Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Bu adam ne yapmak istiyor kendi de bilmiyor sanırım. Rio'yu ana kız yapacak gibi ilerletiyor seçenekler çıkartıyor sonra oyunda son sahnedeki saçmalıkla bitiriyor. Aynı olay Lilly için de geçerli. Son sahnede Lilly'i seçiyorum bana aşık olma diyor. Ne saçma sapan bir şeydir ya!

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Sarah Ve Melanie bu ikiliye bayılıyorum ya! 🥰😍🔥

P

PPG-Rookie

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Badiki indirdikten sonra pc virüs var diyip badiki açmıyor kapatıyor direkt

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Arkadaşlar Sage son sahnede bizden grup istemiyor değil mi? Ben öyle anladım. İki erkek bir kız misali olmaz umarım.

Tevfik KOLAYLI

Tevfik KOLAYLI

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni sezona başlamak için 8.bölümde aktarma dosyası oluşturman gerekiyor rotanı seçip bölümü bitirdikten sonra. Oynadığın kısım boşa gitmedi yani. Oyun kaldığı yerden devam ediyor, sadece sezonları ayrı olarak indiriyorsun.
Teşekkürler burayı unutmuşum :D Kısacası 3. Sezon indirip direkt başlayabilirim? Önceki sezondan bir dosya barındırmaya gerek yok?

JSMacTavish

JSMacTavish

141
Kredi
1$
emrevitus Sabah odadan çıkarken Tommy'e ileridie birden fazla kız göreceksin burada diyordu iki erkek bir kız olmaz.

JSMacTavish

JSMacTavish

141
Kredi
1$
Ama önceden zaten 3lü yapmasına rağmen niye bu kadar heyecanlı, sürpriz falan diyor bilmiyorum hiç belli olmaz

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Ama önceden zaten 3lü yapmasına rağmen niye bu kadar heyecanlı, sürpriz falan diyor bilmiyorum hiç belli olmaz
Benim de kafamdan bu geçti umarım yaşanmaz. Bu kadar gavatlıkta olmasın ya! O seçeneği verirse direk reddederim. Zaten huyumdur sahneleri açıp bakarım sonra oynarım varsa grup işleri Sage rotasıyla oynamam.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
DIK'i Steamda indirmiştim ekran görüntüsü aktarmak için bir gir çık yaptım sonra buradan indirdiğim oyuna girip galeriden resimlere bakmak istediğimde Quinn, Nicole ve Jade harici hepsi hata vermeye başladı. Bunu düzeltmek mümkün mü yardımcı olabilir misiniz?

ikrgzlr

ikrgzlr

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
2$
Son sürüme erişimi nerden satın almam gerekiyor ?

S

Söylenmez

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Eski save yok ve oyunu tekrar başlayacağım ilk 8 bölümü indirip bitirdikten sonra yeni sürüme saveyi nasıl Aticaz

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Bu adam spoiler konusunda hiç acıması yok. 3.sezondan bir footğrafı steama yükledik 2 dakikada ban attı. 3 gün fotoğraf yükleyemeyeceğim. Ben salak olduğum için adama destek olmak için ilk oyununu da aldım az önce mal kafam ne olacak. Neyse adam kağnı hızında bölüm yüklemeye devam etsin. Umarım oyununu satacağı adam bulamaz bölümü bitirdiğinde. (Hiç zannetmiyorum da neyse.) (Suçun tamamen bende olduğunu kabul ediyorum kaşındım biraz adam da kaşıdı. :D )

Üst Alt