Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
Shug

Shug

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
Güncellemeler geldiğinde oyunu silip tekrar yüklemem mi gerekiyor yoksa nasıl yapılıyor?

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Shug her güncelleme de tekrar indirmen gerekiyor adult oyun sektörü oyun içi güncelleme verecek kadar büyük değil bro

Shug

Shug

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
Shug her güncelleme de tekrar indirmen gerekiyor adult oyun sektörü oyun içi güncelleme verecek kadar büyük değil bro
Teşekkürler birde adult oyunlardan ilk ve tek oynadığım oyun being a dik ve 2-3 kere bitirdim bundan sonra ne oynamalıyım bilmiyorum bu tarz kaliteli birşeyler var mı?

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Teşekkürler birde adult oyunlardan ilk ve tek oynadığım oyun being a dik ve 2-3 kere bitirdim bundan sonra ne oynamalıyım bilmiyorum bu tarz kaliteli birşeyler var mı?
City of broken dreamers
Summer's gone
Become a rockstar
Stay true stay you
FreshWomen
University of problems
Bunlar da kaliteli oyunlar hem hikaye olarak hem de adult sahne olarak

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
haha ben 9. bölümden daha uzun bir bölüm beklerken kendisini kısıtlayıp daha kısa sürecek bir bölüm düşünüyormuş bu üzdü ama madem kısa olucak tek umudum daha erken çıkması yeni bölümün :D bilgilendirme için çok teşekkürler <3
Rica ederim güncelleme geldikçe paylaşırım 🙂

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ulan daha ne kadar kısa yapacaksın be adam. Gittikçe hayal kırıklığına doğru gidiyor. Bari final yapsa da biz de beklemekten kurtulsak. Bilgilendirme için teşekkürler. Bu mesajdan anladığım kadarıyla mayıs veya haziran gibi gelir diye tahmin ediyorum. Kısa olması üzse de renderları kaliteli olacağı ve rotalarla tatmin edeceği için teselli oluruz. :)
Rica ederim. Tatmin edici olsunda kısa olmasına razıyım ben.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Rica ederim. Tatmin edici olsunda kısa olmasına razıyım ben.
Zaten oyunu yapımcı 23 Ocak 2024'e tamamlamak istiyor. 3.sezonu yayınlayacakmış Steam'da görmüştüm oyun yapımcısı demişti 23 Ocak 2024'te Steam'a getirmek istediğini belirtmişti. Bunu görünce zaten kısa yapacağını tahmin etmiştim. Evet bu ilk bölümdeki kaliteyi korusa bile yeter benim için kısa olması pek problem değil.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Cake dostum sırf sana destek olmak için Steamdan oyunu ve dlcleri aldım ve alacağım ama oynamayacağım çünkü dilim yok sadece destek için alıyorum. Patrondan destek olmak isterdim ama kartımı kabul etmiyor çok denedim olmadı. Ancak Steam'daki oyunların fayiş fiyatları bu oyunu da vurursa mecburen bırakmak zorunda kalacağım. :( Umarım bu fiyatı değişmez.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Ustam şifa hazırlıyor herhalde 85 animasyon nedir ?
Elinde o kadar materyal var doğru düzgün işleme koyamıyor diye süreyi de kısaltıyor. Kek'e yakışmayacak hareketler de neyse hikayeyi ve sahneleri ilk sezonlarda ki gibi düzgün harmanladığı sürece sorun olmaz büyük ihtimalle
Bir şey soracağım. Bu adam tek başına mı yapıyor yoksa bir ekibi var mı?

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Beyler bu Derek'e en iyi arkadaşım Zoey desem bir şey kaybeder miyim sizce? Zoey yolunu etkiler mi acaba merak ettim

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Bölüm sonunda özet geçtiği zaman çıkıyor yani olabilir gibi. Olmadı sonraki bölümde öğreniriz
Derek ile aramız bozulacak gibi duruyor bu seçenekte o yüzden yalnızlık rotasında Zoey'i seçiyorum garanti olsun diye ama Zoey'i odama davet etmeme rağmen gelmiyor. 🥺

Üst Alt