tamamdır teşekkürlermurro58 İlk 6 bölüm ve Son 2 bölüm olarak ayrılan telefonunda yeterli depolama alanı olmayanlar için, ayrılanda ilk 2 sezon, ana oyun yazanda ilk 2 sezon. Telefonundaki alana uygun olarak önce ilk 2 sezonu oyna ardından devamı olan sezon 3 ü oynarsın.
Yama olarak paylaşılmıyorMerhaba oyunu steamden aldım sadece yamayi indirebilecegim bir link var mıdır acaba
Hayır yama dosyaları ayrı bulunmamakta.Merhaba oyunu steamden aldım sadece yamayi indirebilecegim bir link var mıdır acaba
Oyunun ilk sayfasında oyun konusunun altında indirme linkleri bulunacak oradan kendi platformunuz için (Pc ise Windows, Iphone harici telefonlar için Android) belirtilen linklerden birine tıklayınız o sizi ilkinde 5 saniyelik bir reklama yönlendirecek ardından butona bastığınızda yeni bir sayfa açılacak açılan sayfayı kapatınız ve tekrar 5 saniye bekleyiniz ardından tekrar butona basınız ve sizi indirmek istediğiniz oyunun dosyasına götürecek oradan İndire tıklayacaksınız ve oyun indirdiğiniz platforma indiğinde oyunu rardan çıkarıp kurulumunu tamamlamış olacaksınız. Son olarak oyuna girdiğinizde size Kullanıcı adınızı ve Şifrenizi soracak onlarıda doğru girdiğinizde oyunu oynayabilirsiniz.aylink reklamları geçemiyorum
Türkçe çeviri dosyalarımızı yama olarak paylaşmıyoruz. Bunun sebebi ise çalınma, güvenlik vb.neden sadece türkçe yaması yok
Bütün oyunu indirmeniz gerekiyor sadece yama bulunmamaktadır.Sadece yama mevcut mu Bütün oyunu indirmem mi gerekiyor??
Henüz yapım aşamasında, yapımcıya bağlı tamamen ancak haziran veya temmuzda onuncu bölüm çıkar diye tahmin ediyorum.3. Sezonun yeni bolumleri ne zaman gelicek
Net bir tarih yok.3. Sezonun yeni bolumleri ne zaman gelicek
Evet9. bölüm sadece partide mi geçiyor?