ZX97
Kayıtlı Üye
cihazda kaç tane renpy kaç tane persistent kaç tane beingadik içerikli dosya var sa tek tek hepsine attım denedim olmadı,Doğru yere attığınızdan emin misiniz?
cihazda kaç tane renpy kaç tane persistent kaç tane beingadik içerikli dosya var sa tek tek hepsine attım denedim olmadı,Doğru yere attığınızdan emin misiniz?
peki oynamak icin anti virus programinin kapali mi olmasi lazim,acikken kuramadim cunkuHayır, göremezsiniz. Oyun ikiye bölündü.
Oyunu yükleyip .exe dosyası sorunsuz halde çalışıyorsa anti virüs programınızı isterseniz kapatabilirsiniz fakat virüs taramasında dosya tekrardan siline bilir size önerim oyun bitimine kadar anti virüs programınızı kapalı tutun.peki oynamak icin anti virus programinin kapali mi olmasi lazim,acikken kuramadim cunku
Bir problem yaşamamak için kapalı olması lazım.peki oynamak icin anti virus programinin kapali mi olmasi lazim,acikken kuramadim cunku
Bu sorunu discordda çözdük değil mi?böyle bir sorun çıkıyor ne yapmam lazım?
APK dosyasını indirmişsiniz ondan dolayı böyle hata alıyorsunuz.böyle bir sorun çıkıyor ne yapmam lazım?
Çok teşekkürler7-8 i ayrı olarak indiriyorsan başlamadan önce sana değişkenleri sunuyor oradan nasıl istiyorsan öyle değiştirip devam ediyorsun
2. Sezonu bitirdiğinizde aktarma dosyası çıkması lazım eğer olmamışsa eksik olmuştur. Dosya aktarma hakkında yardım almak istiyorsanız Discord sunucumuzda #yardım-ve-hatalar kanaıldan yardım alabilirsiniz.3.sezon için kayıtları 2.sezon sonundan mı almamız gerekiyor yoksa ara sezon olan bölümden mi, doğru yere attığıma eminim ama hala kayıt dosyaları görünmüyor 3.sezon için
Maalesef öyle bir şey yok oyunu Türkçe olan kısmından indirmeniz lazım.Merhaba ben oyunu sadece ingilizce dil seçeneği varken indirmiştim ancak yeni başlayabildim oynamaya Türkçeye çevirmek için oyunu baştan yüklemek dışında yapabileceğim bir şey yok mu türkçe kısmı yükleyip dosyaları değiştirmek gibi?
Emin değilseniz konu içinde bulunan " Paylaşılan Tarih " kısmına bakabilirsiniz.Bu oyun hala devam ediyor mu ya vay anasını az çektirmedi zamanında. 3. SEZON çıkmış, oynamış mıydım acaba bilemedim
Diğer alternatifleri deneyiniz. Geri bildiriminiz için teşekkürler.GoFile linki kırılmış bu arada
Hatırladığım kadarıyla Discord sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız kanalında tüm ilişkileri içeren bir aktarma dosyası vardı ve zaten hepi topu 5 yol var.Diğer ilişkileri içeren save dosyaları var mı? Discordda sadece ana kızları içerenler vardı. Bölüm 9 için.