Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
Phoenix

Phoenix

Editör
Kredi
0$
Kayıt dosyasını indirip rar dan çıkarıp söylenen yere atıyorum fakat oyuna girince aktar kısmı hâlâ boş oluyor . Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz
Bunun için benim önerim 2. sezonun sonunda aktar kısmına kendi dosyanızı aktarın. Böylece 3. sezona kayıt dosyanızı otomatik olarak atıyor.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Bayağı ılımlı bir kişilik ve kürkçü dükkanı gibi, kime gidersen git ona geri dönüyorsun. Yani kaybedeceği hiç bişi olmuyor. Zorlama yok sıkma yok, relax bir ilişki, enteresan kısmı ise çok sadık bir karakter olarak tasarlanmış. 11/10 diyebilirim.
Sadık mı? Cidden sadık olacak en son kişidir Sage. Chad'i severeken bile gelip bizimle beraber olmuş birisidir hatırlatayım. Ayrıca bizi sevdiği de söylenemez. Yapımcı gelecek bölümlerde aldatma olayı koyarsa hiç şaşmam hatta bekliyorum. Chad olayı tam kapanmadı. Bu kadar sevdiğim bir karakteri bir bölümde hiç etmiş yapımcı baya üzdü. Üçlü teklif edecek kadar ne yaşadı merak ediyorum. Geçen sezondaki üçlüyü Quinn teklif etmişti Sage baya sıkılmıştı. O karakterden bu yavşamış karaktere nasıl geçti hala anlamadım. :)

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bayağı ılımlı bir kişilik ve kürkçü dükkanı gibi, kime gidersen git ona geri dönüyorsun. Yani kaybedeceği hiç bişi olmuyor. Zorlama yok sıkma yok, relax bir ilişki, enteresan kısmı ise çok sadık bir karakter olarak tasarlanmış. 11/10 diyebilirim.
Haklısın ama Sageyi ne kadar sevsemde yinede sadık biri olduğunu pek sanmıyorum. Sadık olan tek ana karakter jilldir benim gözümde.

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Haklısın ama Sageyi ne kadar sevsemde yinede sadık biri olduğunu pek sanmıyorum. Sadık olan tek ana karakter jilldir benim gözümde.
Bro sence jill ile sage'nin yaşadığı ortam bir mi ?
Jill mc'ye kadar ilişki yaşamayan hanım evladıyken sage ise hot kulüp başkanlığı yapıyor. Bende ilk başladığımda jill ile devam ederim dedim ama rotası o kadar aşko kuşko ilerliyor ki dayanamadım
Sadık olmayabilir ama hikaye ilerleyince gerçek sevgisini göreceğiz

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Bro sence jill ile sage'nin yaşadığı ortam bir mi ?
Jill mc'ye kadar ilişki yaşamayan hanım evladıyken sage ise hot kulüp başkanlığı yapıyor. Bende ilk başladığımda jill ile devam ederim dedim ama rotası o kadar aşko kuşko ilerliyor ki dayanamadım
Sadık olmayabilir ama hikaye ilerleyince gerçek sevgisini göreceğiz
10/10 Yorum

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Sadık mı? Cidden sadık olacak en son kişidir Sage. Chad'i severeken bile gelip bizimle beraber olmuş birisidir hatırlatayım. Ayrıca bizi sevdiği de söylenemez. Yapımcı gelecek bölümlerde aldatma olayı koyarsa hiç şaşmam hatta bekliyorum. Chad olayı tam kapanmadı. Bu kadar sevdiğim bir karakteri bir bölümde hiç etmiş yapımcı baya üzdü. Üçlü teklif edecek kadar ne yaşadı merak ediyorum. Geçen sezondaki üçlüyü Quinn teklif etmişti Sage baya sıkılmıştı. O karakterden bu yavşamış karaktere nasıl geçti hala anlamadım. :)
Kanka chad ile sevgili iken değil, chad'ın onu aldattığını öğrendikten sonra mc ye yanaşıyo. Yanlış hatırlıyorsun. Sage'nin bende oluşturduğu hissiyat bu şekilde. Sana göre farklı olabilir.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Kanka chad ile sevgili iken değil, chad'ın onu aldattığını öğrendikten sonra mc ye yanaşıyo. Yanlış hatırlıyorsun. Sage'nin bende oluşturduğu hissiyat bu şekilde. Sana göre farklı olabilir.
Ya tamam da ta 6 bölüme kadar hala Chadi seviyor ve ümidi var. Bence sadık falan değil üstüne bizim karakteri de aldatacak ben bunu bekliyorum ama umarım siz haklı çıkarsınız.

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Ya tamam da ta 6 bölüme kadar hala Chadi seviyor ve ümidi var. Bence sadık falan değil üstüne bizim karakteri de aldatacak ben bunu bekliyorum ama umarım siz haklı çıkarsınız.
Kek oyunda ntr olmayacağını belirtti
Sage belki sana göre sadık olmayabilir ama oyunda ki en özgün karakter quinn ile birlikte

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Kek oyunda ntr olmayacağını belirtti
Sage belki sana göre sadık olmayabilir ama oyunda ki en özgün karakter quinn ile birlikte
Özgün değil demiyorum ki sadık değil en azından şimdilik. İleriki bölümlerde sadık olabilir ama ben şu an ki duruma göre söyledim.

spaceship

spaceship

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Her şey bir yana Mona'ya ne olacak ? Sonuçta değişkenlerde onun seks yaptın diye seçenek mevcut. Ama kız üniden gitti ?
O kızın kayboluşu bayağı şaibeli bence. Quinn ve karanlık tarafıyla kaybolmasının bir alakası olabilir

escobar1239

escobar1239

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Pay e basınca satın alamıyorum yardımcı olur musunuz

H

hayrullahgürdag

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ya arkadaşlar bu destekçi plus falan nasıl alınıyor alıp oynayayım diyorum 50 tane adımdan geçiriyor kartla direk satın alamıyor muyuz bu nedir be

escobar1239

escobar1239

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Satın alma işlemi için yardımcı olur musunuz

Üst Alt