emrevitus
Riona <3 Emrevitus
Sonda ki sahnede geçiyor.5 defa bitirdim hiç dikkatimi çekmedi valla
Sonda ki sahnede geçiyor.5 defa bitirdim hiç dikkatimi çekmedi valla
Sezon 4 de final olacakSezon 3 final mi ?
Her 4 bölüm bir sezona denk geliyor ve şu anda 8 bölüm ve bir de ara bölüm var. Ara bölümü üçüncü sezondan önce oynamak gerekiyor. Ayrıca Aralık ayında üçüncü sezonun ilk bölümü de çıkacak ve çıkar çıkmaz çevirisine başlanacak.Steamde satın almıştım orada 2.sezon güncellemesi gelmişti. Merak ediyorum şuan burası kaçıncı sezonda ?
Android mi yoksa bilgisayar mı kullanıyorsun?Oyunun tamamını indirdim ama nasıl açılcak şimdi bu
PcAndroid mi yoksa bilgisayar mı kullanıyorsun?
Bilgisayardan oynuyorsanız: Rardan çıkacak olan dosyaları tek bir klasöre koyup çalıştırabilirsiniz.
İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim , oyunu açtımBilgisayardan oynuyorsanız: Rardan çıkacak olan dosyaları tek bir klasöre koyup çalıştırabilirsiniz
Rica ederim. İyi eğlenceler.İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim , oyunu açtım
Sonrasinda devam oyunu olsa guzel olur universite sonrasi gibiSezon 4 de final olacak
Çok büyük para kazanıyor belki daha büyük bir oyuna kalkışır ama devam oyunu yapmaz büyük ihtimalleSonrasinda devam oyunu olsa guzel olur universite sonrasi gibi
Çok büyük para kazanıyor belki daha büyük bir oyuna kalkışır ama devam oyunu yapmaz büyük ihtimalle
Telefonunda yer açman lazım. APK boyutunun 2 ila 3 katı civarında depolama alanında boş yer olduğundan emin ol.Oyun kurulum aşamasında yüklenemedi diyor nasıl düzelir
ara bölüm diye bahsettiğiniz yer hangisiHer 4 bölüm bir sezona denk geliyor ve şu anda 8 bölüm ve bir de ara bölüm var. Ara bölümü üçüncü sezondan önce oynamak gerekiyor. Ayrıca Aralık ayında üçüncü sezonun ilk bölümü de çıkacak ve çıkar çıkmaz çevirisine başlanacak.
Üçüncü sezondan önce oynamanız gereken Interlude sürümü.ara bölüm diye bahsettiğiniz yer hangisi
8 bölümlük ana oyunu oynamıştım bu ondan ayrı değil miÜçüncü sezondan önce oynamanız gereken Interlude sürümü.
Evet, ayrı. Birinci bölümün öncesinde geçiyor ama hikayede üçüncü sezona etki edecek.8 bölümlük ana oyunu oynamıştım bu ondan ayrı değil mi