Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
O kadar baydı ki tamam anlıyorum yapması zor da bir tarih açıkla be kardeşim. Muallak değil tam tarih açıkla ki bizde ona göre plan yapalım değil mi? Oyunu saldım artık çıkınca indirip bir bakarım heyecan da kalmadı. (Bu oyunu seks için oynamıyordum hikayesi hoşuma gittiği için oynuyordum ki sahneleri direk geçiyordum zaten artık hikayeyi de unutmaya başladığımıza göre oyunu salma vaktimiz gelmiş. Oyun çıkınca indirip bitiririz artık.

M

muratk4470

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
indirdim ama arşiv şeklinde şnmedi pcye yardımcı olurmusunuz

Laxuss

Laxuss

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu indirirken "dosya yok!" hatası alıyorum nedenini bilen var mı acaba ?

Phoenix

Phoenix

Editör
Kredi
0$
Bu sizin internetiniz ile alakalı bir durum. İndirme sırasında internetiniz giderse böyle oluyor. Oyunları daha hızlı ve bu gibi hatalar almamız için idm kullanmanızı öneririm.

J

Jonn123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ACİLL BAKARMISINIZ oyunu pcye indirdim acılıyor müzil calıyor ama siyah ekranda duruyor ekranda noktalar oluyor girişde kullanıcı adı filan istemiyor treasure of nadiada istiyordu ondan filanmı acaba

D

DIK BOY'S

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
8.bölümde kiminle olmak istediğimizi seçmiştik
Josy&maya seçimi patlayabilir

Bella da evli oda büyük ihtimal olmaz

Sağlam olan seçimler Sage veya jill bence
Quinn de olsa güzel olurdu

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Arkadaşlar horror kategorisini bilen varsa güzel bir tane önerebilir mi ?
Bright Lord olabilir. Uzun bir oynanış sekansına sahip değil ve sahnelerin bol olduğu bir oyun da değil ama atmosferi hoşuna gidebilir. Tekrar oyun önerisi isteyecek olursan buradan değil, ana sayfadaki yardım bölümünden konu açarak isteyebilirsin.

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
ACİLL BAKARMISINIZ oyunu pcye indirdim acılıyor müzil calıyor ama siyah ekranda duruyor ekranda noktalar oluyor girişde kullanıcı adı filan istemiyor treasure of nadiada istiyordu ondan filanmı acaba
Oyunu doğru şekilde indirip kurduğuna emin misin? Sitemizdeki Türkçe oyunları giriş yapmadan oynayamazsın çünkü.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Oyun güzel çıkmazsa ağır söveceğim bu adama. Beklentim aşırı yüksek ve 2.sezon gibi olsa bile kabulum. :) (Sahneler olarak değil olayların gelişimi olarak.)

J

Josefin

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekim ayında güncelleme gelecek diyorlardı son sürüm mü sitedeki

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Oyun güzel çıkmazsa ağır söveceğim bu adama. Beklentim aşırı yüksek ve 2.sezon gibi olsa bile kabulum. :) (Sahneler olarak değil olayların gelişimi olarak.)
Çok uzun zamandır üzerinde çalışıyor yine belli bir standartta çıkacağını tahmin ediyorum.

D

Dr.xr

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Umarım gidip 0 kredi yapmazlar cidden üzülürüm. O parayı verirken ağlarım. Mecbur vereceğim çünkü köpek gibi bekliyorum.
Hamile kalan kim çok merak ediyorum.
Hangi bölümde öyle bir şey vardı dostum bilgilendirebilir misin beni? 2. Sezon 7 bölüme kadar oynadım

D

Dr.xr

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hile menüsüne benzer birşey var yeşil renk olan seçimler gibi onu nasıl kapatabilirim?

Üst Alt