Kusura bakmayın ama saçmalık ben bu yama için para ödedim sonraki yamada olacak düzeltme için değil daha ılımlı bir yaklaşım beklerdim.Bu hata oyunu bozan bir hata olmadığından dolayı sonraki güncellemelerle düzeltilecek.
Bira varilinden önce çeşmeyi bulman gerek sanırım. Denedin mi onu?Bira variline basıyorum ama çalışmıyor ??
Bir sonraki güncellemelerden kastı oyun güncellemesi değil, her akşam çeviri hatalarını düzeltip tekrar güncelliyoruz onu kastetmiş. Şu an tüm hatalar giderildi.Kusura bakmayın ama saçmalık ben bu yama için para ödedim sonraki yamada olacak düzeltme için değil daha ılımlı bir yaklaşım beklerdim.
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Son güncellemeyi indirdikten sonra bilgilerimi doğru girmeme rağmen oyuna giriş yapamıyorum bir çözümü var mı?(telefondan oynuyorum)
Destek talebi oluşturun ya da direkt Mackenzie ile iletişime geçin.Cihaz sayısı aşıldı şeklinde saçma sapan bir hata alıyorum, sadece tek bilgisayarımda yüklü oyun. Telefonda falan yüklü de değil. Neden böyle?
Bu yazdıklarına katılmıyorum neden mi? Tüm rotaları oynamış olduğum için aşağıdaki maddelerimi yazarak karşılık vereceğim.Jill,bella,sage rotalarını oynadım ve bölüm hakkındaki düşüncemi spoiler vermeden belirteyim. Betayı almaya gücü yeten alsın bir emek var ortada bence.
8.bölümün sonunda farklı rotalar oluşturacağını gösterdiğinde sonraki bölümlerin uzun zamanda geleceğini tahmin ediyordum.(bence gerek yoktu) Çünkü farklı rotalar farklı hikayeler demek buda birçok senaryo yazmak demek. Ama dpc rotaların hepsinde aynı olay yapmış ama farklı şekillerde.(Tabi farkı farklı şeylerde var söylemiyorum o kadarını) Bu bölüm cadılar bayramı olduğu için böyle birşey yapmış olabilir. Ben her rotada farklı olaylar bekliyordum belki ilerdeki bölümlerde olur bilemem artık. Bu arada zoeyin gelmesi bence iyi olmuş. Neyse bu bölüm için baya bekledik yaklaşık 1 yıl kadar gelen bölüm bu olmamalıydı abi ya. Bölümün özeti serbest dolaşım olmuş. Tamam olsun ama 2dk sürmeden bir diğer serbest dolaşım geliyor Bence bölümler arasındaki en kötü bölümdü sizinde yorumunuzu bekliyorum
İlerki güncellemelerle yeni eklentiler gelir fakat şu anlık öyle bir eklenti getirmeyi düşünmüyoruz.selamlar yeni sezona başlamadan önce birşey soracaktım önceki sezonlardaki gibi mod eklentileri olcakmı konuşmalardaki seçimler gibi vb. şeyler ?
İşe yaramadı hala giriş yapamıyorumData/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.
Oyuna VPN kullanarak giriş yapmayı deneyin.Bu ekranda kalıyor giriş yapılmıyor malesef, bu sorunu başka yaşayan var mı bilmiyorum ama bende durum bu. Sanırım problemin kaynağı alttaki giriş yap ve kayıt ol buttonlarında. Hiç bir şekilde tıklanmıyor onlara.
Discord sunucumuza gelip #Andorid-hatalar kanalına yaşadığınız sorunu gönderin yazılımcımız ilgilenecektir.İşe yaramadı hala giriş yapamıyorum
anladım umarım gelir önceki sezonlarda çok iş görmüştü beklemedeyimİlerki güncellemelerle yeni eklentiler gelir fakat şu anlık öyle bir eklenti getirmeyi düşünmüyoruz.
Öncelikle destek talebi oluşturup discord sunucumuzda rol talebi yapın ardından yaşadığınız hatayı Discord sunucumuzda #being-a-dik-hatalar kanalında kayıt dosyalarınızla beraber paylaşın.Yeni güncellemenin ilk hatasını yaşadık yine (Hayattaki şansım ksjsjdjf)
Mod menüsü ortalanmış ve gizleme tuşu çalışmıyor.