MRainb0w
Yetkili
Nasıl bir hata alıyorsunuz? Detaylı bir şekilde yazarsanız yardımcı olabillirim.Son sürüme giremiyorum hata veriyor
Nasıl bir hata alıyorsunuz? Detaylı bir şekilde yazarsanız yardımcı olabillirim.Son sürüme giremiyorum hata veriyor
Hemen 1. Sayfa da aktarma dosyasıyla ne yapmanız gerektiği anlatılmaktadır veya discord sunucusunda #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz yardımcı olacaklardır.Son sürüme giremiyorum hata veriyor
Hayır yok.Oyunu steamdan oynayanlar için türkçe yama dosyası var mı?
Evet, hile mevcut.Hile mevcut mu
Hemen 1. Sayfa da aktarma dosyasıyla ne yapmanız gerektiği anlatılmaktadır veya discord sunucusunda #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz yardımcı olacaklardır.
1. Sayfa da save dosyası var onu indirin sonra da discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlenenlerinde ayrıntılı şekilde save dosyasını aktarma videosu bulunmakta onu izleyerek rahatça save dosyasını aktarabilirsiniz.Oyunda kayıt kısmındaki benim en son kaldığım kısma tıkladığım zaman böyle bir hata veriyor. Aktarma kısmı da böyle boş transfer olayını anlayamadım ben
Kayıt dosyanız uyumsuzluk gösterdiği için böyle bir hata alıyorsunuz.Oyunda kayıt kısmındaki benim en son kaldığım kısma tıkladığım zaman böyle bir hata veriyor. Aktarma kısmı da böyle boş transfer olayını anlayamadım ben
Ne yapabilirim pekiKayıt dosyanız uyumsuzluk gösterdiği için böyle bir hata alıyorsunuz.
Discord sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız kanalını kontrol edin orada oyuna ait bir kayıt dosyasını alıp kurulumunu yapın.Ne yapabilirim peki
Save dosyalarını belirtilen yerlere attınız mı? Nereye atacağınızı bilmiyorsanız #kayıt-dosyalarınız kanalının açıklamasında nereye atacağınız belirtilmekteSave dosyalarını indirdim ama acilmiyo ne yapmam lazım discordda bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Görsel de işaretlediğim yerden save dosyasını indirip discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlenenler kısmın da save dosyası aktarma videosu bulunmakta.Save dosyalarını indirdim ama acilmiyo ne yapmam lazım discordda bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Discord sunucumuza katılın orada arkadaşlarımız size daha iyi bir şekilde anlatıp gösterirler.Üstadım bende gerçekten aptallık var galiba bulamıyorum renpy klasörünün içine Pers le başlayan klasöre çıkarttım sonra adult oyun çeviri klasörüne çıkarttım rardan cikarttigim içinmi olmuyo bide discordda videoyuda bulamadım yardımcı olursanız oyuna devam edilen yoksa silicem mecbur
denilen dosyayıda indirdim C/AOC/Beıng a dıkın içine attım ama yok oyuna giremiyorum bu sıkıntı sizle alakalı mı yoksa oyun yapımcısı mı bu yolu tercih etti eskiden ne güzel kurup oynuyorduk böyle çetrefilli değildi mobilde de böyle sorun var mı ordan oynamayı deniyimBu problemi yaşayan kullanıcılarımız için indirme linkinin olduğu yerde sacve dosyanızı nereye taşımanız gerektiğini basitçe anlattık eğer bulamadıysanız diye siz nerden ulaşabileceğinize dair görüntü paylaşıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 13545
Bu bizle alakalı bir durum değil yapımcı sezonu böldü ve böyle sisteme gitti.denilen dosyayıda indirdim C/AOC/Beıng a dıkın içine attım ama yok oyuna giremiyorum bu sıkıntı sizle alakalı mı yoksa oyun yapımcısı mı bu yolu tercih etti eskiden ne güzel kurup oynuyorduk böyle çetrefilli değildi mobilde de böyle sorun var mı ordan oynamayı deniyim