Yakın zamanda herkesin erişimine açılacak.9.bölüm ne zaman indirilebilir olur
Beni de cümle içinde sadece fuck geçtiği için discord sunucusundan ve patreondan banladılar kuralları ciddiye alıyorlar belli kiBu adam spoiler konusunda hiç acıması yok. 3.sezondan bir footğrafı steama yükledik 2 dakikada ban attı. 3 gün fotoğraf yükleyemeyeceğim. Ben salak olduğum için adama destek olmak için ilk oyununu da aldım az önce mal kafam ne olacak. Neyse adam kağnı hızında bölüm yüklemeye devam etsin. Umarım oyununu satacağı adam bulamaz bölümü bitirdiğinde. (Hiç zannetmiyorum da neyse.) (Suçun tamamen bende olduğunu kabul ediyorum kaşındım biraz adam da kaşıdı. )
Geçmiş olsun. Bu adam kafayı yemiş başka bir açıklaması yok.Beni de cümle içinde sadece fuck geçtiği için discord sunucusundan ve patreondan banladılar kuralları ciddiye alıyorlar belli ki
Var nasıl yok. Yalnızlık rotasında ilerledikten sonra oyun sonunda geceyi Quinn ile bitirirsen rotayı görürsün.Quinn rotası niye yok abi isabella yerine olabilirdi hem ilerliyorduk Quinn ile
Haftaya daha detaylı bir güncelleme yayınlar kesinlikle. Rica ederimBu adam bu hızla giderse bitiremez ümidimi kestim zaten, üstelik kalite git gide düşüyor (hala çok iyi ama ilk sezon gibi asla olamaz artık) Sadece bir iki dandik mini oyuna hafta harcıyorsa vay halimize. Hasta olması elbette engellemiştir ancak bu çıkan bölümü 1 senede yaptığını düşünürsek artık gelecek bölümün bundan da kısa ve kalitesiz (hikaye bazından) olacağını tahmin etmek zor değil. Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
Ne zaman herkese açılır ?
Erken erişim paketi mağazadan çıktı yani yakında açılacaktır.açın kapıları artık haydinnnn
Bölümün içinde istersen oynarsın veya oynamazsın seçenek sunmuşlar.Ara sezon nereye gitti
Ara sezon üzerine kuruldu oyun.Ara sezon nereye gitti
Kesinlikle öyle.Treasure Of Nadia bitirdim tüm sahneleri görerek ve diyebilirim ki DIK bunun yanında render açısından amatör kalıyor. Pink bu şirketten ders alması lazım bazı şeylerde. DIK'in de güzel olduğu yerler var ama %80 Nadia daha kaliteli geldi render açısından.
'BeingADIKSeason2Transfer1366998845' isimli dosyanı atman gerek. Bu dosyayı atacağın yeri platformlara göre aşağıya yazıyorum.Aktarma işini çözemedim bir türlü.
Save aktarma dosyası var görmüyor oyun. Android/Data\being... klasörü içerisine atıyorum.