MRainb0w
Yetkili
Hayır, olmaz.Hocam ben 1-2'yi oynamıştım şimdi direkt 3.bolumü indirsem nasıl olur böyle bir dosya var direkt 3'ü indirsem sıkıntı olmaz sanırım
Hayır, olmaz.Hocam ben 1-2'yi oynamıştım şimdi direkt 3.bolumü indirsem nasıl olur böyle bir dosya var direkt 3'ü indirsem sıkıntı olmaz sanırım
8. Bölüm sonun da kayıt dosyasını doğru şekil de oluşturduğunuzdan emin olun eğer beceremediyseniz discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz veya 3. bölüm kayıt dosyalarını kullanabilirsiniz.sezon 1 ve 2 yi bitirdim ama 3.sezona geçerken hata veriyor ''BeingADIKSeason2Transfer1366998845'' bu dosya var oyuna devam et dediğimde hata veriyor bunun görsel veya video olarak anlatımı olsa daha iyi olurdu
tamam özür dilerim yaptım yorumu silemedim
Yapmanız gereken 3. bölümü indirip 2. sezon sonunda oluşturduğunuz kayıt dosyasını belirtildiği gibi 3. sezona aktarmanız gerekiyor.Hocam ben 1-2'yi oynamıştım şimdi direkt 3.bolumü indirsem nasıl olur böyle bir dosya var direkt 3'ü indirsem sıkıntı olmaz sanırım
Teşekkürler yama ücretlimi acaba
Yama olarak paylaşmıyoruz oyunu bir bütün olarak paylaşıyoruz.Teşekkürler yama ücretlimi acaba
Discord sunucumuza katılarak kayıt dosyası bulabilirsiniz.hocam zipyshare kapandığı için kayıt dosyasını indiremiyoruz şuan. yardımcı olabilir misiniz? BeingADIKSeason2Transfer1366998845 dosyasını indirmek istiyorum.
Transfer dosyasını 2.sezonun olduğu oyunun sonunda oluşturuyorsunuz onun yerine 3.sezonun hemen başın da olan bir kayıt dosyası indirip ondan devam edebilirsiniz hileden gitmek istediğiniz rotayı ayarlayabilirsiniz.hocam zipyshare kapandığı için kayıt dosyasını indiremiyoruz şuan. yardımcı olabilir misiniz? BeingADIKSeason2Transfer1366998845 dosyasını indirmek istiyorum.
Oyunun en güncel bölümü sezon 3 bölüm 1, yani senin oynadığın bölüm, sitede yüklü. Yapımcı devamını getirecek, şuanda yeni bölümün yarısını bitirmiş sanırım3 sezonu da bitirdim ve aslında biraz daha uzun sürmesini bekliyordum. Güzel oyundu. Hikayesi sardı. Keyifliydi. Oyunun devamı var mı yoksa bu kadar mıydı ?
Oyunun devamı gelecek.3 sezonu da bitirdim ve aslında biraz daha uzun sürmesini bekliyordum. Güzel oyundu. Hikayesi sardı. Keyifliydi. Oyunun devamı var mı yoksa bu kadar mıydı ?
Cloud'dan indirme yapıyorsanız sağ üstte mavi büyük bir buton var ona basarak oyunu bütün şekilde indirebilirsiniz.oyunu tek olarak alıp indirme sansımız yok mu aoc dosyasını acamadım )
İkisini birlikte WinRar şeklinde indirip klasöre çıkartmanız lazım.Merhaba, PC için olanda hem dosyayı hemde .exe olan dosyayı yani ikisini birmi indiriyoruz ve o .exeyi oyunun içinemi atıyoruz?
Bunu daha kaç kere açıklayacağımız bilmiyorum ama oyunlarımızın hiç birisinde virüs yoktur. Sadece kullandığımız sıkıştırma programından dolayı böyle bir uyarı veriyor.DİKKAT !?!?!?!
İndirme dosyasında VİRÜS var !!!?!?!?
Oyunu daha önce severek oynadım. Tekrar indirdim ve trojan bulundu dikkat edin