Vallahi bende keşke yeniden oynasam parça parça beklemektese o bölüm beraber oynamak çok güzel olurdu.İlk defa oynayacakları kıskanıyorum ya unutsamda tekrar başlasam keşke 8 bölümlük yeri oynadıktan sonra sezon öncesi bölümü oynayacaksın. 6 bölüm yazan şey hafızası yetmeyenler için oluşturulmuş.
3 ayrı çıkış tarihi var dpcnin açıkladığına göre en erkeni 16 aralık(sitede çok pahali olmaz umarım)16 aralık kesin mi ?
Ne olursa olsun bu ay çıkıyor yani. Gayet güzel.3 ayrı çıkış tarihi var dpcnin açıkladığına göre en erkeni 16 aralık(sitede çok pahali olmaz umarım)
25$ 16 aralik
10$ 19 aralık
5$ 30 aralık
Hocam dediklerinin aynısıni yaptın sezon öncesi oyuna girdiğimde de kayıt dosyalarım gözüküyor problem yok fakat oyuna girer girmez oyundan atma problemi başladı nasıl çözerizNe demek eğer hala olmazsa yine yardımcı olurum iyi oyunlar
Android'ten oynuyorsan telefon modelin nedir ?Hocam dediklerinin aynısıni yaptın sezon öncesi oyuna girdiğimde de kayıt dosyalarım gözüküyor problem yok fakat oyuna girer girmez oyundan atma problemi başladı nasıl çözeriz
Oppo Reno 2Z daha önceden hiç böyle bir problem yaşamamıştim son güncelleme gelen yeni oyunlarin çoğunda aynı sıkıntıyi yaşıyorum şu an ne yapmak lazımAndroid'ten oynuyorsan telefon modelin nedir ?
Eski bir modelse çökmeler olabiliyor çünkü
Büyük ihtimalle telefondan kaynaklı dediğin gibi telefona güncelleme yaptıysan apk uzantılı dosyaları açmanı kısıtlıyor ya da engelliyorOppo Reno 2Z daha önceden hiç böyle bir problem yaşamamıştim son güncelleme gelen yeni oyunlarin çoğunda aynı sıkıntıyi yaşıyorum şu an ne yapmak lazım
16 aralık'ta güncelleme geliyor. 3 gün sonra da forum da olurYeni güncellemeyi beklemeteyiz. İnşallah yakın bir tarihte güncellenir.
Oppo telefonlarının ortak bir RenPy sorunu var bu sorun telefondan kaynaklı olup tamamiyle şans eseri olan bir durumdur hangi oyuna gireceği belli değildir bu sorun RenPy ve Oppo arasında bir sorun olduğundan dolayı bu problem bizimle alakası olmayan bir durumdur.Oppo Reno 2Z daha önceden hiç böyle bir problem yaşamamıştim son güncelleme gelen yeni oyunlarin çoğunda aynı sıkıntıyi yaşıyorum şu an ne yapmak lazım
Büyük ihtimalle telefondan kaynaklı dediğin gibi telefona güncelleme yaptıysan apk uzantılı dosyaları açmanı kısıtlıyor ya da en
Herhangi bir çözümü de yok gibi şu an galibaOppo telefonlarının ortak bir RenPy sorunu var bu sorun telefondan kaynaklı olup tamamiyle şans eseri olan bir durumdur hangi oyuna gireceği belli değildir bu sorun RenPy ve Oppo arasında bir sorun olduğundan dolayı bu problem bizimle alakası olmayan bir durumdur.
Kanka indirmen gerekiyor diye düşünüyorum; çünkü çeviriler dosyalardaki diyalogları değiştirerek yapılıyor ve oyundaki diyaloglar ''.aoc'' uzantılı dosyada bulunuyor; yani, öyle düşünüyorum şahsen. Emin değilim.Beyler şimdi sormak istediğim bir şey var. Ben oyuna Steam'den sahibim. 18GB'lik aoc dosyası yerine .exe indirip çalıştırsam çeviriyi yine uyguluyor mu? Yoksa türkçe oynamak için 18gb'lik dosyayı mı indirmem gerekiyor?
Bu belirli olan bir şey değil net bir tarih verilemez.Selamlar 16 aralıkta yeni bölüm cıktıgında kac gün içerisinde herkese erişim acılacak
Oyunu bizim sitemizden indirmenizi öneririm.Beyler şimdi sormak istediğim bir şey var. Ben oyuna Steam'den sahibim. 18GB'lik aoc dosyası yerine .exe indirip çalıştırsam çeviriyi yine uyguluyor mu? Yoksa türkçe oynamak için 18gb'lik dosyayı mı indirmem gerekiyor?