Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
E

Efsanegeceler8

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kayıt dosyasını rar dan çıkarın pc de isen çalıştır kısmına %appdata% yaz çıkan klasörü aç renpy klasörü içinde being a dik seazon 3 isimli klasör olacak onun içine at. Eğer android de isen dosya yöneticisi-android-data-being a dik klasörünün saves klasörünün içine atmanız gerekmekte.
Dediğiniz şekilde yaptım ama maalesef oyun içindeki kayıt kısmında gözükmüyor bu yüzden 3.sezonu oynayamıyorum

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Efsanegeceler8 yanlış klasöre atmış olabilirsiniz isterseniz discord sunucumuza gelebilir ve orada sorabilirsiniz size detaylıca anlatacaklardır.

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Oyuna girdiğimde üyelik istiyor giriyorum ve sadece o üyelik kısmında kalıyor neden acaba
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir teki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.

Eğer giriş yaparken bilgileriniz doğru olduğu hatalı giriş bilgileri yazıyorsa; kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.

V

vforvendetta54

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun pc ye nasıl kuruluyor bir rehber var mı acaba?

Steve Rogers

Steve Rogers

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Telefonum android 10. Sizde ki kayıt dosyasını indirdim. Dahili depolama/Adult oyun çeviri/being.adultoyunceviri.com buraya attım sizden indirdiğim kayıt dosyasını. Yok hiç bir şekil de gelmiyor??

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Telefonum android 10. Sizde ki kayıt dosyasını indirdim. Dahili depolama/Adult oyun çeviri/being.adultoyunceviri.com buraya attım sizden indirdiğim kayıt dosyasını. Yok hiç bir şekil de gelmiyor??
Dahili depolama/Android/Data/Being.adultoyunceviri.com/files/saves içine atman gerekiyor.

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Linke bastıktan sonra karşına çıkan 2 dosyayı da indirip aynı klasör için de exe' yi çalıştırman gerekiyor.

X

xmrr

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
BeingADIKSeason2Transfer1366998845 dosyasını dediğiniz gibi C:\AOC\BeingaDIK içine attım fakat sezon 3 de aktar de hıç bir save dosyası gözükmüyor.

doom1

doom1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sezon üçü indirdim devam dediğimde hata kodu veriyor ve oyundan atıyor.Save dosyası atma olayını da yaptım ama olmadı

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Sezon üçü indirdim devam dediğimde hata kodu veriyor ve oyundan atıyor.Save dosyası atma olayını da yaptım ama olmadı
Sitemizden indirdiğiniz save dosyasını bilgisayar da %appdata%/renpy/beingadik 3. sezon klasörünün içine atmanız gerekiyor android de ise görev yöneticisi/android/data/beingadik 3. Sezon klasörünün save klasörüne atmanız gerekiyor.

B

Batuha

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kayıt dosyasını indirdim gösterilen yere attım ama gelmedi 3. Bölümü oynayamıyorum

R

Ruth

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sezon 1 ve 2 tüm bölümler deki linklerin çoğunda dosya yok cloudda da çok yavaş indiriyor 200-300 kb çözme şansınız var mı

Levinho

Levinho

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
1 ve 2. sezon olan paketi indirip oynadım bitirdim 3. sezon paketini de indirdim 3. sezona nasıl gireceğim 1 ve 2 olan oyunu silmem mi gerekiyor yoksa 3. sezonu farklı bir oyun gibi mi oynayacağım lütfen yardımmm

Üst Alt