G
geyat
Kayıtlı Üye
Sağol bende pencerelerde geziyordumBinanın kolonlarından yukarı çıkacaksınız.
Sağol bende pencerelerde geziyordumBinanın kolonlarından yukarı çıkacaksınız.
Telefonda galeri kısmı var oraya girdiğinizde özel renderları göreceksiniz.Oyunda dergileri bulunca sağ üstte ''You unlocked a special render.'' diye bildirim geliyor onlar ne işe yarıyor ve nereden bakıyoruz ?
Hangi bölümde öyle bir şey vardı dostum bilgilendirebilir misin beni? 2. Sezon 7 bölüme kadar oynadım
Telefonda öyle bir kısım göremedim hocam, fotoğraf attım.Telefonda galeri kısmı var oraya girdiğinizde özel renderları göreceksiniz.
Solda 3. kısımda madalya var oraya basarsanız karşınıza gelecektir.Telefonda öyle bir kısım göremedim hocam, fotoğraf attım.
5 defa bitirdim hiç dikkatimi çekmedi vallaDostum 2.sezon 8.bölümü bitirince giren ara sahnede hamilelik testi gözüküyor ve pozitif görünüyor onu kast ettim.
Yapımcının son açıklamalarına dayanarak Aralık ayında yeni sezonunun ilk bölümünün çıkmasını bekliyoruz.Agalar bu oyunda son durum nedir acaba ? Son güncelleme geleli baya oluyor yeni sürüm ne zaman çıkar bir tarih var mı ?
Bilgilendirme için teşekkür ederim lordum Darth Vader. Bir şey daha soracaktım. Bu virtues oyunun save dosyasını nereden bulabilirim ? Discord'ta save bölümüne baktım ama bulamadım, yazdım herhangi birinde save varsa atabilir mi diye kimse cevap vermedi. Galeri hilesi falan yok mu bu oyunun ? Eğer yoksa nereden save dosyasını bulabilirim veya hile programı falan varsa indirilecek o da olur. Baştan oynamak istemiyorum normalde kaldığım yerden devam edince bir sıkıntı olmazdı daha önce de güncelleme gelmişti ve en son kaydettiğim save'den sorunsuz oynamaya devam etmiştim ama bu sefer oyun ilerlemiyor yeni şeyler olmuyor bir sıkıntı var.Yapımcının son açıklamalarına dayanarak Aralık ayında yeni sezonunun ilk bölümünün çıkmasını bekliyoruz.
Discord'da #kayıt-dosyalarınız ve #oyun kanalına baktıysanız başka yerden bulmanız zor maalesef.Bilgilendirme için teşekkür ederim lordum Darth Vader. Bir şey daha soracaktım. Bu virtues oyunun save dosyasını nereden bulabilirim ? Discord'ta save bölümüne baktım ama bulamadım, yazdım herhangi birinde save varsa atabilir mi diye kimse cevap vermedi. Galeri hilesi falan yok mu bu oyunun ? Eğer yoksa nereden save dosyasını bulabilirim veya hile programı falan varsa indirilecek o da olur. Baştan oynamak istemiyorum normalde kaldığım yerden devam edince bir sıkıntı olmazdı daha önce de güncelleme gelmişti ve en son kaydettiğim save'den sorunsuz oynamaya devam etmiştim ama bu sefer oyun ilerlemiyor yeni şeyler olmuyor bir sıkıntı var.
Yeterli alanınız yoktur.Paket ayristirmada hata veriyor nerden?
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Ya bu altta kaydet ileri sardır hile menüsü onlar gözükmüyor en baştan başlıyorum çıkıp girince onlar gözükmüyor çözüm nedir
Knk eğer android oynuyorsan yazıların geçtiği yeri yukarı kaldır geliyor zaten hızlı menüHangi platformdan oynuyorsunuz?
Hayır değil. Oyun güncellenmeye devam edecek.Sezon 3 final mi ?
Aralık ayı içerisinde üçüncü sezonun ilk bölümünü çıkartmayı planlıyor yapımcı.Sezon öncesi bölümde zoe geri dönüyordu ondan sonra yeni bölüm geldi mi