Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
Q

QURA

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Çıksın artık şu yeni bölüm kuruduk valla

B

batuhanks38

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu steamdan satın aldım sadece türkçe yama var mı yoksa komple mi indirmem gerekiyor ?

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
oyunu steamdan satın aldım sadece türkçe yama var mı yoksa komple mi indirmem gerekiyor ?
Bazı istisnalar olsa da genel olarak hiçbir oyunda yama paylaşmıyoruz, oyunları yerelleştiriyoruz. Konusuna yorum yazdığın oyunun da yaması bulunmuyor, oyunun kendisi Türkçe.

B

batuhanks38

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hocam oyunu indirdim fakat rar hatası verdi 19gb olan dosya bu 1691496467794.png

B

batuhanks38

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yanlış dosyayı açmaya çalışıyorsun. Zip şeklinde indirdiğinde iki dosya inecek, ikisini de aynı klasörün içine çıkartacaksın. Uzantısı '.aoc' olana dokunma, '.exe' olan uygulama ile oyunu açıp oynayabilirsin.
hocam 2 dosyada burada yine açılmıyor 1691538566637.png

H

hjkkakks

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oynarken oyunu ekrandaki hile butonu ve kaydetme yeri kayboluyor yukarı kaydırsamda olmuyor

P

poineeet

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
badik gibi animasyonu çok olan oyun öneriniz var mı?

Kuleyna

Kuleyna

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
ne gelmez sezonmuş... bi ara haziranda gelecek dendi, sonra temmzu oldu, ağustosa sarktı, şimdi de eylül deniyor. bu oyun bu sene çıkmaz abicim.

S

sosomann

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunun ilk 2 sezonunu ingilizce oynadım. 3. sezon için Türkçe'yi indirdim ama kayıtlarmı bulamıyor. sorun dilden kaynaklı mı nasıl düzeltebilirim?(ending kaydı aldım normal kayıtlardan bahsetmiyorum)

S

Sagecimm

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sırf oynuyabilmek için android telefon aldım gelsin artık yeni bölüm

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
oyunun ilk 2 sezonunu ingilizce oynadım. 3. sezon için Türkçe'yi indirdim ama kayıtlarmı bulamıyor. sorun dilden kaynaklı mı nasıl düzeltebilirim?(ending kaydı aldım normal kayıtlardan bahsetmiyorum)
Türkçe bir oyunumuzu indirip oynayıp kayıt al, kayıt aldığın zaman klasör oluşacaktır, oluşan klasöre atacaksın transfer dosyasını.
Bilgisayar için C:\AOC, Android telefon için Android\Data\Renpy\Persistent klasörlerinin içine atmalısın.
4. sezon ne zaman belli mi ya
Dördüncü sezon gelmesi için önce üçüncü sezonun bitmesi gerekiyor, her sezon dört bölümden oluşmak üzere dokuz bölüm çıktı. Üçüncü sezonun ikinci bölümü olan onuncu bölüm çıkacak yakın zamanda.

X

xxxxxxmrt74

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3.sezon ara sahnesini oynadıktan sonra 9.bölüme geçemiyorum nasıl yapacam ?

Üst Alt