Verandada olması lazım veranda ise merdivenin yanındaki kilitli yer.partide sage'i bul kısmında takılı kaldım. Bütün görevleri tamamladım son olarak sage ile konuş görevinde sage'i hiçbir yerde bulamıyorum o kısmı nasıl geçtiniz?
16 bölüm veya 20 bölüm gibi birşey olacak galiba her sezon 4 bölüm olduğundan 4 veya 5 sezon olurOyun yapımcısı kaç sezon daha çıkarmayı planlıyor bir bilgi var mı?
Telefonunuzun markası ve Android sürümü kaç söyler misiniz?İzin verilmedi çıkılıyor uyarısı alıyorum oyuna giremiyorum fikri olan var mı arkadaşlar tüm izinleri verdim yine de aynı hata devam ediyor ?
Evet oyunun Android sürümüde mevcut.9. Bölüm androide çıktı mı?
2030 gibi final görürüz abooov bu adam ölmeden bitirebilirse şanslıyız.16 bölüm veya 20 bölüm gibi birşey olacak galiba her sezon 4 bölüm olduğundan 4 veya 5 sezon olur
Valla öyle aga. Yapımcılar süreyi uzattıkça daha çok para kazandığı için normalde 1 ayda çıkacak bölümleri 3 4 ayda çıkarıyorlar.2030 gibi final görürüz abooov bu adam ölmeden bitirebilirse şanslıyız.
En az 6 ayı var 3 saat partide takılalım diye 1 sene bekletti adamyeni bölüm ne zaman çıkar sizce