S
Sagecimm
Kayıtlı Üye
Josy &maya yerine Quinn ana rota olabilir diAna karakter veya rota olmaz ama yan rotalardan biri olma olasılığı var
Josy &maya yerine Quinn ana rota olabilir diAna karakter veya rota olmaz ama yan rotalardan biri olma olasılığı var
Hocam yeni bölüm ne zaman çıkar bilgisi olan varmı.Olur
Olur bence çünkü sage ile mc arasında duygusal anlarda geçti sage pek duygularını ,hislerini belli etmek istemiyor
Bölüm neredeyse bitti. Ekim de çıkar herhaldeHocam yeni bölüm ne zaman çıkar bilgisi olan varmı.
Hile ile sahneleri görürsün de bir yerden sonra birini seçemlisin ve seçip yinede başkalarıyla takılırsan aldatma puanı alıyorsun.tüm kızlarla aynı anda ilerleyebiliyor muyuz hile yardımı ile vs yoksa maks 2 kız mı nasıl oluyor
Steam e hemen gelmez değil mi?.Bölüm neredeyse bitti. Ekim de çıkar herhalde
tüm kızlarla aynı anda ilerleyebiliyor muyuz hile yardımı ile vs yoksa maks 2 kız mı nasıl oluyor
teşşekürler 2 kız ile mod yardımıyla ilerletebiliyorsun ama o nasıl oluyor bilmedim baştan baaşlıycam sanırımHile ile sahneleri görürsün de bir yerden sonra birini seçemlisin ve seçip yinede başkalarıyla takılırsan aldatma puanı alıyorsun.
o konuda hemfikirizValla bu mc biraz abaza, istersen tüm üniversiteyi elden geçirebilirsin
Steame sezon bitince getiriyor yani bu bölümle beraber toplam 3 bölüm var gelmesineSteam e hemen gelmez değil mi?.
Ben rastlamadım ama aldatma puanı gibi birşey getirmiş galiba 9. bölümde, bu şekilde aynı anda daha fazla kızla ilerleyebilirsin ama sonunda açığa çıkar diye düşünüyorum.tüm kızlarla aynı anda ilerleyebiliyor muyuz hile yardımı ile vs yoksa maks 2 kız mı nasıl oluyor
Sweet home alabama taktiği yapıyor kekjosy arkadaşımızın kardeşi diye eklenmiş bence. maya da öyle keza. afedersiniz skip haz alınması için eklemişler, konulu şeyler işte.
Öğrenir benceSage annesiyle ilişkiye girdiğimizi öğrenirmi acaba
Analı kızlı var bir hayalimizÖğrenir bence