Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
seinal

seinal

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
Diğer ilişkileri içeren save dosyaları var mı? Discordda sadece ana kızları içerenler vardı. Bölüm 9 için.
Diğer ilişkilerden kastın HOT kızları ve Nicole ise onlar için yalnızlık(DIK) yolu gitmen lazım hepsine ayrı yol şu anlık yok. Modun da dediği gibi DC den saveleri indirip DIK yoluna gidersen olur anca.

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Diğer ilişkileri içeren save dosyaları var mı? Discordda sadece ana kızları içerenler vardı. Bölüm 9 için.
Oyun da sağ altta sitenin logosu bulunmakta onun üzerine basarak hile menüsünü açabilirsiniz ve oradan gitmek istediğiniz yolu seçebilirsiniz.

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
4 ay sonra yeni sürüm gelir demişsin bekliyoruz hala gelmedi knk
Hatırladığım kadarıyla yapımcı oyunun 5, 6, 7 ve 8. bölümleri 6 ay arayla yani yılda 2 oyun şeklin de çıkarıyor du eğer 10. bölümü de aynı eski düzeniyle çıkarırsa haziran temmuz gibi oyunun yeni bölümünü yayınlanabilir.

G

Ghosttttt

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar ben direk 3. Sezon indirdim 1.yi oynadım ama 3 yıl önce indirdim şimdi kayıt istiyor nasıl halledicem

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Kayıt dosyası indirebilirsin yada kendin en baştan başlayıp kayıt oluşturabilirsin. Kayıt dosyasını sitenin discord sunucusunda bulabilirsin
Oyunun indirme linklerinin bulunduğu kısımda da save dosyası bulunmakta.

S

senbenes31

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sezon 1ve 2 yi kapsayan apk dosyasını indirdim.Ama 2 dosya şeklinde inmiş birisi 2.44 GB diğeri 1.06 GB apkların ikisi de kurulmuyo ne yapabilirim?
Kurmaya çalıştığımda "ayrıştırmada bir hata var diyor"

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Sezon 1ve 2 yi kapsayan apk dosyasını indirdim.Ama 2 dosya şeklinde inmiş birisi 2.44 GB diğeri 1.06 GB apkların ikisi de kurulmuyo ne yapabilirim?
Kurmaya çalıştığımda "ayrıştırmada bir hata var diyor"
Yanlış indirmişsin ana oyun var onu indirmen gerekiyor Being A DIK v0.8.2 - Adult Oyun Çeviri.apk isimli dosya var onu kurup açman yeterli. Ayrıştırma da hata vermesinin nedeni ise cihazında yeterli depolama olmaması.

K

kırmızıdon1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu indirdim fakat açılmıyor? aoc dosya uzantısı olarak gözüküyor onu açacak bir programda gözükmüyor bunu nasıl düzeltirim wind 10 kullanıyorum?

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Oyunu indirdim fakat açılmıyor? aoc dosya uzantısı olarak gözüküyor onu açacak bir programda gözükmüyor bunu nasıl düzeltirim wind 10 kullanıyorum?
İki dosyayı da indirdikten sonra exe olanı açmanız gerekiyor kontrol edin exe dosyası yoksa CLOUD linkine tıklayıp oradan exe uzantılı dosyayı indirin. Diğer dosya ile aynı klasörün içine taşıyıp exe dosyasını çalıştırın.

Üst Alt