Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
youth0fsatan

youth0fsatan

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0$
Galeride hata veriyor.

ForDeor

ForDeor

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ben ara bölümü oynamama rağmen beni gene ara bölümden başlatıyor bu konu hakkıdna ne yapmam lazım ?

D

Depiedrass

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Son gelen güncellemeyi oynamak için oyuna baştan mı başlayacağım

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
tekrar mı oynamak zorundayım :D ne yapacağız ? acaba Ara bölümün saveini ana oyuna atsam kabul edermi ?
Discord sunucumuzun #kayıt-dosyalarınız kanalında ara bölüm geçilmiş kayıt dosyası var, oynamak istemiyorsan onu alabilirsin.

ForDeor

ForDeor

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Discord sunucumuzun #kayıt-dosyalarınız kanalında ara bölüm geçilmiş kayıt dosyası var, oynamak istemiyorsan onu alabilirsin.
ara bölümün bir kayıt dosyası vardı onu oyunun dosyalarına atınca düzeldi ara bölümü atladım şimdi sarı Ana yemekte :D yinede teşekkür ederim

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Adult oyun dünyası Jill gibi güzel görmüş müdür merak ediyorum. Ay gibi maşallah 😍🥰

M

malifalitiko123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
.aoc uzantılı geldi nasıl açabilirim bu dosyayı

P

Paklacu

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Agalar Riona rotası var mı acaba??
Birde hızlı menü kendiliğinden kapandı ana menüye dönemiyorum yardımcı olurmusunuz(mobil)

Son düzenleme:
E

Emrekekkd

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
En son ara bölümü oynamıstım Zoe'nin basina gelenleri görmüştüm ara bölümdü sanırım, ordan devam etmek icin hangisini indirmeliyim

F

Faith

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
10. bölüm tez gelir umarım

Son düzenleme:
kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
.aoc uzantılı geldi nasıl açabilirim bu dosyayı
Eksik indirmişsiniz. Yalnızca '.aoc' uzantılı dosyayı indirmeniz yetmiyor. Cloud linkinden girip '.exe' uzantılı dosyayı da indirip ikisini de aynı klasöre atmanız gerek. Sonrasında '.exe' uzantılı dosyayı çalıştıracaksınız.
En son ara bölümü oynamıstım Zoe'nin basina gelenleri görmüştüm ara bölümdü sanırım, ordan devam etmek icin hangisini indirmeliyim
Ara bölüm yapımcı tarafından dokuzuncu bölümle birleştirildi. Yeni sezon olan üçüncü sezonu indirmeniz gerekiyor.

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Paklacu Ekran yatay şekildeyken parmağını önce sağa sonra parmağını kaldırmadan sola çekerek açabilirsin hızlı menüyü. Normalde her oyunda açık oluyor ancak istemeden gizlemişsindir muhtemelen.

Üst Alt