Teşekkürler birde adult oyunlardan ilk ve tek oynadığım oyun being a dik ve 2-3 kere bitirdim bundan sonra ne oynamalıyım bilmiyorum bu tarz kaliteli birşeyler var mı?Shug her güncelleme de tekrar indirmen gerekiyor adult oyun sektörü oyun içi güncelleme verecek kadar büyük değil bro
City of broken dreamersTeşekkürler birde adult oyunlardan ilk ve tek oynadığım oyun being a dik ve 2-3 kere bitirdim bundan sonra ne oynamalıyım bilmiyorum bu tarz kaliteli birşeyler var mı?
Rica ederim güncelleme geldikçe paylaşırımhaha ben 9. bölümden daha uzun bir bölüm beklerken kendisini kısıtlayıp daha kısa sürecek bir bölüm düşünüyormuş bu üzdü ama madem kısa olucak tek umudum daha erken çıkması yeni bölümün bilgilendirme için çok teşekkürler <3
Rica ederim. Tatmin edici olsunda kısa olmasına razıyım ben.Ulan daha ne kadar kısa yapacaksın be adam. Gittikçe hayal kırıklığına doğru gidiyor. Bari final yapsa da biz de beklemekten kurtulsak. Bilgilendirme için teşekkürler. Bu mesajdan anladığım kadarıyla mayıs veya haziran gibi gelir diye tahmin ediyorum. Kısa olması üzse de renderları kaliteli olacağı ve rotalarla tatmin edeceği için teselli oluruz.
Zaten oyunu yapımcı 23 Ocak 2024'e tamamlamak istiyor. 3.sezonu yayınlayacakmış Steam'da görmüştüm oyun yapımcısı demişti 23 Ocak 2024'te Steam'a getirmek istediğini belirtmişti. Bunu görünce zaten kısa yapacağını tahmin etmiştim. Evet bu ilk bölümdeki kaliteyi korusa bile yeter benim için kısa olması pek problem değil.Rica ederim. Tatmin edici olsunda kısa olmasına razıyım ben.
Bir şey soracağım. Bu adam tek başına mı yapıyor yoksa bir ekibi var mı?Ustam şifa hazırlıyor herhalde 85 animasyon nedir ?
Elinde o kadar materyal var doğru düzgün işleme koyamıyor diye süreyi de kısaltıyor. Kek'e yakışmayacak hareketler de neyse hikayeyi ve sahneleri ilk sezonlarda ki gibi düzgün harmanladığı sürece sorun olmaz büyük ihtimalle
İsabellanın ana karakter olması çok saçma ya cathy veya jade gibi yan karakter olabilirmiş genel olarak hikayede pek önemli bir yere sahip de değilQuinn rotası niye yok abi isabella yerine olabilirdi hem ilerliyorduk Quinn ile
Bir ara tek çalıştığını duymuştum ama şuan bilmiyorum. Artık tanındığı için vardır bence.Bir şey soracağım. Bu adam tek başına mı yapıyor yoksa bir ekibi var mı?
Tek çalışıyor ara sıra yetişemeyince yardım alıyor ama genellikle tek tabanca takılıyorBir şey soracağım. Bu adam tek başına mı yapıyor yoksa bir ekibi var mı?
Wow gerçekten tek başına yapıyorsa şikayet etmeyeceğim. Son bölümdeki render kalitesi muazzam.Tek çalışıyor ara sıra yetişemeyince yardım alıyor ama genellikle tek tabanca takılıyor
Bölüm sonunda özet geçtiği zaman çıkıyor yani olabilir gibi. Olmadı sonraki bölümde öğrenirizBeyler bu Derek'e en iyi arkadaşım Zoey desem bir şey kaybeder miyim sizce? Zoey yolunu etkiler mi acaba merak ettim
Reis oyun ne zaman beta'dan çıkar?Bildiğim kadarıyla kimseyle aşklı ilişkilere girmeyeceksin.
Derek ile aramız bozulacak gibi duruyor bu seçenekte o yüzden yalnızlık rotasında Zoey'i seçiyorum garanti olsun diye ama Zoey'i odama davet etmeme rağmen gelmiyor.Bölüm sonunda özet geçtiği zaman çıkıyor yani olabilir gibi. Olmadı sonraki bölümde öğreniriz