Çölde susuz kalan adama su markası sormuş kadar olmuşsun agaKararsız kaldım ya lily mi sage mi Quinn mi sizce ?
Bende sage rotasındayım zaten ama kararsız kalıyorum aq sagenin hiç değer veriyormuş gibi hali yok tamamen eğlence için gibi geliyorÇölde susuz kalan adama su markası sormuş kadar olmuşsun aga
Tabii ki de sage, onun gibi hafif şırpıntı kızı bulursam direkt nikahı bile basarım aw
Duygusal olarak yaniBende sage rotasındayım zaten ama kararsız kalıyorum aq sagenin hiç değer veriyormuş gibi hali yok tamamen eğlence için gibi geliyor
Aga arada kaldığın diğer iki kızlardan biri akşamları işe çıkıyor diğeri de okulda torba tutuyor. Sage karşılıklı sevgi görmediği için aşk konusunda beceriksiz ama bu sorun kek'ten de kaynaklanıyor kızı gördüğümüz her yerde selam verip yatağa fırlatıyoruz. Romantik sahne yok awDuygusal olarak yani
Bende sage rotasındayım zaten ama kararsız kalıyorum aq sagenin hiç değer veriyormuş gibi hali yok tamamen eğlence için gibi geliyor
İlk başta oynarken jill rotasından oynarım diye düşündüm ama kızı o kadar masum ve 20 senedir alet görmeyen biri olarak yazmış ki kek, bu kahıra dayanamayıp sage'ye geçtim. Karakter gelişimi ve kafa yapısı olarak quinn ile sage zirveye oynarlar
İlk başta oynarken jill rotasından oynarım diye düşündüm ama kızı o kadar masum ve 20 senedir alet görmeyen biri olarak yazmış ki kek, bu kahıra dayanamayıp sage'ye geçtim. Karakter gelişimi ve kafa yapısı olarak quinn ile sage zirveye oynarlar
Aşırı aşko kuşko ya neyse sageden devam ben
+9İlk başta oynarken jill rotasından oynarım diye düşündüm ama kızı o kadar masum ve 20 senedir alet görmeyen biri olarak yazmış ki kek, bu kahıra dayanamayıp sage'ye geçtim. Karakter gelişimi ve kafa yapısı olarak quinn ile sage zirveye oynarlar
Hocam 10 bölüm çıktı mı? bu fotoları nereden buldunuz?.
Hocam 10 bölüm çıktı mı? bu fotoları nereden buldunuz?.
Konu altında paylaşılmıyor pek ama yapımcı her ön izleme attığında Discord sunucumuzda paylaşılıyor. Tabi sitedeki herkesin de discord da olmasını bekleyemeyiz.Hayır 10. bölüm çıkmadı, yapımcı 10.bölüme ait görselleri Patreon'da paylaşıyor. Ben çoğu kişi görmüştür diye atmaya çekindim aslında ama görmeyen kişiler için diğerlerini de paylaşabilirim.