Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
N

Neymarf4n

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Nora ile aramızda bir şey yaşanması için nasıl bir yol izlemem gerekiyor bütün kararlarım dik ama swype uygulamasında yaş yüzünden muhabbeti kesti ve barda konuşamadım

JSMacTavish

JSMacTavish

141
Kredi
1$
Neymarf4n Telefon yazışmasını tekrar yapmak zorundasın. Başka türlü olmuyor diye biliyorum. O saveye dön ve düzelt.

escobar1239

escobar1239

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Bira musluğu nerde bulamadım da

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Yapımcı bu oyunu ölmeden bitirebilirse şanslıyız. Finali 2030 dan önce görmek zor gibi duruyor 😅😂

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Rio ile final görmezsek oyun benim için hayal kırıklığı olacak. :D

Penetrator God

Penetrator God

Kayıtlı Üye
Web Sitesi
www.wattpad.com
Kredi
0$
Direkt paket satmıyoruz. Sitemizin bakiye türü olan kredinizi yükledikten sonra mağazadan dilediğiniz paketi alabilirsiniz.

Nick'in odasındaki yatağın üzerinde bulabilirsin.

Kredi satın alma işlemi nasıl oluyor? Koca 2 sezonu + ara bir bölümü ücretsiz oynayıp sadece 3. sezonun bir bölümü için satın almakla da uğraşmak istemiyorum. Mesele para değil aslında ama kredi satın alma işlemi tam olarak nasıl gerçekleşiyor? Kredi kartıyla mı oluyor dediğim gibi bilgi verirseniz iyi olacak.

Phoenix

Phoenix

Editör
Kredi
0$
Kredi satın alma işlemi nasıl oluyor? Koca 2 sezonu + ara bir bölümü ücretsiz oynayıp sadece 3. sezonun bir bölümü için satın almakla da uğraşmak istemiyorum. Mesele para değil aslında ama kredi satın alma işlemi tam olarak nasıl gerçekleşiyor? Kredi kartıyla mı oluyor dediğim gibi bilgi verirseniz iyi olacak.
Kredi satın al kısmına tıklıyorsunuz ardından sizi bir siteye yönlendiriyor ilk işiniz sitemize kayıt olduğunuz e-mail adresini girmek ardından size almak istediğiniz miktarı girmeniz için bir yer açılıyor ve sonrasında size attığım fotoğraftaki gibi denilenleri yapın. Kart meselesine gelirsek kartınız yurt dışı satın alımlarına açık değilse işlem yapamazsınız müşteri hizmetleriyle konuşup bunu açabilirsiniz ya da sanal kart kullanabilirsiniz örneğin papara.

Ekli dosyalar

• 1672682404262.png
    1672682404262.png
    26.7 KB · Görüntüleme: 13
  • 1672682553584.png
    1672682553584.png
    182.8 KB · Görüntüleme: 13
Tevfik KOLAYLI

Tevfik KOLAYLI

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Being a DIK her sezon bir öncekine eklenerek gidiyor değil mi? Ben yanlışıkla sildim. 😄

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Yeni bölüm de bu kadar kısa olursa fena linç yer. Animasyonlar fena da çok kısa be kardeşim.

Tevfik KOLAYLI

Tevfik KOLAYLI

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Doğrusunu yapmışsın. İlk iki sezondan ayrık olarak çıktı yeni sezon.
Teşekkür ederim.
Vay Pink! Sezon finalinde seçim yaparken boşuna mı akıl sağlımı kaybetmek zorunda kaldım? Sana grafik tableti sağlayan firmanın, onaylayan mühendisin, onay için tableti götüren işçinin, giydiği tulumu üretiminde kullanılan tarlayı ekenin... Daha uzatacaktım-da sıkılma diye.

Son düzenleme:
kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Teşekkür ederim.
Vay Pink! Sezon finalinde seçim yaparken boşuna mı akıl sağlımı kaybetmek zorunda kaldım? Sana grafik tableti sağlayan firmanın, onaylayan mühendisin, onay için tableti götüren işçinin, giydiği tulumu üretiminde kullanılan tarlayı ekenin... Daha uzatacaktım-da sıkılma diye.
Yeni sezona başlamak için 8.bölümde aktarma dosyası oluşturman gerekiyor rotanı seçip bölümü bitirdikten sonra. Oynadığın kısım boşa gitmedi yani. Oyun kaldığı yerden devam ediyor, sadece sezonları ayrı olarak indiriyorsun.

Z

Zeus112

N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Son güncel sürümü indirdim kayıt dosyası boş siteden dosya indirip rardan çıkardım hala dosya boş gözüküyor

M

Maximilian

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu hiç oynamadım ama yorumları okudukça meraklanıyor insan ne zaman ücretsiz eŕişime açılır acaba ?

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
oyunu hiç oynamadım ama yorumları okudukça meraklanıyor insan ne zaman ücretsiz eŕişime açılır acaba ?
Seni acayip kıskanıyorum biliyor musun? İlk 2 sezonu indir oyna 3.sezon merak etme o kadar da iyi değil. 2.sezon en iyisi bence. 3.sezon sen oynayıncaya kadar çıkar. (Tüm rotaları oynamanı tavsiye ederim.)

ADNAN11

ADNAN11

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3. Sezon beni ilk sezonlar kadar etkilemedi tam aksine bir garip geldi belki sorun bendedir. Herkese iyi eğlenceler (her şeye rağmen sahneler efsane)

Üst Alt