Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Linkler yenilendi, oyundaki bildiğimiz tüm hataları giderdik.

A

ahmet4546

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Partide jossyi bulabilsem devam edicem oyuna ama devam edemiyorum

Rasengann

Rasengann

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu hata oyunu bozan bir hata olmadığından dolayı sonraki güncellemelerle düzeltilecek.
Kusura bakmayın ama saçmalık ben bu yama için para ödedim sonraki yamada olacak düzeltme için değil daha ılımlı bir yaklaşım beklerdim.

G

Goko31

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
S.U.A.D. Özel Çeviri
Kredi
1$
Bira variline basıyorum ama çalışmıyor ??

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Kusura bakmayın ama saçmalık ben bu yama için para ödedim sonraki yamada olacak düzeltme için değil daha ılımlı bir yaklaşım beklerdim.
Bir sonraki güncellemelerden kastı oyun güncellemesi değil, her akşam çeviri hatalarını düzeltip tekrar güncelliyoruz onu kastetmiş. Şu an tüm hatalar giderildi.

A

alpha10

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Son güncellemeyi indirdikten sonra bilgilerimi doğru girmeme rağmen oyuna giriş yapamıyorum bir çözümü var mı?(telefondan oynuyorum)

Phoenix

Phoenix

Editör
Kredi
0$
Son güncellemeyi indirdikten sonra bilgilerimi doğru girmeme rağmen oyuna giriş yapamıyorum bir çözümü var mı?(telefondan oynuyorum)
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Jill,bella,sage rotalarını oynadım ve bölüm hakkındaki düşüncemi spoiler vermeden belirteyim. Betayı almaya gücü yeten alsın bir emek var ortada bence.
8.bölümün sonunda farklı rotalar oluşturacağını gösterdiğinde sonraki bölümlerin uzun zamanda geleceğini tahmin ediyordum.(bence gerek yoktu) Çünkü farklı rotalar farklı hikayeler demek buda birçok senaryo yazmak demek. Ama dpc rotaların hepsinde aynı olay yapmış ama farklı şekillerde.(Tabi farkı farklı şeylerde var söylemiyorum o kadarını) Bu bölüm cadılar bayramı olduğu için böyle birşey yapmış olabilir. Ben her rotada farklı olaylar bekliyordum belki ilerdeki bölümlerde olur bilemem artık. Bu arada zoeyin gelmesi bence iyi olmuş. Neyse bu bölüm için baya bekledik yaklaşık 1 yıl kadar gelen bölüm bu olmamalıydı abi ya. Bölümün özeti serbest dolaşım olmuş. Tamam olsun ama 2dk sürmeden bir diğer serbest dolaşım geliyor :D Bence bölümler arasındaki en kötü bölümdü sizinde yorumunuzu bekliyorum :)
Bu yazdıklarına katılmıyorum neden mi? Tüm rotaları oynamış olduğum için aşağıdaki maddelerimi yazarak karşılık vereceğim.

1- Bu adamın yaptığı en iyi bölüm buydu çünkü tüm kızlara (seçilebilen) belli noktalarda farklılık koymuş ve bu tatlılıklar gerçekten çok güzel geldi bana.
2-Sen farklı rotalara farklı hikaye beklentisine girmişsin benim gibi gayet normal ve ilk başta ben de senin gibi hayal kırıklığı yaşamıştım ama tüm rotaları oynayınca bu işin gelecek bölümlere bırakıldığını ancak bu bölümden tohumlarının atıldığını anladığım için pek sorun etmiyorum.

3-Zoey olayını gerçekten çok sevdim. İlk konuşmaları gerçekten çok iyiydi ama bir şikayetim var. Zoey ile çok bir temasımız yok ve hala yan karakter konumunda kalmış..

4-1 yılda gelen bu bölümü beğenip beğenmemek sizlerin beklentisine bağlı olarak değişecektir. Benim beklentim de yüksekti ancak yine de beklentilerimi karşıladı.

Not: Heather ve bir kaç karaktere ne olmuş öyle ya baya değişmiş özellikle Heather güzelleşmiş. :D

G

GeneralAnimeus

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
selamlar yeni sezona başlamadan önce birşey soracaktım önceki sezonlardaki gibi mod eklentileri olcakmı konuşmalardaki seçimler gibi vb. şeyler ?

Phoenix

Phoenix

Editör
Kredi
0$
selamlar yeni sezona başlamadan önce birşey soracaktım önceki sezonlardaki gibi mod eklentileri olcakmı konuşmalardaki seçimler gibi vb. şeyler ?
İlerki güncellemelerle yeni eklentiler gelir fakat şu anlık öyle bir eklenti getirmeyi düşünmüyoruz.

A

alpha10

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.
İşe yaramadı hala giriş yapamıyorum

S

Silinen üye 113476

Bu ekranda kalıyor giriş yapılmıyor malesef, bu sorunu başka yaşayan var mı bilmiyorum ama bende durum bu. Sanırım problemin kaynağı alttaki giriş yap ve kayıt ol buttonlarında. Hiç bir şekilde tıklanmıyor onlara.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-20-09-03-37-305_being.adultoyunceviri.com.jpg
    Screenshot_2022-12-20-09-03-37-305_being.adultoyunceviri.com.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 7
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Yeni güncellemenin ilk hatasını yaşadık yine 😅😂 (Hayattaki şansım ksjsjdjf)

Mod menüsü ortalanmış ve gizleme tuşu çalışmıyor.

B

Bybadik12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hileli sürüm mü bu ? Yoksa hile yok mu ?

Phoenix

Phoenix

Editör
Kredi
0$
Yeni güncellemenin ilk hatasını yaşadık yine 😅😂 (Hayattaki şansım ksjsjdjf)

Mod menüsü ortalanmış ve gizleme tuşu çalışmıyor.
Öncelikle destek talebi oluşturup discord sunucumuzda rol talebi yapın ardından yaşadığınız hatayı Discord sunucumuzda #being-a-dik-hatalar kanalında kayıt dosyalarınızla beraber paylaşın.

Üst Alt