jill'ibon
Kayıtlı Üye
Bendeki indirilen oyunlar açılmıyor neden olabilir?
Karşılaştığınız hatayı daha net yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Bendeki indirilen oyunlar açılmıyor neden olabilir?
Nasıl bi hata alıyorsun kanka biraz daha detaylı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım.Bendeki indirilen oyunlar açılmıyor neden olabilir?
Çok detayı yok ama yardımcı olayım kardeşim. İstersen sana bir link atayım indirme işlemini resimli bir şekilde gösteriyor yinede takılırsan bana yazarsın yardımcı olurum.Zippyshare nasıl kullanılır yardımcı olabilecek var mı?
Kapatma yok maalesef. 3.sezona özel ayrı mod yapıldı Bi onda var yaniHangi seçeneğin nereye gideceğini göstermesi kötü bu özelliği nasil kapatiyoruz
KapatamıyorsunHangi seçeneğin nereye gideceğini göstermesi kötü bu özelliği nasil kapatiyoruz
Peki bu özellik oyunun Steam sürümünde de var mı?Kapatma yok maalesef. 3.sezona özel ayrı mod yapıldı Bi onda var yani
Hiç denemedim ama sanmıyorum. Özel mod yapılıyor oyun çıktıktan sonra. Yani yapımcı tarafından yapılmıyorPeki bu özellik oyunun Steam sürümünde de var mı?
Yeni bölümden haber ne?
Bu hafta bir değişiklik yok. Cilalama işlemi, hataları düzeltmek, yapılacaklar listesini oluşturmak gibi işlerle meşgul.Yeni bölümden haber ne?
Reddit sayfasını kurcaladım baya geçen test sürecine sokmuş 2 kere ilk oynayışı 15 2. Si 13 saat sürmüş 22 küsür animasyon daha ekleme kararı almış orada takip eden yabancılarda şikayetçi baya nisanda %50 si bitmiş kalan %50 neden bu kadar uzadı diye kimisi oyun kasım ortası kimisi Aralık başı-ortası biter diyor kafadan 1-2 haftada ekibin çevirmesini beklesek biz en erken Aralık başı oynarız 10. BölümüYeni bölümden haber ne?
Oyun çıktıktan max 2 gün sonra çeviri işlemi bitmiş olur. Ama benim şahsi görüşüm Aralık ayına kadar uzatır bu kekReddit sayfasını kurcaladım baya geçen test sürecine sokmuş 2 kere ilk oynayışı 15 2. Si 13 saat sürmüş 22 küsür animasyon daha ekleme kararı almış orada takip eden yabancılarda şikayetçi baya nisanda %50 si bitmiş kalan %50 neden bu kadar uzadı diye kimisi oyun kasım ortası kimisi Aralık başı-ortası biter diyor kafadan 1-2 haftada ekibin çevirmesini beklesek biz en erken Aralık başı oynarız 10. Bölümü
Harika oyun!! Ben oyunu bitirdim ama kararlarımdan dolayı bazı münakaşalara giremedim ) Tüm sahneler kararlar ne olursa olsun açılıyor mu?
University of problemBu tarz bildiğiniz başka hangi oyunlar var serbet dolaşım olan