Phoenix
Editör
Hileli eğer hilesiz oynamak isterseniz ayarlardan ayarlayabilirsiniz.Hileli sürüm mü bu ? Yoksa hile yok mu ?
Son düzenleme:
Hileli eğer hilesiz oynamak isterseniz ayarlardan ayarlayabilirsiniz.Hileli sürüm mü bu ? Yoksa hile yok mu ?
Ben burdan paylaştım isterseniz düzeltin isterseniz kalsın çünkü ben oyunu tüm rotalarıyla tamamladım artık 10.bölümü beklemeye geçtim.Öncelikle destek talebi oluşturup discord sunucumuzda rol talebi yapın ardından yaşadığınız hatayı Discord sunucumuzda #being-a-dik-hatalar kanalında kayıt dosyalarınızla beraber paylaşın.
Vpn denedim, sonuç aynı giriş yap butonuna tıklayamıyorumOyuna VPN kullanarak giriş yapmayı deneyin.
Hangi rotada aldınız bu sorunu?Ben burdan paylaştım isterseniz düzeltin isterseniz kalsın çünkü ben oyunu tüm rotalarıyla tamamladım artık 10.bölümü beklemeye geçtim.
Eğer oyun ilk yayınlandığında son bölümdeki render kalitesi, sahne kalitesi, konuşma aralarındaki göz kırpma ve canlı ortam detayları vs. kullanılsaydı şuan neyse 10 kat daha büyük olurdu.Bu yazdıklarına katılmıyorum neden mi? Tüm rotaları oynamış olduğum için aşağıdaki maddelerimi yazarak karşılık vereceğim.
1- Bu adamın yaptığı en iyi bölüm buydu çünkü tüm kızlara (seçilebilen) belli noktalarda farklılık koymuş ve bu tatlılıklar gerçekten çok güzel geldi bana.
2-Sen farklı rotalara farklı hikaye beklentisine girmişsin benim gibi gayet normal ve ilk başta ben de senin gibi hayal kırıklığı yaşamıştım ama tüm rotaları oynayınca bu işin gelecek bölümlere bırakıldığını ancak bu bölümden tohumlarının atıldığını anladığım için pek sorun etmiyorum.
3-Zoey olayını gerçekten çok sevdim. İlk konuşmaları gerçekten çok iyiydi ama bir şikayetim var. Zoey ile çok bir temasımız yok ve hala yan karakter konumunda kalmış..
4-1 yılda gelen bu bölümü beğenip beğenmemek sizlerin beklentisine bağlı olarak değişecektir. Benim beklentim de yüksekti ancak yine de beklentilerimi karşıladı.
Not: Heather ve bir kaç karaktere ne olmuş öyle ya baya değişmiş özellikle Heather güzelleşmiş.
+Danırı
Vpn denedim, sonuç aynı giriş yap butonuna tıklayamıyorum
İhtimallere göre adamı eleştiremem kusura bakma ortaya çıkan oyun gayet güzel ben sonuca bakarım ve ben gayet yeterli buldum.Eğer oyun ilk yayınlandığında son bölümdeki render kalitesi, sahne kalitesi, konuşma aralarındaki göz kırpma ve canlı ortam detayları vs. kullanılsaydı şuan neyse 10 kat daha büyük olurdu.
Hepsinde var sorun. Aslında sorun değil bana göre ancak yine de belirtmek istedim rahatsız olan olacaktır. Z tuşuna basınca kapanmıyor ve mod butonu seçeneklerle çarpışıyor seçeneği seçeyim derken mod açılıyor.Hangi rotada aldınız bu sorunu?
evet aldım. Şimdi oyunu güncelliyorum belki ondandır.Bira varilinden önce çeşmeyi bulman gerek sanırım. Denedin mi onu?
İlk 7 bölüm aşağı yukarı 4-5 ayda, 8. Bölüm 7-8 ay, bu bölümde 1 yılda filan gelmiş. Sonraki bölümlerin 1 yıldan aşağı geleceğini sanmıyorum.Render kalitesi o kadar artmış ki inanılmaz. Gittikçe mükemmel oluyor. Onuncu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Bölümler kaç ayda bir geliyor acaba bilen biri cevaplarsa sevinirim.
Böyle olacaksa şayet iki yıl yine bekleriz ama bence. 1 yıl sürmeyecektir.İlk 7 bölüm aşağı yukarı 4-5 ayda, 8. Bölüm 7-8 ay, bu bölümde 1 yılda filan gelmiş. Sonraki bölümlerin 1 yıldan aşağı geleceğini sanmıyorum.
Giris yap3. Sezon 1. Bolum butonuna tiklayamiyorum nezaman duzelir