Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
sezon 1 ve 2 yi bitirdim ama 3.sezona geçerken hata veriyor ''BeingADIKSeason2Transfer1366998845'' bu dosya var oyuna devam et dediğimde hata veriyor bunun görsel veya video olarak anlatımı olsa daha iyi olurdu

tamam özür dilerim yaptım yorumu silemedim
8. Bölüm sonun da kayıt dosyasını doğru şekil de oluşturduğunuzdan emin olun eğer beceremediyseniz discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz veya 3. bölüm kayıt dosyalarını kullanabilirsiniz.

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Hocam ben 1-2'yi oynamıştım şimdi direkt 3.bolumü indirsem nasıl olur böyle bir dosya var direkt 3'ü indirsem sıkıntı olmaz sanırım
Yapmanız gereken 3. bölümü indirip 2. sezon sonunda oluşturduğunuz kayıt dosyasını belirtildiği gibi 3. sezona aktarmanız gerekiyor.

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
daskapital61 o önemli değil geç deyip oynayın.

R

rosier

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hocam zipyshare kapandığı için kayıt dosyasını indiremiyoruz şuan. yardımcı olabilir misiniz? BeingADIKSeason2Transfer1366998845 dosyasını indirmek istiyorum.

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
hocam zipyshare kapandığı için kayıt dosyasını indiremiyoruz şuan. yardımcı olabilir misiniz? BeingADIKSeason2Transfer1366998845 dosyasını indirmek istiyorum.
Transfer dosyasını 2.sezonun olduğu oyunun sonunda oluşturuyorsunuz onun yerine 3.sezonun hemen başın da olan bir kayıt dosyası indirip ondan devam edebilirsiniz hileden gitmek istediğiniz rotayı ayarlayabilirsiniz.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Selam Millet 🥰😍

(Bu arada şu oyuna artık mobilden devam edeceğim gibi duruyor ilk günden paketi alıp oynamaya devam 😄😁)

A

ae07

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3 sezonu da bitirdim ve aslında biraz daha uzun sürmesini bekliyordum. Güzel oyundu. Hikayesi sardı. Keyifliydi. Oyunun devamı var mı yoksa bu kadar mıydı ?

seinal

seinal

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
3 sezonu da bitirdim ve aslında biraz daha uzun sürmesini bekliyordum. Güzel oyundu. Hikayesi sardı. Keyifliydi. Oyunun devamı var mı yoksa bu kadar mıydı ?
Oyunun en güncel bölümü sezon 3 bölüm 1, yani senin oynadığın bölüm, sitede yüklü. Yapımcı devamını getirecek, şuanda yeni bölümün yarısını bitirmiş sanırım

X

xandercage

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu tek olarak alıp indirme sansımız yok mu aoc dosyasını acamadım )

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
oyunu tek olarak alıp indirme sansımız yok mu aoc dosyasını acamadım )
Cloud'dan indirme yapıyorsanız sağ üstte mavi büyük bir buton var ona basarak oyunu bütün şekilde indirebilirsiniz.

.aoc Dosyasını açmanız mümkün değil. .exe ile oyunu açmanız lazım.

Emir0

Emir0

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba, PC için olanda hem dosyayı hemde .exe olan dosyayı yani ikisini birmi indiriyoruz ve o .exeyi oyunun içinemi atıyoruz?

E

ESalman

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
DİKKAT !?!?!?!
İndirme dosyasında VİRÜS var !!!?!?!?
Oyunu daha önce severek oynadım. Tekrar indirdim ve trojan bulundu dikkat edin

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
DİKKAT !?!?!?!
İndirme dosyasında VİRÜS var !!!?!?!?
Oyunu daha önce severek oynadım. Tekrar indirdim ve trojan bulundu dikkat edin
Bunu daha kaç kere açıklayacağımız bilmiyorum ama oyunlarımızın hiç birisinde virüs yoktur. Sadece kullandığımız sıkıştırma programından dolayı böyle bir uyarı veriyor.

Üst Alt