Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
hatalar düzeldimi.. hem derek dolap hatası hemde jill ile bella konuşma döngüsü kalktımı ?
Dolap hatası düzeltildi, jill bella döngüsü hata değil yani bizlik değil modluk bir sorun düzeltebiliyorsun orayı. Birkaç sayfa önce çözümünü anlattım. Ama 1 saat sonra tekrar güncellicez konuyu, ufak tefek hatalar var onları da düzelttik istersen onu bekle.

Gyuu123

Gyuu123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Save dosyalarını yuklemek için 2. Sezonu indirmemiz gerekiyor mu

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Save dosyalarını siteden indirdim 2. Sezonuda yükliyim mi yoksa 3. Sezon dosyalarına mı ekliyoruz
2. sezon ile 3. sezonun alakası yok, hangisini oynucaksan ona yüklücen. Konuda verdiğim kayıt dosyasını diyorsan, o 3. sezon oyununda belirttiğim yerlere atılacak.

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Save dosyalarını siteden indirdim 2. Sezonuda yükliyim mi yoksa 3. Sezon dosyalarına mı ekliyoruz
Dosyaları indirmişsin zaten sezon 2 ile bir işin kalmamış sezon 3 yükleyip oraya atarsan indirdiğin dosyayı oynarsın

C

Cigibugule

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Save dosyalarını bulamıyorum link atabilirmisiniz yoruma

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Jill,bella,sage rotalarını oynadım ve bölüm hakkındaki düşüncemi spoiler vermeden belirteyim. Betayı almaya gücü yeten alsın bir emek var ortada bence.
8.bölümün sonunda farklı rotalar oluşturacağını gösterdiğinde sonraki bölümlerin uzun zamanda geleceğini tahmin ediyordum.(bence gerek yoktu) Çünkü farklı rotalar farklı hikayeler demek buda birçok senaryo yazmak demek. Ama dpc rotaların hepsinde aynı olay yapmış ama farklı şekillerde.(Tabi farkı farklı şeylerde var söylemiyorum o kadarını) Bu bölüm cadılar bayramı olduğu için böyle birşey yapmış olabilir. Ben her rotada farklı olaylar bekliyordum belki ilerdeki bölümlerde olur bilemem artık. Bu arada zoeyin gelmesi bence iyi olmuş. Neyse bu bölüm için baya bekledik yaklaşık 1 yıl kadar gelen bölüm bu olmamalıydı abi ya. Bölümün özeti serbest dolaşım olmuş. Tamam olsun ama 2dk sürmeden bir diğer serbest dolaşım geliyor :D Bence bölümler arasındaki en kötü bölümdü sizinde yorumunuzu bekliyorum :)

JSMacTavish

JSMacTavish

141
Kredi
1$
Yeni çıkan sezon betadayken keşke diğer sezonları indirebilsek :/

E

erentalan

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
6$
Cihaz sayısı aşıldı şeklinde saçma sapan bir hata alıyorum, sadece tek bilgisayarımda yüklü oyun. Telefonda falan yüklü de değil. Neden böyle?

Kotyora52

Kotyora52

Güncelleme Abonesi
Destekçi Plus
Kredi
0$
indirme linklerinde sorun mu car?

Üst Alt