TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Hayır sadece ilk 2 sezon dahil 3. sezon ayrı.pc icin olan 18gb lik dosyayi indirsek 3.sezon dahil mi
Hayır sadece ilk 2 sezon dahil 3. sezon ayrı.pc icin olan 18gb lik dosyayi indirsek 3.sezon dahil mi
Oyunu indirdikten sonra yükle yazısı tam olarak ne oluyor? Daha spesifik şekilde anlatır mısınız?Cloud ile oyunu indiriyorum eyvallah ama indikten sonra yükle yazısı gelmemeye başladı, tekrar üstüne bastıktan sonrada değişen bişey olmuyor, neden olabilir? Cloud bildiriminde yüklenme tamamlandi diyor fakat her zaman ki gelen yükle yazısı çıkmıyor oyuna erisemiyorum
Oyunu indirdikten sonra yükle yazısı tam olarak ne oluyor? Daha spesifik şekilde anlatır mısınız?
Telefondan indiriyorum oyunlari, clouddan indirirken % tamamlandığı zaman bittiğinde yükle sekmesi çıkıyordu tıklanıp yükleniyordu ancak şimdi sadece cloud deposunda kalıyor oyun yükleme ekranı gelmiyor yükleyemiyorum oyunlarıOyunu indirdikten sonra yükle yazısı tam olarak ne oluyor? Daha spesifik şekilde anlatır mısınız?
Telefonunuzda yeterli alan olduğundan emin misiniz?
Sezon 1 tek başına bulunmamakta sezon 2 ile birlikte indiriliyor ve mega ile indirip kota dolduğun da vpn açıp sayfayı yenileyebilirsiniz aynı kaldığınız yerden devam ediyor indirmeye.Pc sürümü için hepsi kota hatası veriyor sezon 1 i içeren linki tekrar atabilir misiniz
Mega harici kota problemi yaşamazsınız ve maalesef farklı bir link eklenmeyecek.Pc sürümü için hepsi kota hatası veriyor sezon 1 i içeren linki tekrar atabilir misiniz
Discordtan yardım kanalına yazdım lakin kimse cevap vermedi acaba ilk sezon oyunum pc de yüklü değil sebep o olabilir mi?Bu bizle alakalı bir durum değil yapımcı sezonu böldü ve böyle sisteme gitti.
Yok, hayır onunla bir alakası yok.Discordtan yardım kanalına yazdım lakin kimse cevap vermedi acaba ilk sezon oyunum pc de yüklü değil sebep o olabilir mi?
Hayır, göremezsiniz. Oyun ikiye bölündü.sadece sezon 3 indirsek ilk sezonlardaki sahneleri görebiliyor muyuz? Öncesine ait bir save dosyam da yok ilk defa inecek
oyunun eski ve yeni hali yüklü dursa sorun çıkartır mı yoksa eskisi silinmek mi zorundaHayır, göremezsiniz. Oyun ikiye bölündü.
Sıkıntı çıkarabilir. Silmenizi tavsiye ederim.oyunun eski ve yeni hali yüklü dursa sorun çıkartır mı yoksa eskisi silinmek mi zorunda
Doğru yere attığınızdan emin misiniz?transfer dosyasını da attım verdiğiniz save dosyasını da attım bir türlü çıkmıyor saveler kaldı oyun öyle
7-8 i ayrı olarak indiriyorsan başlamadan önce sana değişkenleri sunuyor oradan nasıl istiyorsan öyle değiştirip devam ediyorsunTelefonda 1-6'ya kadarını oynadım ve 7-8'i indiriyorum. Aynı saveden devam etmek icin ne yapmam gerekiyor?