TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Discord sunucumuza gel discord sunucusundaki arkadaşlar yardımcı olacaklardır.3 defa clouddan indirdim aynı hata oldu
Discord sunucumuza gel discord sunucusundaki arkadaşlar yardımcı olacaklardır.3 defa clouddan indirdim aynı hata oldu
Hangi hatayı alıyorsun ekran görüntüsünü atabilirmisin.oyun hata veriyor linkler güncellendi mi bununla ilgili acaba
Teşekkürlerİnterlute, Being A Dik 3.sezonun içinde. 3.sezon 1.bölümün hemen başında İnterlute var sonradan 9.bölüme başlıyoruz.
Render sayısını düşürmez hatta arttırabilir bu bölümde ki gibi olur her karaktere özel ayrı renderler yapıyor örnek vereyim bölüm 10 da jill için ayrı sahne isabella , sage gibi karakterler için ayrı sahneler yapar o sahneleri de sadece o karakterlerin rotasından gidenler görür. Belki ilerde aldatma da gelebilir.Arkadaşlar merak ediyorum. Artık bir rotaya girdiğimiz için ana karakter çıktığı kıza sadık olmayı seçiyor bildiğiniz gibi ve bu seviştiğimiz kız sayısını düşürecek diye tahmin ediyorum. Yapımcı render saysını mı düşürecek bilmem ama bu mantıktan çeşitli renderları nasıl yapacak veya oyuna aldatma mı gelecek?
Evet bu olacak tabii ki ama benim demek istediğim şey sage rotasında altyapısını hazırladı misal Sage üçlü yapmak için diğer kızları devreye sokacağım demişti orada göreceğiz bence ama bir rotada galiba artık sadece o kızla renderlarımız olacak. Misal Jill ile artık sevgiliyiz ve bizim karakter o rotadayken (aldatma gelmezse) başkasıyla renderlarımız olmayacak. Bu mantıkla bir rotada renderlar baya düşecek ve bunu bölümü kısa tutarak kapatacaktır.Render sayısını düşürmez hatta arttırabilir bu bölümde ki gibi olur her karaktere özel ayrı renderler yapıyor örnek vereyim bölüm 10 da jill için ayrı sahne isabella , sage gibi karakterler için ayrı sahneler yapar o sahneleri de sadece o karakterlerin rotasından gidenler görür. Belki ilerde aldatma da gelebilir.
Çözdüm sorunu teşekkürlerHangi hatayı alıyorsun ekran görüntüsünü atabilirmisin.
6 aydan önce gelmez dostum. Rita arkadaşımız haftalık güncelleme raporu yayınlıyor onu takip etmeni öneririm ben böyle yapıyorum. Adam daha sonraki bölümün mini oyunları tamamlamaya çalışıyor. Renderlara başlamadı bile.bir sonraki bölümü ne zaman gelir ?
Bugün yayınlar diye tahmin ediyorum akşam yazarım6 aydan önce gelmez dostum. Rita arkadaşımız haftalık güncelleme raporu yayınlıyor onu takip etmeni öneririm ben böyle yapıyorum. Adam daha sonraki bölümün mini oyunları tamamlamaya çalışıyor. Renderlara başlamadı bile.
Eyw dostum sıkıntı yok oyun güzel olunca insan biran önce gelmesini istiyor işte yksa boşlukta hissediyoruz =)6 aydan önce gelmez dostum. Rita arkadaşımız haftalık güncelleme raporu yayınlıyor onu takip etmeni öneririm ben böyle yapıyorum. Adam daha sonraki bölümün mini oyunları tamamlamaya çalışıyor. Renderlara başlamadı bile.
inş uzun ömürlü bir oyun olur yav harbiden çok güzel oyun10. bölüm için güncelleme raporu geldi
Bu haftaya yeni dövüş mini oyununu bitirerek başladım. Sonuçlardan çok memnunum.
Bundan sonra, 10. bölümdeki biri hariç tüm mini oyunları yaptım. Bu alanda geliştirmeyi daha sonra bırakacağım ufak işler kaldı. Ancak bu aşamada yedi mini oyunu 10. bölümde birleştirmek oldukça büyük bir ilerleme oldu.
Bir müstehcen sahnenin animasyonlarını bitirerek haftama devam ettim. Şimdiye kadar altı müstehcen sahne için animasyonlar hazırladım. Ayrıca birkaç başka sahne için statik renderlar üzerinde çalıştım, diyaloglar yazdım ve önümüzdeki hafta oluşturmaya başlayacağım sahneler için bazı karakterler hazırladım.
Şimdi, odağı değiştireceğim ve bir süre statik renderlar ve yazılar üzerinde çalışacağım. Oluşturulmayı bekleyen 55 animasyon sırası var. 62 animasyon ve 622 statik işleme tamamlandı. 100'ün üzerinde oluşturulmuş animasyonumuz var, yani bu bölümün gelişimi için bir dönüm noktası.
Güzel hafta sonları
Dr PinkCake
Adam neredeyse yarı-yarıya düşürmüş render ile animasyon sayısını10. bölüm için güncelleme raporu geldi
Bu haftaya yeni dövüş mini oyununu bitirerek başladım. Sonuçlardan çok memnunum.
Bundan sonra, 10. bölümdeki biri hariç tüm mini oyunları yaptım. Bu alanda geliştirmeyi daha sonra bırakacağım ufak işler kaldı. Ancak bu aşamada yedi mini oyunu 10. bölümde birleştirmek oldukça büyük bir ilerleme oldu.
Bir müstehcen sahnenin animasyonlarını bitirerek haftama devam ettim. Şimdiye kadar altı müstehcen sahne için animasyonlar hazırladım. Ayrıca birkaç başka sahne için statik renderlar üzerinde çalıştım, diyaloglar yazdım ve önümüzdeki hafta oluşturmaya başlayacağım sahneler için bazı karakterler hazırladım.
Şimdi, odağı değiştireceğim ve bir süre statik renderlar ve yazılar üzerinde çalışacağım. Oluşturulmayı bekleyen 55 animasyon sırası var. 62 animasyon ve 622 statik işleme tamamlandı. 100'ün üzerinde oluşturulmuş animasyonumuz var, yani bu bölümün gelişimi için bir dönüm noktası.
Güzel hafta sonları
Dr PinkCake
Wow işte ben buna gelişme derim. İşte şimdi mutlu oldum. Teşekkür ederim Rita.10. bölüm için güncelleme raporu geldi
Güzel hafta sonları
Dr PinkCake
Rica ederimWow işte ben buna gelişme derim. İşte şimdi mutlu oldum. Teşekkür ederim Rita.
Soru cevap bölümünde açıkladı kesin değil ama 15-17 bölüm diye düşünüyormuşinş uzun ömürlü bir oyun olur yav harbiden çok güzel oyun
kral valla en az 50 bölümlük bir oyunu hakeden bir oyun ama tabiki bu yapımcının elindeki olan birşey.Soru cevap bölümünde açıkladı kesin değil ama 15-17 bölüm diye düşünüyormuş