Yok diye biliyorumMobildeki save dosyamı PC'ye aktarabiliyor muyum ?
Önce ortadakı işkence masasına tıklayıp şifreyi ögren soldaki dolaba tıklayıp 1.anahtarı alcadılar bayramı partisinde kömürlükteki bulmacayı çözemiyorum yardım edin
anladım teşekkür ederimÖnce ortadakı işkence masasına tıklayıp şifreyi ögren soldaki dolaba tıklayıp 1.anahtarı al
Sonra asagi butona tıklayip kapıdaki nota tıkla ardından sağdaki yeşil iksire tıklayip 2.anahtari al
3. Anahtarda iskeletin olduğu yerdeki kapıya tıkla yukarlarda bir yerdeydi umarım anlatabilmişimdir
Hatayı daha detaylı açıklarmısınız.Sezon 3 bende hata veriyor çözümü nedir arkadaslar
Mackenzie ile iletişime geçersen yardımcı olurSınırsız vip almak istiyorum nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz
Rica ederimanladım teşekkür ederim
Ekran beyaz oluyo url adresi gibi linkler çıkıyor yoksaybgeri al kopyala falan yazıyor ama hiç birinde birşey olmuyo mecbur silip yeniden yükledim 1. Ve 2 bolumleriHatayı daha detaylı açıklarmısınız.
Çıkmadı ve net bir tarih yok.10. bölüm çıktı mı ya da ne zaman çıkacağı belli mi
Sitemizde paylaşılan geliştirici günlüklerinden sorunun cevabını alabilirsin.Son bölümün yüzde kaçı bitmiş durumda bir bilgi var mı, teşekkürler
İlk iki sezonu oynuyorsan uyarıya kulak asma, üçüncü sezondan ötürü öyle bir uyarı çıkabilir. Hızlı menü de kendi kendine kaybolmaz, ekran kontrollerinden istemsizce kapatıyorsundur. Ekran yatay şekildeyken parmağını önce sağa sonra sola hiç kaldırmadan çek.oyuna girdiğimde güncelleme var diyor ve buraya atıyor nasil yapacağım güncellemeyi oyun ara sıra takılıyor ve alt menü yok oluyor cihaz mi note 10 lite
Alternatif linkleri deneyebilirsin, örneğin 'Cloud' linklerinden sorunsuzca indirilebiliyor.Linkler ölmüş bir mega sağlam onda da kota sınır var linkleri yenileyebilirmisiniz?
Oyunun üçüncü sezonunu yapımcının kendisi ayırdı ve birleştirilemiyor, yapacak bir şey yok.Oyunu tek bir apk olarak yükleyemez misiniz