Phoenix
Editör
Oyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz?Oyunu bir süre oynadıktan sonra hızlı menü kayboluyor ve ayarlardan ne yaptıysam geri gelmiyor oyunu silip tekrar kurmama rağmen
Oyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz?Oyunu bir süre oynadıktan sonra hızlı menü kayboluyor ve ayarlardan ne yaptıysam geri gelmiyor oyunu silip tekrar kurmama rağmen
Ekran yatay şekildeyken parmağınızla yukarıdan aşağıya doğru çekiniz.Android
Her yandan çekmeme rağmen hiç bişey çıkmıyor ayarlarla oynadım ama sorun devam ediyor hiç bir şekilde hızlı menü ekranda gözükmüyorEkran yatay şekildeyken parmağınızla yukarıdan aşağıya doğru çekiniz.
Oyunun içerisinde yer alan "yardım" kısmına bakınız orada bu sorunu nasıl çözeceğiniz yazıyor.Her yandan çekmeme rağmen hiç bişey çıkmıyor ayarlarla oynadım ama sorun devam ediyor hiç bir şekilde hızlı menü ekranda gözükmüyor
Yardım kısmı sadece oyunun içindeki yapmam gerekenleri söylüyor yani daha fazla bişey yokOyunun içerisinde yer alan "yardım" kısmına bakınız orada bu sorunu nasıl çözeceğiniz yazıyor.
8 Bölümlük versiyonu indir sonra Sezon öncesi ara bölüm var İnterlude diye. Onu indirip oyna.Merhaba.
Bu oyunu ilk kez oynayacağım ama 8 bölüm - 6 bölüm - sezon öncesi bölümler olarak 3 farklı bölüm var ilk hangisine başlamalıyım yada ana oyunu 8 bölümü indirsem yetiyor mu acaba ?
Birde yorumlarda türkçe yama kurulması sıkça sorulmuş oyun ingilizce mi iniyorda sonrasında türkçe yapıyoruz ?
Şimdiden yardım için teşekkürler...
İlk defa oynayacakları kıskanıyorum ya unutsamda tekrar başlasam keşke 8 bölümlük yeri oynadıktan sonra sezon öncesi bölümü oynayacaksın. 6 bölüm yazan şey hafızası yetmeyenler için oluşturulmuş.Merhaba.
Bu oyunu ilk kez oynayacağım ama 8 bölüm - 6 bölüm - sezon öncesi bölümler olarak 3 farklı bölüm var ilk hangisine başlamalıyım yada ana oyunu 8 bölümü indirsem yetiyor mu acaba ?
Birde yorumlarda türkçe yama kurulması sıkça sorulmuş oyun ingilizce mi iniyorda sonrasında türkçe yapıyoruz ?
Şimdiden yardım için teşekkürler...
İnterlude fragman gibi birşey. 9. bölüm için öntanıtım diyebiliriz ama 16 aralıkta 9.bölüm çıkacak. Siteye ne zaman gelir, ne zaman türkçeye çevrilir bilmiyorum.Merhaba ben android üzerinden (Interlude) kadar oynadım ondan sora yeni bölümler geldimi geldiyse hangisini indiricem ve (save) dosyası hangisi
Menü gerçek ten karısık hiç birşey anlamım yardımlarınız için teşekkürler
NOT: tekrar android üzerinden indirip oynucam
Tesekkurkerİnterlude fragman gibi birşey. 9. bölüm için öntanıtım diyebiliriz ama 16 aralıkta 9.bölüm çıkacak. Siteye ne zaman gelir, ne zaman türkçeye çevrilir bilmiyorum.
19 Aralık'a kadar türkçesi çıkmış olurMerhaba ben android üzerinden (Interlude) kadar oynadım ondan sora yeni bölümler geldimi geldiyse hangisini indiricem ve (save) dosyası hangisi
Menü gerçek ten karısık hiç birşey anlamım yardımlarınız için teşekkürler
NOT: tekrar android üzerinden indirip oynucam
16 aralık kesin mi ?İnterlude fragman gibi birşey. 9. bölüm için öntanıtım diyebiliriz ama 16 aralıkta 9.bölüm çıkacak. Siteye ne zaman gelir, ne zaman türkçeye çevrilir bilmiyorum.