Rica ederim, iyi oyunlarHasaki çok tesekkur ederım benı buyuk bır dertten kurtardın
"Eski sevgilimizin bizden ayrıyken neler yaşadığı hakkında bilgi alıyoruz" yapımcının dediği bu. Gereksiz çıkarılmış bir bölüm çoğu kişiye göre ama maalesef yapıldı bir kere. 3.sezon 1.bölüme geçince normal hikayeden devam edeceksinrahatsız ettım ama bısey daha sorucam neden zoey le oynuyoruz acaba
Valla öyle ya ekim diyorlar bakalım artık.bu kafayla bu oyunun sonunu göremeyiz zaten
Yeni bölüm geliştirme aşamasının sonlarındaydı, ekimin sonuna doğru çıkar büyük ihtimal.yeni bölümler Ekimde mi geliyor
Bugün paylaştığı güncelleme raporuna göre yapılacak şeyler olduğunu belirtmiş, kasım ortası hatta kasım sonuna uzaması muhtemel gibi.
Gelecek olan bölüm güzel olursa değerde kötü olursa 1 yıl boşuna gitmiş olurBu adam bu kafayla giderse, ohoo...
Haydaa bu gidişle aralığada uzatır. Beklediğimize değsin bari.Bugün paylaştığı güncelleme raporuna göre yapılacak şeyler olduğunu belirtmiş, kasım ortası hatta kasım sonuna uzaması muhtemel gibi.
Son iki bölüm kasımda çıktığı için bu bölümde kasımda çıkar diye düşünüyom. Yapılacak şeyler, testler, hataların düzeltilmesi, türkçeye çevrilmesi filan derken tahminim 20 kasım civarı. Daha erken gelirse güzel olurHaydaa bu gidişle aralığada uzatır. Beklediğimize değsin bari.
Androidde oyun yüklememedi diyor
20gb boş alan yazıyor kanka ama yüklenmiyor 6 bölüm olanı da denedim ama o ada yüklenmediMuhtemelen boş alan yetersizdir.
Evet bu şekilde düşününce mantıklı geldi. umarım öyle olurSon iki bölüm kasımda çıktığı için bu bölümde kasımda çıkar diye düşünüyom. Yapılacak şeyler, testler, hataların düzeltilmesi, türkçeye çevrilmesi filan derken tahminim 20 kasım civarı. Daha erken gelirse güzel olur
Muhtemelen göremediğin için atladığın şeyler vardır, görüntüdeki her yere iyice baktığından emin ol.Bar temizleme sahnesini geçmiyorum yardımcı olabilir misiniz