Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Öncelikle destek talebi oluşturup discord sunucumuzda rol talebi yapın ardından yaşadığınız hatayı Discord sunucumuzda #being-a-dik-hatalar kanalında kayıt dosyalarınızla beraber paylaşın.
Ben burdan paylaştım isterseniz düzeltin isterseniz kalsın çünkü ben oyunu tüm rotalarıyla tamamladım artık 10.bölümü beklemeye geçtim. :)

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bölüm hakkında yardımcı olacağım birşey varsa bana yazabilirsiniz.

S

sevenimolmaz

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Bu yazdıklarına katılmıyorum neden mi? Tüm rotaları oynamış olduğum için aşağıdaki maddelerimi yazarak karşılık vereceğim.

1- Bu adamın yaptığı en iyi bölüm buydu çünkü tüm kızlara (seçilebilen) belli noktalarda farklılık koymuş ve bu tatlılıklar gerçekten çok güzel geldi bana.
2-Sen farklı rotalara farklı hikaye beklentisine girmişsin benim gibi gayet normal ve ilk başta ben de senin gibi hayal kırıklığı yaşamıştım ama tüm rotaları oynayınca bu işin gelecek bölümlere bırakıldığını ancak bu bölümden tohumlarının atıldığını anladığım için pek sorun etmiyorum.

3-Zoey olayını gerçekten çok sevdim. İlk konuşmaları gerçekten çok iyiydi ama bir şikayetim var. Zoey ile çok bir temasımız yok ve hala yan karakter konumunda kalmış..

4-1 yılda gelen bu bölümü beğenip beğenmemek sizlerin beklentisine bağlı olarak değişecektir. Benim beklentim de yüksekti ancak yine de beklentilerimi karşıladı.

Not: Heather ve bir kaç karaktere ne olmuş öyle ya baya değişmiş özellikle Heather güzelleşmiş. :D
Eğer oyun ilk yayınlandığında son bölümdeki render kalitesi, sahne kalitesi, konuşma aralarındaki göz kırpma ve canlı ortam detayları vs. kullanılsaydı şuan neyse 10 kat daha büyük olurdu.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Eğer oyun ilk yayınlandığında son bölümdeki render kalitesi, sahne kalitesi, konuşma aralarındaki göz kırpma ve canlı ortam detayları vs. kullanılsaydı şuan neyse 10 kat daha büyük olurdu.
İhtimallere göre adamı eleştiremem kusura bakma ortaya çıkan oyun gayet güzel ben sonuca bakarım ve ben gayet yeterli buldum.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Hangi rotada aldınız bu sorunu?
Hepsinde var sorun. Aslında sorun değil bana göre ancak yine de belirtmek istedim rahatsız olan olacaktır. Z tuşuna basınca kapanmıyor ve mod butonu seçeneklerle çarpışıyor seçeneği seçeyim derken mod açılıyor.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Son bir hata daha söyleyeyim ve artık konuyu kapatıyorum oyun güncelleme sonrası hiç olmadığı kadar donuyor bazen kapanıyor bilginiz olsun. Güncelleme öncesi bir kere bile olmamıştı.

B

Bybadik12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Tablette de denedim fakat sonuç aynı. VPN ile de denedim. Butonlara basılmıyor. Yanlış kullanıcı adı yazıp girmeyi denesek bile tıklanmıyor yani. Ne yapabiliriz ?

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Jill Rotası : 10/5
Josy ve Maya Rotası : 10/10
İsabella Rotası :10/7
Sage Rotası :10/10
Quinn Rotası : 10/10
Rio Rotası :10/10
Sarah ve Melanie Rotası :10/10
Nicole Rotası :10/10
Lilly Rotası: 10/0
Zoey Rotası : 10/0

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Render kalitesi o kadar artmış ki inanılmaz. Gittikçe mükemmel oluyor. Onuncu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Bölümler kaç ayda bir geliyor acaba bilen biri cevaplarsa sevinirim.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Sarah Ve Melaine & Quinn sahneleri efsane ve favorim

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Render kalitesi o kadar artmış ki inanılmaz. Gittikçe mükemmel oluyor. Onuncu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Bölümler kaç ayda bir geliyor acaba bilen biri cevaplarsa sevinirim.
İlk 7 bölüm aşağı yukarı 4-5 ayda, 8. Bölüm 7-8 ay, bu bölümde 1 yılda filan gelmiş. Sonraki bölümlerin 1 yıldan aşağı geleceğini sanmıyorum.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
İlk 7 bölüm aşağı yukarı 4-5 ayda, 8. Bölüm 7-8 ay, bu bölümde 1 yılda filan gelmiş. Sonraki bölümlerin 1 yıldan aşağı geleceğini sanmıyorum.
Böyle olacaksa şayet iki yıl yine bekleriz ama bence. 1 yıl sürmeyecektir.

Marley

Marley

Eternum Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
3. Sezon 1. Bolum butonuna tiklayamiyorum nezaman duzelir

Üst Alt