Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Verandayı kontrol et görevinde takılı kaldım bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

B

Bora Duru

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
emrevitus bu parti düzenlemeyi nasıl geçtin?

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Bölüm efsane olmuş cidden bayıldım. Kesinlikle kredi alıp paketi almama değdi be! Hikaye açısından da çok doyurucuydu. 4 saat gayet yeterli ve animasyonlar muhteşem. Boşalma animasyonu eklemiş adam kfkdkdkkflf. 😂😅

B

Bora Duru

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Resimleri bozuk olan oyunu mu demek istedin? Mini oyunları kapatarak geçtim.
Ben o organisazyonu yapmak istedim adam o kadar uğraşmış diye neyse geçeyim şimdi düzeltme yapılınca bir daha oynarım. Teşekkür ederim

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Abi oyun gerçekten çok iyi be! Neden adult oyunların en iyisi bu oyun olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Burayı okumamalısın Spoiler yemek istemiyorsan.
8.bölümdeki gibi bir etkili bir final olmamış tek ona üzüldüm. :( Diğer karakterlerle ilişkilerimize bayıldım. Üstelik MC sevgilisi varsa sadık kalıyor bu da beni şaşırttı doğrusu. Heather ile seks sahnemiz olması da çok güzeldi. Ama maalesef Camilla ile Maya sahnesi olmamış abicim bu ne be çok kötüydü ben beğenmedim. jill neden bizim sevgilimizken muz içinde geliyor da sevgilimiz değilken seksi arı kıyafetiyle geliyor bu haksızlık. :D Derek'in Camilla ile ilgilnemsi saçmalığı devam ediyor. Yeminle kafa göz dalasım var. Ashley'i kazanmasını isterdim ve ayrıca bir 5 saniye hariç Ashley yok bu bölümde. Sage ile olan sahnelerimiz efsane olmuş. Adam baya emek harcamış buraya. Keşke Camilla ve Maya için de öyle olsaydı. Rio (üzümlü kekim) bu bölümde aşırı tatlı be içim eridi resmen. Zoey ile karşılaşmamız da çok iyiydi. Bölüm aşırı hoşuma gitti. 10 üzerinden 8 veriyorum.

Ben o organisazyonu yapmak istedim adam o kadar uğraşmış diye neyse geçeyim şimdi düzeltme yapılınca bir daha oynarım. Teşekkür ederim
Ben de en az 10 dakika uğraştım. Eğitimde çalışıyor ama uygulamada resimler çökmüş. Problem çözülünce bir daha indirip oynayacağım çünkü ilk kez bir mini oyunu oynamak istedim.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Bu hata oyunu bozan bir hata olmadığından dolayı sonraki güncellemelerle düzeltilecek.
Aslında biraz bozuyor tam olmasa da DIKlerin istediği partiyi yapamadığımız için konuşmalar keyifsizleşiyor ve Quinn bizi şikayet ediyor. Tam anlamıyla bozmuyor evet ama tat kaçırıyor.

-'StroK!#

-'StroK!#

Destekçi Plus
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Beta versiyonunu satın almak istiyorum hesabımda 2 kredi var fakat krediniz yetersiz diyor yardimci olur musunu ?

İmperiar

İmperiar

Güncelleme Abonesi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
oyunu yüklerken paket ayrıştırma hatası veriyor 1-8 bölümlerden bahsediyorum.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Neden abi neden ya halbuki çok beklemiştim bunu

Rio'yu neden ret etmek zorunda kalıyoruz 😭

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Bu oyunu sırf bu anlar için aldım :D

Emrevitus and Rio-1.jpgEmrevitus And Rio-2.jpg

ZX97

ZX97

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İngilizce sürümünü denedim ve beklediğimin çok çok ötesinde bir iş var ortada. Özellikle zoeyi görmek enfesti. Benim favorim artık Zoeydir. Kusura bakma Riocum. :D
kayıt dosyasını siteden indirsem son bölüme geçince karakter ismi seçme şansı veriyor mu yoksa adultoyunceviri mi yazıyor

-'StroK!#

-'StroK!#

Destekçi Plus
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Galiba bir arkadaşta da böyle bir problem olmuştu yönetim ona 1 dolar ile 2 dolar arası bakiyesi olmasından dolayı hata verdiğini söylemişlerdi. Ona 1 kredi yüklemesini tavsiye etmişlerdi.
Teşekkur ederim kardeşim 👍

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Teşekkur ederim kardeşim 👍
Rica ederim dostum.

Mackenzie Reis rahatsız ediyorum ama bu oyunda modun yanında sağ yukarıda yardım butonu oluyordu. Bu bölüme de ekleyecek misiniz? Serbest dolaşım da çok vakit kaybı yaşıyoruz o yüzden sormak istedim. :)

Üst Alt