Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
yanlızlık rotasından giderken derekin odasında maskeli mavi gözlü biriyle tanışıyoruz kim olduğuna dair bilgi var mı acaba yoksa yeni bir kız daha mı ekleniyor giyinişi ve maskesinden züppelerin verdiği partiyi anımsattı ama bildiğim kadarıyla orada kızlar kalmıyor sadece erkekler kalıyor tek kalan jill
Büyük ihtimal Zoey diye tahmin ediyorum. Yeni kız eklenmesi diye bir olay yok. Benim ki sadece tahmin ancak Zoey'in kılık değiştirmesi gibi bir durum olabilir ama zayıf bir ihtimal tabii ancak yeni kız eklenmeyeceği kesin.

0

0.0.7

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhabalar, oyunu çok severek 2 kez bitirdim şimdi 3. Ye başlayacağım ve bitirene kadar da 3. Sezon daha uygun ya da ücretsiz olur diye düşünüyorum. Bu arada Jill 🖤 diyerek tarafımı da belli edeyim😄.

Bir de birşey sormak istiyorum. Bir arkadaşım da indirmek istiyor benden link istedi bende siteye girdim atmak için ama normal 1 .ve 2. Sezon da ücretli gözüküyor. Bu bir hata mı yoksa bundan sonra ücretli bir şekilde mi devam edecek ?

H

Haguru123

Eternum Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
zoeyin gözleri kahverengi lakin o kızın gözleri zümrüt mavisi yani zoey olması imkansız ama yeni bir kız olabilir eklenme ihtimali çokta düşük değil çünkü yanlızlık rotasını diğer kızlara ilgi duymadığı için mecburiyetten seçenlerde var onlar için zoey dışında yeni bir kız olabilir

H

Haguru123

Kredi
0$
Merhabalar, oyunu çok severek 2 kez bitirdim şimdi 3. Ye başlayacağım ve bitirene kadar da 3. Sezon daha uygun ya da ücretsiz olur diye düşünüyorum. Bu arada Jill 🖤 diyerek tarafımı da belli edeyim😄.

Bir de birşey sormak istiyorum. Bir arkadaşım da indirmek istiyor benden link istedi bende siteye girdim atmak için ama normal 1 .ve 2. Sezon da ücretli gözüküyor. Bu bir hata mı yoksa bundan sonra ücretli bir şekilde mi devam edecek ?
betadan çıktıktan sonra o linklerde açılır aynı zamanda 3.sezonda ücretsiz olur diye düşünüyorum ama hata değil beta üyeliği almanız gerekli o linklere erişmek içinde en azından şimdilik

bariskara1010

bariskara1010

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hile menüsü nerede?
onun için 2.sezonun sonunda yanlızlık rotasını seçmen gerekli eğer bir seçim yaptıysan sage ile birlikte olmak yada jill ile birlikte olmak gibi göremessin o sahneyi önceki 2 sezonu oynamak istemiyorsan tekrar hile menüsünden değiştirebilirsin seçimini ben önceki 2 sezonu defalarca ama defalarca oynadığım için baya bir kayıt dosyam vardı :)

Shug

Shug

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
Arkadaşlar ben oyunu aldım da kayıt dosyasını yüklüyorum ara dönemin oyunu çıkıyor sebebi nedir?

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
zoeyin gözleri kahverengi lakin o kızın gözleri zümrüt mavisi yani zoey olması imkansız ama yeni bir kız olabilir eklenme ihtimali çokta düşük değil çünkü yanlızlık rotasını diğer kızlara ilgi duymadığı için mecburiyetten seçenlerde var onlar için zoey dışında yeni bir kız olabilir
Zoey değilmiş fark ettim ama yen kız eklenmesi imkansız. Artık yeni rota eklemez. Ekleyecek olsa bile yan kızları aktif eder yapımcı.

B

basedilmez54

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Bu oyun bir başka

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Sage aksiyonu kendisi yaratıyor son bölümde bize yeni şeyler denemek istediği için üçlü teklif etti
Yaşasın sage gibi hafif yollu olanlara biz bu haklı davamızdan dönmeyeceğiz
Bayağı ılımlı bir kişilik ve kürkçü dükkanı gibi, kime gidersen git ona geri dönüyorsun. Yani kaybedeceği hiç bişi olmuyor. Zorlama yok sıkma yok, relax bir ilişki, enteresan kısmı ise çok sadık bir karakter olarak tasarlanmış. 11/10 diyebilirim.

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Her şey bir yana Mona'ya ne olacak ? Sonuçta değişkenlerde onun seks yaptın diye seçenek mevcut. Ama kız üniden gitti ?

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Bayağı ılımlı bir kişilik ve kürkçü dükkanı gibi, kime gidersen git ona geri dönüyorsun. Yani kaybedeceği hiç bişi olmuyor. Zorlama yok sıkma yok, relax bir ilişki, enteresan kısmı ise çok sadık bir karakter olarak tasarlanmış. 11/10 diyebilirim.
Üstüne bir de oyunda ki en özgün karakter
Sage gibi birini bulabilirsem nikahı basarım o dereceye kadar getirdi beni şıllık

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Her şey bir yana Mona'ya ne olacak ? Sonuçta değişkenlerde onun seks yaptın diye seçenek mevcut. Ama kız üniden gitti ?
Profesör burke yüzünden gitti bir kaç bölüme burke'nin oyunda ki villain olduğunu da gösterirler
3. sezonun ilk bölümü en kötü bölümdü kekin elinde konu olarak malzeme var bakalım ne çıkaracak diğer bölümlere

Sonofzeus

Sonofzeus

Kredi
0$
2. sezondan sonra bir ara bölüm çıkmıştı. Bu sürüm onu da içeriyor mu yoksa ayrı olarak mı indirmem gerekiyor? Eğer öyleyse ara bölüm konusunun linkini bana ulaştırabilir misiniz?

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
2. sezondan sonra bir ara bölüm çıkmıştı. Bu sürüm onu da içeriyor mu yoksa ayrı olarak mı indirmem gerekiyor? Eğer öyleyse ara bölüm konusunun linkini bana ulaştırabilir misiniz?
Ara sezon ve 3. sezon birleşik. Ayrı ayrı indirilmiyor.

J

Joe18

Kredi
1$
Kayıt dosyasını indirip rar dan çıkarıp söylenen yere atıyorum fakat oyuna girince aktar kısmı hâlâ boş oluyor . Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?

Üst Alt