Önce sağ pencereye git, sonra tekrar mutfak penceresinin önüne gelip içeri gir.Ekli dosyayı görüntüle 12751Burayı geçemiyorum telefondan oynuyorum yardım edermisiniz
Knk vpn indirip linke bas indirmeye başladığı gibi vpn'i kapat Ya da Yt'ye Mega Tamper Monkey yazBende paralı üyelik yok, ücretsiz olarak indirebiliyor muyuz mega dan ?
4,5 haftaya ihtiyacı olduğunu son durum güncellemesinde belirtti zaten. Hedefi Aralık ayında çıkartmak. Yeni yıla sarkmaz umarımBu gidişle oyun aralık ortası çıkacak gibi duruyor.
Animasyonlarin bitmesi, testler yapılması türkçeye çevrilmesi filan filan derken aralik ortasi olur diye dusundum4,5 haftaya ihtiyacı olduğunu son durum güncellemesinde belirtti zaten. Hedefi Aralık ayında çıkartmak. Yeni yıla sarkmaz umarım
Pinkcake çıkardığı gibi foruma 2-3 gün sonra gelir bence en çok oynanan ve beklenen oyun malumAnimasyonlarin bitmesi, testler yapılması türkçeye çevrilmesi filan filan derken aralik ortasi olur diye dusundum
oyunun yeni sürümü çıktığı zaman betayı oynamak için patreondan yapımcıya mı abone olucaz yoksa siteye mi abone olucaz yoksa her ikiside miOyunun yeni sürümü çıktıktan sonra, en fazla 3 gün içinde Türkçe çevirisini beta olarak çıkartıcaz.
sitede belirtilen miktarı satın alman yeterli umarım çok pahalı olmazoyunun yeni sürümü çıktığı zaman betayı oynamak için patreondan yapımcıya mı abone olucaz yoksa siteye mi abone olucaz yoksa her ikiside mi
Türkçe çevirisini oynamak istiyorsan, buradaki mağazaya eklenecek beta erişimini alman gerek.oyunun yeni sürümü çıktığı zaman betayı oynamak için patreondan yapımcıya mı abone olucaz yoksa siteye mi abone olucaz yoksa her ikiside mi
Umarım gidip 0 kredi yapmazlar cidden üzülürüm. O parayı verirken ağlarım. Mecbur vereceğim çünkü köpek gibi bekliyorum.Pinkcake çıkardığı gibi foruma 2-3 gün sonra gelir bence en çok oynanan ve beklenen oyun malum
bende bekliyorum.Yeni gelen güncelleme buna az da olsa değinir diye beklemiştim ama mavi saçlı kızı görünce üzüldüm.Umarım gidip 0 kredi yapmazlar cidden üzülürüm. O parayı verirken ağlarım. Mecbur vereceğim çünkü köpek gibi bekliyorum.Hamile kalan kim çok merak ediyorum.
10 kredi demek istedin sanırım ama o kadar olmayacak tabi. 1-3 kredi aralığında bir fiyatı olur yüksek ihtimalle.Umarım gidip 0 kredi yapmazlar cidden üzülürüm. O parayı verirken ağlarım. Mecbur vereceğim çünkü köpek gibi bekliyorum.Hamile kalan kim çok merak ediyorum.
Interlude yani sezon öncesi bölümden çıkarım yapmana gerek yok. Yalnızca ana karakterimizin geçmişine kısa bir yolculuk yaptık. 3. sezon, 2.sezonun bıraktığı yerden devam edecek.bende bekliyorum.Yeni gelen güncelleme buna az da olsa değinir diye beklemiştim ama mavi saçlı kızı görünce üzüldüm.
Evet 10 kredi demek istemiştim. 3 krediyse sorun yok çünkü rahat hak edeceğine inanıyorum. Umarım bu adam batırmaz. (İnşallah aldatma falan işlerine girmez.)10 kredi demek istedin sanırım ama o kadar olmayacak tabi. 1-3 kredi aralığında bir fiyatı olur yüksek ihtimalle.
Hayır, 1- 8 Bölümleri indirerek başlaman lazım. Sezon öncesi bölüm, 2. sezon ile 3. sezon arasında geçiyor. 3. sezon yakın zamanda çıkacak.oyunu ilk defa oynicam sezon öncesinimi indirerek başlamalıyım