Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
S

sevenimolmaz

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Partide bellanın giriş sahnesinde takılıyor ve sürekli aynı sahne tekrarlıyor yardımcı olabilecek var mı?
Son güncellemeyi indirdiniz mi? İndirmenize rağmen yaşıyorsanız oyunda hile yapmayın. Hangi kızı seçtiyseniz onda ilerleyin. Oyun başladıktan sonra hile yaparsanız bozuyor oyunu.
Bu perili odada anahtarlar nerede daha doğrusu 3. anahtarı bulamıyorum bir türlü.
Birisi, o renkli sıvıların içinde. Birisi, kafesin içinde, kafesin üst kısmına gel ok yardımıyla sol üste getir fareyi tam üst değil de işte biraz daha altı. Ondan sonra yavaş yavaş feneri ortaya doğru götür bulacaksın.
yeni bölüm ne zaman çıkar sizce
Daha yeni çıktı son bölüm. En aşağı 1 yıl sürer gibi yenisi.

Phoenix

Phoenix

Editör
Kredi
0$
Bu perili odada anahtarlar nerede daha doğrusu 3. anahtarı bulamıyorum bir türlü.
1.anahtar dondurucunun içinde. Dondurucuyu açmak içinse ortada duran tahta parçanın üzerinde yazılı olan sayılar lazım.
2. anahtar kitaplığa tıkladığınızda yeşil olan balçıkta.
3. olansa kafese girdiğinizde yukarıya tıklayıp ortalarda olması lazım tam yerini hatırlıyamıyorum maalesef.

D

D4RKwasHERE

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Partide heatherle bir kere konuştum bir kere daha bulamıyorum tommynin odasında da yok

D

D4RKwasHERE

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hızlı seyahat düğmesini kullanın. O size mini bir harita çıkartıp tek tek odaları hızlıca gezmenize yardımcı olacak.
Tamam da oradayken konuştum , tekrar konuşmamı istiyor ama yok , o haritada gözüken yerde önceden konuşmuştum zaten.

Gyuu123

Gyuu123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba bu pakete erişiminiz bulunmamaktadır hatası alıyorum ne yapabilirim

JSMacTavish

JSMacTavish

141
Kredi
1$
oyunu yarın alacağım da herkes çok kısa diyor bu bölümü uzun olacak sanıyordum?

Prisoner

Prisoner

Kayıtlı Üye
Kredi
18$
Alt menü tuşları ve hile portu yeniden indirmeme rağmen hala görünmüyor

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Alt menü tuşları ve hile portu yeniden indirmeme rağmen hala görünmüyor
Sol sağ, sağ sol olarak parmağını kaydırman gerek. Farklı varyasyonlar deneyerek açabilirsin, bu şekilde açılıyor. Ya da gece 1 civarı tekrar güncellicez, orada daha kolay hale gelecek alt menü, onu bekleyebilirsin.

Prisoner

Prisoner

Kayıtlı Üye
Kredi
18$
Sol sağ, sağ sol olarak parmağını kaydırman gerek. Farklı varyasyonlar deneyerek açabilirsin, bu şekilde açılıyor. Ya da gece 1 civarı tekrar güncellicez, orada daha kolay hale gelecek alt menü, onu bekleyebilirsin.
Tamamdır yarına oynarım en kötü teşekkür ederim

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Bölümü %100 bitirdim sonunda tüm ihtimalleri açtım efsaneydi. Artık 10.bölüme kadar bırakacağım.

MonkeyD.Luffy

MonkeyD.Luffy

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
S.U.A.D. Özel Çeviri
Kredi
0$
hatalar düzeldimi.. hem derek dolap hatası hemde jill ile bella konuşma döngüsü kalktımı ?

Üst Alt