Resimleri bozuk olan oyunu mu demek istedin? Mini oyunları kapatarak geçtim.emrevitus bu parti düzenlemeyi nasıl geçtin?
Ben o organisazyonu yapmak istedim adam o kadar uğraşmış diye neyse geçeyim şimdi düzeltme yapılınca bir daha oynarım. Teşekkür ederimResimleri bozuk olan oyunu mu demek istedin? Mini oyunları kapatarak geçtim.
evet sabah indirdim
Bu hata oyunu bozan bir hata olmadığından dolayı sonraki güncellemelerle düzeltilecek.Parti düzenlemede altta ikonlar çıkmıyor. Bu sabah 0.9.1 sürümünü indirdim.
Ben de en az 10 dakika uğraştım. Eğitimde çalışıyor ama uygulamada resimler çökmüş. Problem çözülünce bir daha indirip oynayacağım çünkü ilk kez bir mini oyunu oynamak istedim.Ben o organisazyonu yapmak istedim adam o kadar uğraşmış diye neyse geçeyim şimdi düzeltme yapılınca bir daha oynarım. Teşekkür ederim
Aslında biraz bozuyor tam olmasa da DIKlerin istediği partiyi yapamadığımız için konuşmalar keyifsizleşiyor ve Quinn bizi şikayet ediyor. Tam anlamıyla bozmuyor evet ama tat kaçırıyor.Bu hata oyunu bozan bir hata olmadığından dolayı sonraki güncellemelerle düzeltilecek.
Yeterli depolama alanınız var mı?oyunu yüklerken paket ayrıştırma hatası veriyor 1-8 bölümlerden bahsediyorum.
evetYeterli depolama alanınız var mı?
Hâla hata devam ediyor ?Beta versiyonunu satın almak istiyorum hesabımda 2 kredi var fakat krediniz yetersiz diyor yardimci olur musunu ?
kayıt dosyasını siteden indirsem son bölüme geçince karakter ismi seçme şansı veriyor mu yoksa adultoyunceviri mi yazıyorİngilizce sürümünü denedim ve beklediğimin çok çok ötesinde bir iş var ortada. Özellikle zoeyi görmek enfesti. Benim favorim artık Zoeydir. Kusura bakma Riocum.
Bende direk Emrevitus olarak aktarmıştı. Bilemeyeceğim.kayıt dosyasını siteden indirsem son bölüme geçince karakter ismi seçme şansı veriyor mu yoksa adultoyunceviri mi yazıyor
Galiba bir arkadaşta da böyle bir problem olmuştu yönetim ona 1 dolar ile 2 dolar arası bakiyesi olmasından dolayı hata verdiğini söylemişlerdi. Ona 1 kredi yüklemesini tavsiye etmişlerdi.Hâla hata devam ediyor ?
Teşekkur ederim kardeşimGaliba bir arkadaşta da böyle bir problem olmuştu yönetim ona 1 dolar ile 2 dolar arası bakiyesi olmasından dolayı hata verdiğini söylemişlerdi. Ona 1 kredi yüklemesini tavsiye etmişlerdi.
Rica ederim dostum.Teşekkur ederim kardeşim