Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
T

Timur

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
9.bölüm ne zaman indirilebilir olur

spaceship

spaceship

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu adam spoiler konusunda hiç acıması yok. 3.sezondan bir footğrafı steama yükledik 2 dakikada ban attı. 3 gün fotoğraf yükleyemeyeceğim. Ben salak olduğum için adama destek olmak için ilk oyununu da aldım az önce mal kafam ne olacak. Neyse adam kağnı hızında bölüm yüklemeye devam etsin. Umarım oyununu satacağı adam bulamaz bölümü bitirdiğinde. (Hiç zannetmiyorum da neyse.) (Suçun tamamen bende olduğunu kabul ediyorum kaşındım biraz adam da kaşıdı. :D )
Beni de cümle içinde sadece fuck geçtiği için discord sunucusundan ve patreondan banladılar kuralları ciddiye alıyorlar belli ki

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu adam bu hızla giderse bitiremez ümidimi kestim zaten, üstelik kalite git gide düşüyor (hala çok iyi ama ilk sezon gibi asla olamaz artık) Sadece bir iki dandik mini oyuna hafta harcıyorsa vay halimize. Hasta olması elbette engellemiştir ancak bu çıkan bölümü 1 senede yaptığını düşünürsek artık gelecek bölümün bundan da kısa ve kalitesiz (hikaye bazından) olacağını tahmin etmek zor değil. Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
Haftaya daha detaylı bir güncelleme yayınlar kesinlikle. Rica ederim :)

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Beyler çok bir şey kayvetmiyorsunuz bilginiz olsun. Her kızla sadece bir kere sahnemiz var. Sage ve Jill ile iki kez.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Treasure Of Nadia bitirdim tüm sahneleri görerek ve diyebilirim ki DIK bunun yanında render açısından amatör kalıyor. Pink bu şirketten ders alması lazım bazı şeylerde. DIK'in de güzel olduğu yerler var ama %80 Nadia daha kaliteli geldi render açısından.

C

cahit555555555

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Treasure Of Nadia bitirdim tüm sahneleri görerek ve diyebilirim ki DIK bunun yanında render açısından amatör kalıyor. Pink bu şirketten ders alması lazım bazı şeylerde. DIK'in de güzel olduğu yerler var ama %80 Nadia daha kaliteli geldi render açısından.
Kesinlikle öyle.

C

cahit555555555

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aktarma işini çözemedim bir türlü. 🤦
Save aktarma dosyası var görmüyor oyun. Android/Data\being... klasörü içerisine atıyorum.

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Aktarma işini çözemedim bir türlü. 🤦
Save aktarma dosyası var görmüyor oyun. Android/Data\being... klasörü içerisine atıyorum.
'BeingADIKSeason2Transfer1366998845' isimli dosyanı atman gerek. Bu dosyayı atacağın yeri platformlara göre aşağıya yazıyorum.

PC'de C:\AOC içine

Telefonda Android\Data\Renpy\Persistent içine (Android 10 ve üzeri bir cihazın varsa direkt dahili depolamanın içinde olur 'Renpy' klasörü)

Üst Alt