seinal
Kayıtlı Üye
Discord sunucusuna girip #「」kayıt-dosyalarınız kanalından bulabilirsin.kayıt dosyası link kırık
Discord sunucusuna girip #「」kayıt-dosyalarınız kanalından bulabilirsin.kayıt dosyası link kırık
Cihazdan kaynaklıdır bence çünkü ben hiç bir sorun yaşamadım hem mobilden hemde pc den oynadım.Merhaba oyunun yeni sezonunda panel atlarken güçlü bir donma oluyor. Bunun sebebi nedir sizce? Gerçekten aşırı rahatsız etmeye başladı. Sistemimde gayet yeterlidir.
Destekçi Plus, Destekçi VIP veya güncelleme aboneliği satın almadığınız ya da Discord ünlüsü olmadığınız için göremezsiniz maalesef.Geliştirici günlükleri nerede acaba bulamadım
Bellanın bizi arayıp jillin yerini söylemesinin ardından geçen sahnede dik olmamamız gerektiğini belirtiyor. Tavuk veya nötr halinde jill rotası açık kalır. 8. Bölüm ile hatirladiğim bu, önceki bölümlerde yanlış birşey yapmadıysan bunu dene.8.bölüm ile ilgili SPOİLER veriyorum ona göre okuyunuz...
Bir şey sorabilir miyim?
Ama lütfen spoiler vermeyin.
8.bölümdeyim, Tommy ile Heather ve John boy ile Elena kahvaltı sahnesindeyim.
Oyundaki ana ilgi odağı kızlar arasında seçim yapmam gereken yer burası sanırım ama bir sorun var.
Sadece Sage var seçeneklerde...Yani 5'li ana ilgi odağı olması gereken kızlar arasında.
Josy ve Maya ile arkadaş kaldım o ikisi muhtemelen bundan yoklar onu anladım bu tamam.
Bella rotasını en başından seçmedim onunla da ilgilenmiyorum onu da anladım bu da tamam.
Ama Jill neden yok?
Gösterisinde bile sahneye önce ben çıktım.
Her etkinliğine gittim ve ona ilgi de gösterdim.
Sage ile ilgili bir sıkıntım yok zaten Jill ve Sage arasında tercih yapmam gereken yeri bekliyordum ama neden yapamadım?
Sage favori karakterimdir Jill de öyle ama keşke kararı bana verseydi oyun...
Acaba Jill rotası için neyi eksik yapmış olabilirim?
Tahmini olan var mı?
Teşekkür ederim.
Summer's Gone, Ctiy of broken dreamers, no more moneyArkadaşlar bu oyuna benzer tercihleri bizim yaptığımız, etkileşimi bol bi oyun var mı? Yada hangi oyun?
Rehber modu çoğu oyuncu tarafından istendiği için ekleniyor ya da yapımcı kendisi ekliyor, oyunun içinden kapatamazsın.merhaba yeni başladım ve diyaloglarda +dik gibi bastıktan sonra hangi puanı vericeğini gösteriyor bunu kapatmanın bir yolu varmıdır
Yeni bölümün yaklasık %70 tamamlanmış. Tahminimce eylül-ekim gibiyeni bölüm ne zaman geliyomus ya