Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
sural18

sural18

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni Bölüm için tekrar satın alma gerekiyor mu?
(3.sezonun devamı)

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
3. Sezon beni ilk sezonlar kadar etkilemedi tam aksine bir garip geldi belki sorun bendedir. Herkese iyi eğlenceler (her şeye rağmen sahneler efsane)
Bunun sebebi sadece parti etrafında gelişen olaylar bence. Ayrıca bu bir bölüm ve ilk sezon 4 bölüm bence karşılaştırmak için çok erken ama evet bende çok etklenmedim.

D

DIK BOY'S

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Quinn rotası niye yok abi isabella yerine olabilirdi hem ilerliyorduk Quinn ile

Ragerer2

Ragerer2

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sadık mı? Cidden sadık olacak en son kişidir Sage. Chad'i severeken bile gelip bizimle beraber olmuş birisidir hatırlatayım. Ayrıca bizi sevdiği de söylenemez. Yapımcı gelecek bölümlerde aldatma olayı koyarsa hiç şaşmam hatta bekliyorum. Chad olayı tam kapanmadı. Bu kadar sevdiğim bir karakteri bir bölümde hiç etmiş yapımcı baya üzdü. Üçlü teklif edecek kadar ne yaşadı merak ediyorum. Geçen sezondaki üçlüyü Quinn teklif etmişti Sage baya sıkılmıştı. O karakterden bu yavşamış karaktere nasıl geçti hala anlamadım. :)
Knk şimdi bir erkek veya kız farketmez karşındaki kişi sana doğru düzgün ilgi hiçbir şey göstermiyorsa zaten aldatması com doğal zaten oyun içinde chad ne kadar ilgisiz olduğu zaten bahsediyordu chad sageye yaptığı bana yapılsa sonu ya ayrılık yada yada aldama olurdu herhalde he zaten aldattığı zaten chad söylüyor Sage yolunda değilsen aldatmaya yeltendim diyor hangi kadın diyor bunu hem chad hikayesi bitmesede Sage ile chad olanlar bitti Sage o konuşmada zaten chad ona hiçbir zaman ilgi duymadığı onu kullandığını anlıyor zaten chad zaten diyor kiminle yaptığı umrumda değil diyor kabaca ha şuan mc aşık mı bence suanlık hayır hoşlanma kesinlikle var ama aşk şuan hayır güvenden oluşan bi aşk gibi olucak gibi geliyor bana üçlü olan kısım tamamen kişisel olay hoşlanmaman com doğal ama senin seçimine dayanıyor yine hayir dersende hiç tepki göstermiyor 9 bölümdeki teklifinde gelince yeni şeyler denemek istediğini söylüyor ama yine senin gücenmenı istemiyor yani sana okeyese olayına getiriyor ama dediğim bundan hoslanmıyorsan çok doğal ama bu sagenin karakterine birşey etkilemiyor zaten Sage cinsel konularda açık partileri seven ama bunun dengesini gerektiğini gibi dengede tutan bir karakter yani tam bir dik karakter bana göre 9 bölümdeki Sagenin kızlarla yaptığı konuşmayı josy maya da konuşuyor Bella bile üniversitede cilginşeyler yaptığını bile söylüyor o yüzden Sage bu teklifi yada kurmaları fazla takmadım daha ilişkinin başı Sage har zaman romantik olarak diğer mg lerden daha geç başlamıştır romantik olarak yani daha bunlar için erken daha 9 bölüm rahat 5 bölüm daha var ben sagenin güvenden oluşan bir aşk olucak diye düşünüyorum yani en sonunda sagenin tek güvendiği kişi mc olucak gibi hissediyorum

Ragerer2

Ragerer2

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben sagenin hikaye anlamında en tutarlı mg olarak görüyorum çünkü bi ilk bölüme bakıyorum birde son bölüme o kadar çok fark var ki jill yada maya gibi değil ilk bölümde normal kullanmak istediği kişi iken şimdi büyük ihtimal kimseye anlatmadıgı meslerini anlatmaya başladı bu bölümden anladık ki daha devamı da var ilerleyen bölümlerde 2 sezondakinden çok daha güzel romantik sahneler olucak hissediyorum

Z

Zeus112

N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Tommye varil getir diyo varili bulamadım

