kennyR
Çevirmen
Oyunun ne zaman betadan çıkacağına dair net bir şey söyleyemeyiz.ücretli sürümü ne zaman biter?
Oyunun ne zaman betadan çıkacağına dair net bir şey söyleyemeyiz.ücretli sürümü ne zaman biter?
Katılıyorumİsabellanın ana karakter olması çok saçma ya cathy veya jade gibi yan karakter olabilirmiş genel olarak hikayede pek önemli bir yere sahip de değil
Oyunlarımızda virüs bulunmuyor. Lisanssız olduklarından anti virüsün trojen sayıyor. Anti virüsünü ve Defender'ı kapatıp oynayabilirsin.Badiki indirdikten sonra pc virüs var diyip badiki açmıyor kapatıyor direkt
Teşekkürler burayı unutmuşum Kısacası 3. Sezon indirip direkt başlayabilirim? Önceki sezondan bir dosya barındırmaya gerek yok?Yeni sezona başlamak için 8.bölümde aktarma dosyası oluşturman gerekiyor rotanı seçip bölümü bitirdikten sonra. Oynadığın kısım boşa gitmedi yani. Oyun kaldığı yerden devam ediyor, sadece sezonları ayrı olarak indiriyorsun.
Benim de kafamdan bu geçti umarım yaşanmaz. Bu kadar gavatlıkta olmasın ya! O seçeneği verirse direk reddederim. Zaten huyumdur sahneleri açıp bakarım sonra oynarım varsa grup işleri Sage rotasıyla oynamam.Ama önceden zaten 3lü yapmasına rağmen niye bu kadar heyecanlı, sürpriz falan diyor bilmiyorum hiç belli olmaz
Oyun yakın zamanda erişime açılacağı için mağazadan kaldırılmıştır muhtemelen.Son sürüme erişimi nerden satın almam gerekiyor ?
Eğer öyle yaparsanız kendisi otomatik oluşuyor.Eski save yok ve oyunu tekrar başlayacağım ilk 8 bölümü indirip bitirdikten sonra yeni sürüme saveyi nasıl Aticaz
Yani benim ilk sekiz bölümü bitirmem gerek ve daha sonra son bölümde kendi adımla savem kendisi oluşacak?Eğer öyle yaparsanız kendisi otomatik oluşuyor.
Evet siz 2. sezonu bitirdikten sonra 3. sezona geçtiğinizde aktar kısmında sizin saveniz gözükecek.Yani benim ilk sekiz bölümü bitirmem gerek ve daha sonra son bölümde kendi adımla savem kendisi oluşacak?