Oyunu nasıl indirebileceğini anlatan konuyu aşağıya bırakıyorum. Türkçe yamayı atamam çünkü oyunun kendisini yerelleştiriyoruz. Harici bir yama çıkartmıyoruz.kral şu türkçe yamayı atsana inderemiyorum oyunu bütün yerlerden denedim olmadı
'Ana Oyun (1-8 Tüm Bölümler)' yazısının altındaki linkten indirdiğin oyun her iki sezonu da kapsıyor. Her sezonu dört bölümden oluşan, toplam iki sezonu yani sekiz bölümü var.S.A. Beyler bu 18.92GB Dosyanın içerisinde 2 sezon mu var?
'Ana Oyun (1-8 Tüm Bölümler)' yazısının altındaki linkten indirdiğin oyun her iki sezonu da kapsıyor. Her sezonu dört bölümden oluşan, toplam iki sezonu yani sekiz bölümü var.
Üç gün içinde çevrilip paylaşılacak. Bir aksilik olmazsa ayın 19'unda veya daha öncesinde erişim alanlar oynayabilecek.Yeni bölüm 1 hafta içinde çevrilir mi ?
TeşekkürlerÜç gün içinde çevrilip paylaşılacak. Bir aksilik olmazsa ayın 19'unda veya daha öncesinde erişim alanlar oynayabilecek.
Boyutu henüz belli değil ancak sekizinci ve dokuzuncu bölümü kapsayan bir versiyon gelemez çünkü yapımcı 3.sezonu ayrık olarak çıkartıyor. İlk iki sezon ile birleşik olmayacak yani. Dolayısıyla boyutu da düşük olur.mobil versiyon kaç gb olur sadece 8-9. bölümleri kapsayan verisyon gelir mi çok yer kaplıyor
Aşağıda ki resimden gördüğün gibi (ilk sayfa da linkler bölümünde) dosyayı indirip doğru yere taşıman gerekiyor. İndirdiğin dosyayı kurduktan sonra ana oyun kayıtlarını sezon öncesi bölümü klasörüne aktarırsan ana oyun tercihinden devam edersinHocam iki sezon sekiz bölümü oynadıkdan sonra sezon öncesi bölümü indirdiğimde bu dosyaları nasıl birleştirecegim sezon öncesi bölüme ilk sekiz bölümdeki tercihlerim ve kayıtlarımla nasıl devam edebilirim android icin
Bu dosyayı indiriyorum sezon öncesi bölümü indirip kuruyorum dosyalarında dediğin gibi taşıyorum çok teşekkür ederimAşağıda ki resimden gördüğün gibi (ilk sayfa da linkler bölümünde) dosyayı indirip doğru yere taşıman gerekiyor. İndirdiğin dosyayı kurduktan sonra ana oyun kayıtlarını sezon öncesi bölümü klasörüne aktarırsan ana oyun tercihinden devam edersin
Ne demek eğer hala olmazsa yine yardımcı olurum iyi oyunlarBu dosyayı indiriyorum sezon öncesi bölümü indirip kuruyorum dosyalarında dediğin gibi taşıyorum çok teşekkür ederim
Nasıl bir hata aldığınızı lütfen ss alarak gösterebilir misiniz?oyunu indirdim ama winrar hata veriyor neden acaba
ilginiz için teşekkürler girmeyi başardım winrar eski sürümde kalmışNasıl bir hata aldığınızı lütfen ss alarak gösterebilir misiniz?