8. Bölüme kadar yapabilirsin ama 9da vazgeçmen gerekiyor zaten seçenek olarak sunuluyor oynayınca görürsünselam dostlar bu çok övülen oyunu nihayet indirdim ve yarın oynayacağım inşallah. (bu tarz bi oyun için inşallah demek ne kadar doğru bilemedim )
bi sorum olacak. oyunda etkileşime girilebilen her türlü kadın karakterle mümkün olduğunca ileri gidebiliyor muyum yoksa belli başlı seçimler yapıp bazı kadınlardan vazgeçmemiz gerekiyor mu?
Yeterli depolama alanın yoktur oyunu 3,4 defa kuracak kadar alanın olması lazımAna oyunu Mobile indirdim kurulum yapmaya çalıştım ve bana (paket ayrıştırılmasında bir sorun oluştu) dedi.
Kasa Şifreleri:kasa şifreleri neydi
Oyuna baştan başlayacaksanız evet.Ana pyuns ezon 1 ve 2 yazanı mı indereceğim ilk olarak sonra sezon 3 bölüm 1 mi
Evet Hileli mod menüsünden hileleri aktif edebilir veya kapatabilirsiniz.sonunda açılmış tüm sezonlar şimdi indiricemde önceden hileli hilesiz diye ayrıydı şuan sadece ismi yazıyor 1-2 sezonları hilelimi?
Evet.herkese açıldı mı
İkisini aynı anda indirdiğinizde Androidde sorun oluşuyor bu yüzden indirmeyin.Aga bişi sorcam ikisinide aynı anda indirmenin bir yolu yokmu android için aynı isimde olduğundan kurmuyor
Hocam peki 9da vazgeçmemiz gereken kişi veya kişiler ilk 8 bölümde takildigimiz kişiler mi oluyor yoksa 9.bolumde oyuna eklenen karakterler mi?8. Bölüme kadar yapabilirsin ama 9da vazgeçmen gerekiyor zaten seçenek olarak sunuluyor oynayınca görürsün
ilk 8de takıldığımız kişiler oluyor. 9.bölümde eklenen karakter var evet spoiler olmasın diye söylemesem daha iyiHocam peki 9da vazgeçmemiz gereken kişi veya kişiler ilk 8 bölümde takildigimiz kişiler mi oluyor yoksa 9.bolumde oyuna eklenen karakterler mi?
Usta ses varmi sahneler videolumu?İkisini aynı anda indirdiğinizde Androidde sorun oluşuyor bu yüzden indirmeyin.