Phoenix
Editör
Oyunda herhangi bir sıkıntı veya sizin bilgisayarınıza veya telefonunuza bulunmuyor siz yine de indir butonuna tıklayın.2inci sezonu indiremiyoruz. Dosya zararlı olabilir diyor. Bütün linkleri denedim
Oyunda herhangi bir sıkıntı veya sizin bilgisayarınıza veya telefonunuza bulunmuyor siz yine de indir butonuna tıklayın.2inci sezonu indiremiyoruz. Dosya zararlı olabilir diyor. Bütün linkleri denedim
indirebiliyorum zaten ama oyun açılmıyor hata veriyor. Anti virüs programı da kullanmıyorum ama virüs olarak algıladığı için bir sıkıntı oluyor galiba.Oyunda herhangi bir sıkıntı veya sizin bilgisayarınıza veya telefonunuza bulunmuyor siz yine de indir butonuna tıklayın.
Evet bende de oluyor. Çözüm ise oyunun güncellenmesi igibi.1. ve 2. sezonda özel sahneleri açınca hata ekranı çıkıyor (pc versiyonu). Çözümü mevcut mu acaba?
Hilelerden değiştirebilirsin diye biliyorumKayıt dosyası içinde sadece sage mi var bella rotasını filan nasıl görebilirim?
Yukarı Kaydırma: Menü'yü AçAndroid'de bölüm 2 den sonra hızlı menü ve hile sekmesi gitti ayarlara baktım hızlı menü açık ama gözükmüyor nedeni nedir
9.bölümün kasa şifresi 4232.9. sezon kasa şifresini çözebilen var mı
İnterlute, Being A Dik 3.sezonun içinde. 3.sezon 1.bölümün hemen başında İnterlute var sonradan 9.bölüme başlıyoruz.Being a dik interlute linki hangisi veya varmı
Son sezon için soruyorsan, üçüncü sezon linklerinin altında 'Kayıt dosyaları için okuyunuz' yazan kısma tıklayarak kurulumu nasıl yapacağını öğrenebilirsin.Kayıt dosyasını indirdim nasıl şey yapicam oyuna gözükmüyor indirdim kayıt dosyasını yok ama
Yapıyorum ama olmuyor gözükmüyor kayıtSon sezon için soruyorsan, üçüncü sezon linklerinin altında 'Kayıt dosyaları için okuyunuz' yazan kısma tıklayarak kurulumu nasıl yapacağını öğrenebilirsin.
Bilgisayarda mı oynuyorsun yoksa telefonda mı?Yapıyorum ama olmuyor gözükmüyor kayıt