Teşekkür ederim.bluefang
Aşağıya bıraktığım konudan oyunu nasıl indireceğine bakabilirsin.
Oyunları indirirken yönlendirme sayfası olan Ay.link nasıl geçilir? - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
• Linke tıklayın. • 5 saniye bekleyin. • Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın) • Tekrar butona basın.adultoyunceviri.com
Diğer oyunlardan indirip oynamıştım daha önce sitenizden ve Kaspersky ile tarattığımda, oyunu çalıştırdığımda bir virüs vb gözükmüyordu. Fakat bu oyunun hem exe'sinde hem de exe'nin arka planda indirdiği uygulamalarda Kaspersky virüs olarak görüyor neden acaba? Düzeltme şansınız yok mu bunu?
Çevirilerin güvenliği için oyunun dosyaları, oyunun uygulamasından ayrı olarak paketleniyor. Windows Defender veya kullandığınız anti virüs içeriğini göremediği oyun dosyasını virüs olarak algılayabilir, gayet normal ancak oyunlarımızda virüs bulunmuyor hiçbir şekilde.truva atı bulunmuştur uyarsı alıyorum virus olabilir mi
1-2 sezonu oynayıp sonra 3. sezonu oynayacaksın.Oynayış sırası nasıl olmalı
Ana oyunu yani 1. ve 2.sezonu önce oynamalısınız sonra 3.sezonu oynamanız yeterlidir.Oynayış sırası nasıl olmalı
Ana oyunu indirmeniz gerekiyor 8 bölüm oluyor sonra 3.sezonu indirip oynamanız gerekiyor.Ben windows da 6. bölüme kadar oynadım sonrasında bitti, şimdi tekrardan 1 ve 2. sezonu baştan mı indirip kurmalıyım veya sadece 7 ve 8. bölümü yükleyebilir miyim. Birde yeni bölümleri kurduğumda eski bölümlerde kaydettiğim yerden otomatik olarak devam mı edeceğim bir şey yapmam gerekiyor mu seçimlerim aynı kalacak mı ?
Teşekkür ederim indiriyorum, şuan bende v.0.6.1 yüklü save ile ilgili birşey yapmam gerekiyor mu kaldığım yerden devam etmek için peki ?Ana oyunu indirmeniz gerekiyor 8 bölüm oluyor sonra 3.sezonu indirip oynamanız gerekiyor.
Save dosyanızı kopyalayın sonra yeni oyunun save klasörünün içine atmanız gerekiyor devam edebilmeniz için.Teşekkür ederim indiriyorum, şuan bende v.0.6.1 yüklü save ile ilgili birşey yapmam gerekiyor mu kaldığım yerden devam etmek için peki ?
v0.8.1i kurdum kaldığım yerden yükleme yaptığımda hata veriyor, yoksay dediğimde oyunun başından başlatıyor yardımcı olur musnuz ?Save dosyanızı kopyalayın sonra yeni oyunun save klasörünün içine atmanız gerekiyor devam edebilmeniz için.
Discord sunucumuzda oyuna ait save dosyaları var onlardan biri ile kaldığın yere yakın bir yerden devam edebilirsin.v0.8.1i kurdum kaldığım yerden yükleme yaptığımda hata veriyor, yoksay dediğimde oyunun başından başlatıyor yardımcı olur musnuz ?