Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
T

Turhannbey

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Cloud ile oyunu indiriyorum eyvallah ama indikten sonra yükle yazısı gelmemeye başladı, tekrar üstüne bastıktan sonrada değişen bişey olmuyor, neden olabilir? Cloud bildiriminde yüklenme tamamlandi diyor fakat her zaman ki gelen yükle yazısı çıkmıyor oyuna erisemiyorum

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Cloud ile oyunu indiriyorum eyvallah ama indikten sonra yükle yazısı gelmemeye başladı, tekrar üstüne bastıktan sonrada değişen bişey olmuyor, neden olabilir? Cloud bildiriminde yüklenme tamamlandi diyor fakat her zaman ki gelen yükle yazısı çıkmıyor oyuna erisemiyorum
Oyunu indirdikten sonra yükle yazısı tam olarak ne oluyor? Daha spesifik şekilde anlatır mısınız?

T

Turhannbey

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu indirdikten sonra yükle yazısı tam olarak ne oluyor? Daha spesifik şekilde anlatır mısınız?
Telefondan indiriyorum oyunlari, clouddan indirirken % tamamlandığı zaman bittiğinde yükle sekmesi çıkıyordu tıklanıp yükleniyordu ancak şimdi sadece cloud deposunda kalıyor oyun yükleme ekranı gelmiyor yükleyemiyorum oyunları

H

Hakan530

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Pc sürümü için hepsi kota hatası veriyor sezon 1 i içeren linki tekrar atabilir misiniz

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Pc sürümü için hepsi kota hatası veriyor sezon 1 i içeren linki tekrar atabilir misiniz
Sezon 1 tek başına bulunmamakta sezon 2 ile birlikte indiriliyor ve mega ile indirip kota dolduğun da vpn açıp sayfayı yenileyebilirsiniz aynı kaldığınız yerden devam ediyor indirmeye.

X

xKweazy

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sadece sezon 3 indirsek ilk sezonlardaki sahneleri görebiliyor muyuz? Öncesine ait bir save dosyam da yok ilk defa inecek

ZX97

ZX97

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
transfer dosyasını da attım verdiğiniz save dosyasını da attım bir türlü çıkmıyor saveler kaldı oyun öyle

Pabelon

Pabelon

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Telefonda 1-6'ya kadarını oynadım ve 7-8'i indiriyorum. Aynı saveden devam etmek icin ne yapmam gerekiyor?

ZX97

ZX97

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Telefonda 1-6'ya kadarını oynadım ve 7-8'i indiriyorum. Aynı saveden devam etmek icin ne yapmam gerekiyor?
7-8 i ayrı olarak indiriyorsan başlamadan önce sana değişkenleri sunuyor oradan nasıl istiyorsan öyle değiştirip devam ediyorsun

Üst Alt