Direkt paket satmıyoruz. Sitemizin bakiye türü olan kredinizi yükledikten sonra mağazadan dilediğiniz paketi alabilirsiniz.Ya arkadaşlar bu destekçi plus falan nasıl alınıyor alıp oynayayım diyorum 50 tane adımdan geçiriyor kartla direk satın alamıyor muyuz bu nedir be
Nick'in odasındaki yatağın üzerinde bulabilirsin.Bira musluğu nerde bulamadım da
Direkt paket satmıyoruz. Sitemizin bakiye türü olan kredinizi yükledikten sonra mağazadan dilediğiniz paketi alabilirsiniz.
Nick'in odasındaki yatağın üzerinde bulabilirsin.
Kredi satın al kısmına tıklıyorsunuz ardından sizi bir siteye yönlendiriyor ilk işiniz sitemize kayıt olduğunuz e-mail adresini girmek ardından size almak istediğiniz miktarı girmeniz için bir yer açılıyor ve sonrasında size attığım fotoğraftaki gibi denilenleri yapın. Kart meselesine gelirsek kartınız yurt dışı satın alımlarına açık değilse işlem yapamazsınız müşteri hizmetleriyle konuşup bunu açabilirsiniz ya da sanal kart kullanabilirsiniz örneğin papara.Kredi satın alma işlemi nasıl oluyor? Koca 2 sezonu + ara bir bölümü ücretsiz oynayıp sadece 3. sezonun bir bölümü için satın almakla da uğraşmak istemiyorum. Mesele para değil aslında ama kredi satın alma işlemi tam olarak nasıl gerçekleşiyor? Kredi kartıyla mı oluyor dediğim gibi bilgi verirseniz iyi olacak.
Doğrusunu yapmışsın. İlk iki sezondan ayrık olarak çıktı yeni sezon.Being a DIK her sezon bir öncekine eklenerek gidiyor değil mi? Ben yanlışıkla sildim.
Teşekkür ederim.Doğrusunu yapmışsın. İlk iki sezondan ayrık olarak çıktı yeni sezon.
Yeni sezona başlamak için 8.bölümde aktarma dosyası oluşturman gerekiyor rotanı seçip bölümü bitirdikten sonra. Oynadığın kısım boşa gitmedi yani. Oyun kaldığı yerden devam ediyor, sadece sezonları ayrı olarak indiriyorsun.Teşekkür ederim.
Vay Pink! Sezon finalinde seçim yaparken boşuna mı akıl sağlımı kaybetmek zorunda kaldım? Sana grafik tableti sağlayan firmanın, onaylayan mühendisin, onay için tableti götüren işçinin, giydiği tulumu üretiminde kullanılan tarlayı ekenin... Daha uzatacaktım-da sıkılma diye.
Aktar kısmı boş gözüküyorsa yanlış yapmışsınızdır.Son güncel sürümü indirdim kayıt dosyası boş siteden dosya indirip rardan çıkardım hala dosya boş gözüküyor
Net bir tarih veremiyoruz.oyunu hiç oynamadım ama yorumları okudukça meraklanıyor insan ne zaman ücretsiz eŕişime açılır acaba ?
Oynadığına pişman olmazsın Takıldığın yer olursa bana yazabilirsinoyunu hiç oynamadım ama yorumları okudukça meraklanıyor insan ne zaman ücretsiz eŕişime açılır acaba ?
Seni acayip kıskanıyorum biliyor musun? İlk 2 sezonu indir oyna 3.sezon merak etme o kadar da iyi değil. 2.sezon en iyisi bence. 3.sezon sen oynayıncaya kadar çıkar. (Tüm rotaları oynamanı tavsiye ederim.)oyunu hiç oynamadım ama yorumları okudukça meraklanıyor insan ne zaman ücretsiz eŕişime açılır acaba ?