S
Sagecimm
Kayıtlı Üye
Ağustos eylül gibi geliryeni bölüm ne zaman geliyomus ya
Ağustos eylül gibi geliryeni bölüm ne zaman geliyomus ya
Discord sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız kanalında 3.sezona ait kayıt dosyaları bulunuyor oradan indirebilirsiniz.Bu oyunu hiç oynamadım 3 cü sezonunu direk indirdim oyunu açıyorum Bana “2 sezona dönmeniz ve hangi kayıtları seçmeniz gerkiyor.Ya da AdultOyunçeviri’nin sunduğu kayıtları kullanabilirsiniz”diyor.Bu kayıtlara nasıl erişe bilirm
Bumu???Discord sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız kanalında 3.sezona ait kayıt dosyaları bulunuyor oradan indirebilirsiniz.
Bu oyunu hiç oynamadıysan baştan başlamanı öneririm hem hikayeyi pek anlamayabilirsin hemde 3 sezon için kendi kayıt dosyan ile oynamış olursunBu oyunu hiç oynamadım 3 cü sezonunu direk indirdim oyunu açıyorum Bana “2 sezona dönmeniz ve hangi kayıtları seçmeniz gerkiyor.Ya da AdultOyunçeviri’nin sunduğu kayıtları kullanabilirsiniz”diyor.Bu kayıtlara nasıl erişe bilirm
Bu oyunu hiç oynamadım 3 cü sezonunu direk indirdim oyunu açıyorum Bana “2 sezona dönmeniz ve hangi kayıtları seçmeniz gerkiyor.Ya da AdultOyunçeviri’nin sunduğu kayıtları kullanabilirsiniz”diyor.Bu kayıtlara nasıl erişe bilirm
Tum hikayenin bir arada oldugunu sandim ugrasmiyim diye 3 cu sezonu direk indirdim.Megerse bu a*k oyunu ayri-ayri oynamam gerekiyomus.Oynamadığın oyunun 3. sezonundan başlayıp oynamaya çalışmakta nedir arkadaş. Ne anlayacaksın hikayeden. Zaten 3. sezon tamamlanmadı bile. Asıl olaylar diğer sezonlarda.
Kufur etme bu oyuna pişman olursun adult oyunların goatıdir kendileriTum hikayenin bir arada oldugunu sandim ugrasmiyim diye 3 cu sezonu direk indirdim.Megerse bu a*k oyunu ayri-ayri oynamam gerekiyomus.
neden bu kadar sakin soyledin.BU ARADA COMMENT NASIL SILINIR BURDA?Yanlislikla 1 commenti 2 kez yazdimdaaKufur etme bu oyuna pişman olursun adult oyunların goatıdir kendileri
Yanlış veya eksik indirmişsindir. Bilgisayar versiyonunda yüksek boyutlu oyun dosyası ve o dosyayı açmak için ufak boyutlu bir uygulamanın olduğu iki dosya indirilip aynı klasöre atılmalı. Aynı klasördeyken sonu '.aoc' olana hiç dokunmayıp uygulama olanla oyunu açabilirsin.Being a Dik 1 ve 2. sezonu indirdim ayıkladığımda ise bir klasör çıkıyor tıklıyorum şunun ile aç diyor. Yaptıktan sonra direkt açılması gerekmiyor mu ? Kurulumu baştan anlatabilir misiniz, hiçbir yerde bulamadım.
Oynayınca ne kadar güzel olduğunu anlarsın yorum soruna gelecek olursam bilmem ama düzenleme 5dk süre içinde oluyorduneden bu kadar sakin soyledin.BU ARADA COMMENT NASIL SILINIR BURDA?Yanlislikla 1 commenti 2 kez yazdimdaa
Oyun 2 dosyadan oluşuyor zaten exe ve oyun dosyasından.BU OYUNU BIR DOSYA HALINE GETIRIN YAA.
Başka bir tarayıcıdan indirmeyi denediniz mi?Apk indirirken yasaklandı diyor.
%80 civarında oyun şu an tahmini olarak eylül gibi çıkar. Çıktığı gibi siteye de 2 güne gelirNe zaman yeni bölüm yayınlanacak bir bilgi var mı , yayınlandıktan ne kadar sonra siteye gelir