ne zaman çıkacak belli mi 2. bölümsural18 bu bölümden sonra daha çıkacak 7 bölüm var sence ücretsiz olabilir mi ?
6-7 ayda bir yeni bölüm çıkıyor belki temmuz ya da ağustos olabilirne zaman çıkacak belli mi 2. bölüm
Bunun sebebi sadece parti etrafında gelişen olaylar bence. Ayrıca bu bir bölüm ve ilk sezon 4 bölüm bence karşılaştırmak için çok erken ama evet bende çok etklenmedim.3. Sezon beni ilk sezonlar kadar etkilemedi tam aksine bir garip geldi belki sorun bendedir. Herkese iyi eğlenceler (her şeye rağmen sahneler efsane)
Knk şimdi bir erkek veya kız farketmez karşındaki kişi sana doğru düzgün ilgi hiçbir şey göstermiyorsa zaten aldatması com doğal zaten oyun içinde chad ne kadar ilgisiz olduğu zaten bahsediyordu chad sageye yaptığı bana yapılsa sonu ya ayrılık yada yada aldama olurdu herhalde he zaten aldattığı zaten chad söylüyor Sage yolunda değilsen aldatmaya yeltendim diyor hangi kadın diyor bunu hem chad hikayesi bitmesede Sage ile chad olanlar bitti Sage o konuşmada zaten chad ona hiçbir zaman ilgi duymadığı onu kullandığını anlıyor zaten chad zaten diyor kiminle yaptığı umrumda değil diyor kabaca ha şuan mc aşık mı bence suanlık hayır hoşlanma kesinlikle var ama aşk şuan hayır güvenden oluşan bi aşk gibi olucak gibi geliyor bana üçlü olan kısım tamamen kişisel olay hoşlanmaman com doğal ama senin seçimine dayanıyor yine hayir dersende hiç tepki göstermiyor 9 bölümdeki teklifinde gelince yeni şeyler denemek istediğini söylüyor ama yine senin gücenmenı istemiyor yani sana okeyese olayına getiriyor ama dediğim bundan hoslanmıyorsan çok doğal ama bu sagenin karakterine birşey etkilemiyor zaten Sage cinsel konularda açık partileri seven ama bunun dengesini gerektiğini gibi dengede tutan bir karakter yani tam bir dik karakter bana göre 9 bölümdeki Sagenin kızlarla yaptığı konuşmayı josy maya da konuşuyor Bella bile üniversitede cilginşeyler yaptığını bile söylüyor o yüzden Sage bu teklifi yada kurmaları fazla takmadım daha ilişkinin başı Sage har zaman romantik olarak diğer mg lerden daha geç başlamıştır romantik olarak yani daha bunlar için erken daha 9 bölüm rahat 5 bölüm daha var ben sagenin güvenden oluşan bir aşk olucak diye düşünüyorum yani en sonunda sagenin tek güvendiği kişi mc olucak gibi hissediyorumSadık mı? Cidden sadık olacak en son kişidir Sage. Chad'i severeken bile gelip bizimle beraber olmuş birisidir hatırlatayım. Ayrıca bizi sevdiği de söylenemez. Yapımcı gelecek bölümlerde aldatma olayı koyarsa hiç şaşmam hatta bekliyorum. Chad olayı tam kapanmadı. Bu kadar sevdiğim bir karakteri bir bölümde hiç etmiş yapımcı baya üzdü. Üçlü teklif edecek kadar ne yaşadı merak ediyorum. Geçen sezondaki üçlüyü Quinn teklif etmişti Sage baya sıkılmıştı. O karakterden bu yavşamış karaktere nasıl geçti hala anlamadım.
tommynin odasına git perdeli kısımda. Musluğu ise nickin odasında yatağın üstündeTommye varil getir diyo varili bulamadım
Saygı duyarım ama çok rahatsız oldum son ana kadar bizi kullandı baktı olmadı bize yöneldi. Ben de böyle düşünüyorum.Knk şimdi bir erkek veya kız farketmez karşındaki kişi sana doğru düzgün ilgi hiçbir şey göstermiyorsa zaten aldatması com doğal zaten oyun içinde chad ne kadar ilgisiz olduğu zaten bahsediyordu chad sageye yaptığı bana yapılsa sonu ya ayrılık yada yada aldama olurdu herhalde he zaten aldattığı zaten chad söylüyor Sage yolunda değilsen aldatmaya yeltendim diyor hangi kadın diyor bunu hem chad hikayesi bitmesede Sage ile chad olanlar bitti Sage o konuşmada zaten chad ona hiçbir zaman ilgi duymadığı onu kullandığını anlıyor zaten chad zaten diyor kiminle yaptığı umrumda değil diyor kabaca ha şuan mc aşık mı bence suanlık hayır hoşlanma kesinlikle var ama aşk şuan hayır güvenden oluşan bi aşk gibi olucak gibi geliyor bana üçlü olan kısım tamamen kişisel olay hoşlanmaman com doğal ama senin seçimine dayanıyor yine hayir dersende hiç tepki göstermiyor 9 bölümdeki teklifinde gelince yeni şeyler denemek istediğini söylüyor ama yine senin gücenmenı istemiyor yani sana okeyese olayına getiriyor ama dediğim bundan hoslanmıyorsan çok doğal ama bu sagenin karakterine birşey etkilemiyor zaten Sage cinsel konularda açık partileri seven ama bunun dengesini gerektiğini gibi dengede tutan bir karakter yani tam bir dik karakter bana göre 9 bölümdeki Sagenin kızlarla yaptığı konuşmayı josy maya da konuşuyor Bella bile üniversitede cilginşeyler yaptığını bile söylüyor o yüzden Sage bu teklifi yada kurmaları fazla takmadım daha ilişkinin başı Sage har zaman romantik olarak diğer mg lerden daha geç başlamıştır romantik olarak yani daha bunlar için erken daha 9 bölüm rahat 5 bölüm daha var ben sagenin güvenden oluşan bir aşk olucak diye düşünüyorum yani en sonunda sagenin tek güvendiği kişi mc olucak gibi hissediyorum
Tek bir rotadan gitmek zorunlu. 8.bölümün sonunda hepsi seçeneğine tıkladıysan gayet normal. 9. bölümden hilelerdende yapabilirsin ama pek sağlıklı olmaz. O yüzden her bir rotayı kaydedip tekrar oynamanı tavsiye ederim.Oyun bir yerden sonra döngüde takiliyo oyunu bastanmi indirmem gerekiyor
Discord sunucumuzun #kayıt-dosyalarınız kanalında paylaşılıyor. 8.bölümden aktarma dosyası, 9.bölümden rota kaydı ve parti öncesi kaydı bulunuyor kanalda.Alt linklerdeki save dosyası 0.7.1 gözüküyor bunların 8nci bölümün sonu olanı yok mu? Veya öyle güncellendi mi?