Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
C

cara

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu steamdan oynayanlar için türkçe yama dosyası var mı?

M

muratakdemir17

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hemen 1. Sayfa da aktarma dosyasıyla ne yapmanız gerektiği anlatılmaktadır veya discord sunucusunda #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz yardımcı olacaklardır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230303-022353.jpg
    Screenshot_20230303-022353.jpg
    475.7 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20230303-022520.jpg
    Screenshot_20230303-022520.jpg
    408.3 KB · Görüntüleme: 28
M

muratakdemir17

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda kayıt kısmındaki benim en son kaldığım kısma tıkladığım zaman böyle bir hata veriyor. Aktarma kısmı da böyle boş transfer olayını anlayamadım ben

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Oyunda kayıt kısmındaki benim en son kaldığım kısma tıkladığım zaman böyle bir hata veriyor. Aktarma kısmı da böyle boş transfer olayını anlayamadım ben
1. Sayfa da save dosyası var onu indirin sonra da discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlenenlerinde ayrıntılı şekilde save dosyasını aktarma videosu bulunmakta onu izleyerek rahatça save dosyasını aktarabilirsiniz.

M

muselfbrr2013

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Save dosyalarını indirdim ama acilmiyo ne yapmam lazım discordda bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Phoenix

Phoenix

Editör
Kredi
0$
Save dosyalarını indirdim ama acilmiyo ne yapmam lazım discordda bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Save dosyalarını belirtilen yerlere attınız mı? Nereye atacağınızı bilmiyorsanız #kayıt-dosyalarınız kanalının açıklamasında nereye atacağınız belirtilmekte

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Görsel de işaretlediğim yerden save dosyasını indirip discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlenenler kısmın da save dosyası aktarma videosu bulunmakta.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230131_024455_Chrome.jpg
    Screenshot_20230131_024455_Chrome.jpg
    450.4 KB · Görüntüleme: 15
M

muselfbrr2013

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Üstadım bende gerçekten aptallık var galiba bulamıyorum renpy klasörünün içine Pers le başlayan klasöre çıkarttım sonra adult oyun çeviri klasörüne çıkarttım rardan cikarttigim içinmi olmuyo bide discordda videoyuda bulamadım yardımcı olursanız oyuna devam edilen yoksa silicem mecbur

Phoenix

Phoenix

Editör
Kredi
0$
Üstadım bende gerçekten aptallık var galiba bulamıyorum renpy klasörünün içine Pers le başlayan klasöre çıkarttım sonra adult oyun çeviri klasörüne çıkarttım rardan cikarttigim içinmi olmuyo bide discordda videoyuda bulamadım yardımcı olursanız oyuna devam edilen yoksa silicem mecbur
Discord sunucumuza katılın orada arkadaşlarımız size daha iyi bir şekilde anlatıp gösterirler.

B

burak85

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu problemi yaşayan kullanıcılarımız için indirme linkinin olduğu yerde sacve dosyanızı nereye taşımanız gerektiğini basitçe anlattık eğer bulamadıysanız diye siz nerden ulaşabileceğinize dair görüntü paylaşıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 13545
denilen dosyayıda indirdim C/AOC/Beıng a dıkın içine attım ama yok oyuna giremiyorum bu sıkıntı sizle alakalı mı yoksa oyun yapımcısı mı bu yolu tercih etti eskiden ne güzel kurup oynuyorduk böyle çetrefilli değildi mobilde de böyle sorun var mı ordan oynamayı deniyim

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
denilen dosyayıda indirdim C/AOC/Beıng a dıkın içine attım ama yok oyuna giremiyorum bu sıkıntı sizle alakalı mı yoksa oyun yapımcısı mı bu yolu tercih etti eskiden ne güzel kurup oynuyorduk böyle çetrefilli değildi mobilde de böyle sorun var mı ordan oynamayı deniyim
Bu bizle alakalı bir durum değil yapımcı sezonu böldü ve böyle sisteme gitti.

Growth

Growth

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
pc icin olan 18gb lik dosyayi indirsek 3.sezon dahil mi

Üst Alt