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Knk şimdi bir erkek veya kız farketmez karşındaki kişi sana doğru düzgün ilgi hiçbir şey göstermiyorsa zaten aldatması com doğal zaten oyun içinde chad ne kadar ilgisiz olduğu zaten bahsediyordu chad sageye yaptığı bana yapılsa sonu ya ayrılık yada yada aldama olurdu herhalde he zaten aldattığı zaten chad söylüyor Sage yolunda değilsen aldatmaya yeltendim diyor hangi kadın diyor bunu hem chad hikayesi bitmesede Sage ile chad olanlar bitti Sage o konuşmada zaten chad ona hiçbir zaman ilgi duymadığı onu kullandığını anlıyor zaten chad zaten diyor kiminle yaptığı umrumda değil diyor kabaca ha şuan mc aşık mı bence suanlık hayır hoşlanma kesinlikle var ama aşk şuan hayır güvenden oluşan bi aşk gibi olucak gibi geliyor bana üçlü olan kısım tamamen kişisel olay hoşlanmaman com doğal ama senin seçimine dayanıyor yine hayir dersende hiç tepki göstermiyor 9 bölümdeki teklifinde gelince yeni şeyler denemek istediğini söylüyor ama yine senin gücenmenı istemiyor yani sana okeyese olayına getiriyor ama dediğim bundan hoslanmıyorsan çok doğal ama bu sagenin karakterine birşey etkilemiyor zaten Sage cinsel konularda açık partileri seven ama bunun dengesini gerektiğini gibi dengede tutan bir karakter yani tam bir dik karakter bana göre 9 bölümdeki Sagenin kızlarla yaptığı konuşmayı josy maya da konuşuyor Bella bile üniversitede cilginşeyler yaptığını bile söylüyor o yüzden Sage bu teklifi yada kurmaları fazla takmadım daha ilişkinin başı Sage har zaman romantik olarak diğer mg lerden daha geç başlamıştır romantik olarak yani daha bunlar için erken daha 9 bölüm rahat 5 bölüm daha var ben sagenin güvenden oluşan bir aşk olucak diye düşünüyorum yani en sonunda sagenin tek güvendiği kişi mc olucak gibi hissediyorum
Saygı duyarım ama çok rahatsız oldum son ana kadar bizi kullandı baktı olmadı bize yöneldi. Ben de böyle düşünüyorum. :(

Z

Zeus112

N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Oyun bir yerden sonra döngüde takiliyo oyunu bastanmi indirmem gerekiyor

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun bir yerden sonra döngüde takiliyo oyunu bastanmi indirmem gerekiyor
Tek bir rotadan gitmek zorunlu. 8.bölümün sonunda hepsi seçeneğine tıkladıysan gayet normal. 9. bölümden hilelerdende yapabilirsin ama pek sağlıklı olmaz. O yüzden her bir rotayı kaydedip tekrar oynamanı tavsiye ederim.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Oyunun en seksi kızları:
1- Camila
2- Jill
3- Sage

Oyunun en tatlı kızları:
1-Rio
2-Zoey
3-Josy

Oyunun en güzel kızları:
1- Jill (açık ara)
2-Zoey
3-Josy

Oyunun en itici kızları:
1-Arieth
2-Ashley
3-Sage

Oyunun en çılgın kızları:
1-Quinn
2-Sage
3-Sarah ve Melanie

Oyunun en saf kızları:
1-Jill
2-Josy
3-Arieth

Oyunun en iyi üçlü Sahnesi:
1-Sarah ve Melaine
2-Camilla ve Rio
3-Quinn ve Sage

Oyunun en iyi Tekli Seks Sahnesi:
1-Sage (3.sezon 1.Kısım Sage Rotası finalinde çıkıyor.)
2-Quinn (3.Sezon 1.Kısımda Yalnızlık Rotasında Quinni seçmeniz gerekiyor.)
3-Rio (2.Sezon 6.bölüm (Züppelerin evindeki giriş sahnesi)

Oyunun en Kötü tekli seks sahneleri:
1- Jade'in tüm sahneleri
2-Maya ile yaptığımız tekli sahneler
3-Sage ile film gecesindeki sahne

S

Silinen üye 127592

Alt linklerdeki save dosyası 0.7.1 gözüküyor bunların 8nci bölümün sonu olanı yok mu? Veya öyle güncellendi mi?

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Alt linklerdeki save dosyası 0.7.1 gözüküyor bunların 8nci bölümün sonu olanı yok mu? Veya öyle güncellendi mi?
Discord sunucumuzun #kayıt-dosyalarınız kanalında paylaşılıyor. 8.bölümden aktarma dosyası, 9.bölümden rota kaydı ve parti öncesi kaydı bulunuyor kanalda.

Üst Alt