Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
Phoenix

Phoenix

Editör
Kredi
0$
1 ve 2. sezon olan paketi indirip oynadım bitirdim 3. sezon paketini de indirdim 3. sezona nasıl gireceğim 1 ve 2 olan oyunu silmem mi gerekiyor yoksa 3. sezonu farklı bir oyun gibi mi oynayacağım lütfen yardımmm
1. ve 2. Sezonu bitirdiğinizde aktar dosyası oluşturdunuz mu eğer oluşturduysanız 1. ve 2. sezonun bulunduğu oyunu silin ve 3. Sezonu çalıştırın. Kaydınızın Aktar kısmında bulunması gerekiyor.

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
1 ve 2. sezon olan paketi indirip oynadım bitirdim 3. sezon paketini de indirdim 3. sezona nasıl gireceğim 1 ve 2 olan oyunu silmem mi gerekiyor yoksa 3. sezonu farklı bir oyun gibi mi oynayacağım lütfen yardımmm
2.sezonun sonun da kayıt dosyası oluşturuyorsunuz ve görselde işaretlediğim yere bastığınız da nasıl yapacağınızı anlatıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230226_010312_Chrome.jpg
    Screenshot_20230226_010312_Chrome.jpg
    602.8 KB · Görüntüleme: 18
S

saykon123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
2.sezon 8.bölümde yurt partisinde bütün görevleri yapıp herkesle konusup takıldıktan sonra leona tıklayınca diyalog yüklenmiyor leonla etkileşime giremiyorum (çevresi parlıyor normalde etkileşime girebileceğin eşya, kişi vs. ama leonda yok) yardımcı olabilecek var mı

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
2.sezon 8.bölümde yurt partisinde bütün görevleri yapıp herkesle konusup takıldıktan sonra leona tıklayınca diyalog yüklenmiyor leonla etkileşime giremiyorum (çevresi parlıyor normalde etkileşime girebileceğin eşya, kişi vs. ama leonda yok) yardımcı olabilecek var mı
Bir önceki saveden tekrar denediniz mi bug olmuş olabilir.

S

saykon123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Discord sunucumusunun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirmisiniz hatanın çözümünü bilen bir arkadaş yardımcı olacaktır.
çok özür diliyorum boşuna yazmış oldum leon karakterini karıştırmışım.. başka spotta başka bir kişiymiş problem yokmuş aslında yani şu an halloldu sorunum

B

Blackdrago53

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İlk önce hikayesi olsun tasarımlar olsun güzel bir oyun ancak v9 sürümünü açmaya çalışırken arka planda çalışan bir program var diyor ve açılmıyor bu neden olur ?

B

Blackdrago53

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu birden çok kez açmaya mı çalıştınız?
Hayır ilk oyunun sonunda save dosyası kaydetmemi istedi yaptım sonra ilk oyunu kapatıp diğerine geçmek istedim ama hala açılmadı

Edit:Görev Yöneticisinden ayrıntılar kısmında açık olduğunu gördüm onu kapattım tekrar denedim aynı hatayı verdi sonra 1-2 dakika sonra tekrar denedim açıldı

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Hayır ilk oyunun sonunda save dosyası kaydetmemi istedi yaptım sonra ilk oyunu kapatıp diğerine geçmek istedim ama hala açılmadı

Edit:Görev Yöneticisinden ayrıntılar kısmında açık olduğunu gördüm onu kapattım tekrar denedim aynı hatayı verdi sonra 1-2 dakika sonra tekrar denedim açıldı
Bu tarz ağır oyunların sistemde kapanması bir kaç dakikadan fazla sürebiliyor sisteminize göre. Problem çözülmüş iyi oyunlar.

B

burak85

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kurban olayım biri bana şu oyunun nasıl açıldığını anlatsın denilen dosyayı denilen klasöre attım ama hala aktar kısmında yüklenecek save dosyasını bulamıyorum.

A

afat1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kurban olayım biri bana şu oyunun nasıl açıldığını anlatsın denilen dosyayı denilen klasöre attım ama hala aktar kısmında yüklenecek save dosyasını bulamıyorum.
dıkkatli bak knk bendede aynısı olmustu sayfa degıstır yada aktar kısmından cık devam et tıkla olur belkı

Phoenix

Phoenix

Editör
Kredi
0$
Bu problemi yaşayan kullanıcılarımız için indirme linkinin olduğu yerde sacve dosyanızı nereye taşımanız gerektiğini basitçe anlattık eğer bulamadıysanız diye siz nerden ulaşabileceğinize dair görüntü paylaşıyorum.1677684207115.png

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlenenlerine bakabilirsin orada save dosyasını nasıl doğru yere koyacağının ayrıntılı bir videosu var.

M

muratakdemir17

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Son sürüme giremiyorum hata veriyor

Üst Alt