Phoenix
Editör
Evet dedikleriniz var.Usta ses varmi sahneler videolumu?
Evet dedikleriniz var.Usta ses varmi sahneler videolumu?
Yapımcı ara bölüm ile dokuzuncu bölümü birleştirdi, bizim ayarladığımız bir şey değil.ben ara bölümü oynamama rağmen beni gene ara bölümden başlatıyor bu konu hakkıdna ne yapmam lazım ?
tekrar mı oynamak zorundayım ne yapacağız ? acaba Ara bölümün saveini ana oyuna atsam kabul edermi ?Yapımcı ara bölüm ile dokuzuncu bölümü birleştirdi, bizim ayarladığımız bir şey değil.
Discord sunucumuzun #kayıt-dosyalarınız kanalında ara bölüm geçilmiş kayıt dosyası var, oynamak istemiyorsan onu alabilirsin.tekrar mı oynamak zorundayım ne yapacağız ? acaba Ara bölümün saveini ana oyuna atsam kabul edermi ?
ara bölümün bir kayıt dosyası vardı onu oyunun dosyalarına atınca düzeldi ara bölümü atladım şimdi sarı Ana yemekte yinede teşekkür ederimDiscord sunucumuzun #kayıt-dosyalarınız kanalında ara bölüm geçilmiş kayıt dosyası var, oynamak istemiyorsan onu alabilirsin.
.exe uzantılı dosyayı defender silmiş olabilir. klasörü dışla ve dosyaya izin ver..aoc uzantılı geldi nasıl açabilirim bu dosyayı
direk böyle indi ama.exe uzantılı dosyayı defender silmiş olabilir. klasörü dışla ve dosyaya izin ver.
cloud'dan indirdiysen sadece .aoc uzantılı dosyayı indirmiş olabilir misin ?direk böyle indi ama
Güzellik gerçekten göreceli galiba. Jill bana göre oyunun en çirkin karakteri.Adult oyun dünyası Jill gibi güzel görmüş müdür merak ediyorum. Ay gibi maşallah
Eksik indirmişsiniz. Yalnızca '.aoc' uzantılı dosyayı indirmeniz yetmiyor. Cloud linkinden girip '.exe' uzantılı dosyayı da indirip ikisini de aynı klasöre atmanız gerek. Sonrasında '.exe' uzantılı dosyayı çalıştıracaksınız..aoc uzantılı geldi nasıl açabilirim bu dosyayı
Ara bölüm yapımcı tarafından dokuzuncu bölümle birleştirildi. Yeni sezon olan üçüncü sezonu indirmeniz gerekiyor.En son ara bölümü oynamıstım Zoe'nin basina gelenleri görmüştüm ara bölümdü sanırım, ordan devam etmek icin hangisini indirmeliyim