Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
selam dostlar bu çok övülen oyunu nihayet indirdim ve yarın oynayacağım inşallah. (bu tarz bi oyun için inşallah demek ne kadar doğru bilemedim :D )

bi sorum olacak. oyunda etkileşime girilebilen her türlü kadın karakterle mümkün olduğunca ileri gidebiliyor muyum yoksa belli başlı seçimler yapıp bazı kadınlardan vazgeçmemiz gerekiyor mu?

youth0fsatan

youth0fsatan

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0$
Ödüllerde eksiklik mi var ?

U

Umut Can Duran

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bakalım bakalım

Son düzenleme:
G

GeneralAnimeus

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sonunda açılmış tüm sezonlar şimdi indiricemde önceden hileli hilesiz diye ayrıydı şuan sadece ismi yazıyor 1-2 sezonları hilelimi?

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
selam dostlar bu çok övülen oyunu nihayet indirdim ve yarın oynayacağım inşallah. (bu tarz bi oyun için inşallah demek ne kadar doğru bilemedim :D )

bi sorum olacak. oyunda etkileşime girilebilen her türlü kadın karakterle mümkün olduğunca ileri gidebiliyor muyum yoksa belli başlı seçimler yapıp bazı kadınlardan vazgeçmemiz gerekiyor mu?
8. Bölüme kadar yapabilirsin ama 9da vazgeçmen gerekiyor zaten seçenek olarak sunuluyor oynayınca görürsün

T

Timur

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ana pyuns ezon 1 ve 2 yazanı mı indereceğim ilk olarak sonra sezon 3 bölüm 1 mi

U

Umut Can Duran

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Telefona bastığımda oyun eror veriyor ne yapabilirim hevesim kursağımda kaldı oyunu sildim birdaha yükledim işe yaramıyor
Düzenleme;
Bir şekilde halloldu :)

Son düzenleme:
L

LapyoFalez

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ana oyunu Mobile indirdim kurulum yapmaya çalıştım ve bana (paket ayrıştırılmasında bir sorun oluştu) dedi.

Phoenix

Phoenix

Editör
Kredi
0$
kasa şifreleri neydi
Kasa Şifreleri:
Birinci bölüm: 1386
İkinci bölüm: 4413
Üçüncü bölüm: 3985
Dördüncü bölüm: 0421
Beşinci bölüm: 4226
Altıncı bölüm: 4463
Yedinci bölüm: 1159
Sekizinci bölüm: 3211
Being A DIK Interlude defter (Kasa) şifresi = 2575
Being A DIK 9.bölüm kasa şifresi = 4232

A

Ackn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aga bişi sorcam ikisinide aynı anda indirmenin bir yolu yokmu android için aynı isimde olduğundan kurmuyor

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
8. Bölüme kadar yapabilirsin ama 9da vazgeçmen gerekiyor zaten seçenek olarak sunuluyor oynayınca görürsün
Hocam peki 9da vazgeçmemiz gereken kişi veya kişiler ilk 8 bölümde takildigimiz kişiler mi oluyor yoksa 9.bolumde oyuna eklenen karakterler mi?

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hocam peki 9da vazgeçmemiz gereken kişi veya kişiler ilk 8 bölümde takildigimiz kişiler mi oluyor yoksa 9.bolumde oyuna eklenen karakterler mi?
ilk 8de takıldığımız kişiler oluyor. 9.bölümde eklenen karakter var evet spoiler olmasın diye söylemesem daha iyi

Üst Alt