Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
D

Demonhunted

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Trojan:Win32/Wacatac.H!ml virüsü olduğunu söylüyor indirmek sakıncalı değil mi

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Dostum virüslü oyun değil. 50 kez bitirdim bir kez uyarı almadım. indirmeden önce virüsü kapat sonra bu oyunu temiz listeye al ondan sonra keyifle oynamaya başla. Bu oyun virüslü değildir.

TT_DEVIL

TT_DEVIL

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Screenshot_20221106-205218_Being a DIK.jpgBurayı geçemiyorum telefondan oynuyorum yardım edermisiniz

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu gidişle oyun aralık ortası çıkacak gibi duruyor.

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
4,5 haftaya ihtiyacı olduğunu son durum güncellemesinde belirtti zaten. Hedefi Aralık ayında çıkartmak. Yeni yıla sarkmaz umarım
Animasyonlarin bitmesi, testler yapılması türkçeye çevrilmesi filan filan derken aralik ortasi olur diye dusundum

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Animasyonlarin bitmesi, testler yapılması türkçeye çevrilmesi filan filan derken aralik ortasi olur diye dusundum
Pinkcake çıkardığı gibi foruma 2-3 gün sonra gelir bence en çok oynanan ve beklenen oyun malum

H

Haguru123

Eternum Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyunun yeni sürümü çıktıktan sonra, en fazla 3 gün içinde Türkçe çevirisini beta olarak çıkartıcaz.
oyunun yeni sürümü çıktığı zaman betayı oynamak için patreondan yapımcıya mı abone olucaz yoksa siteye mi abone olucaz yoksa her ikiside mi :)

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
oyunun yeni sürümü çıktığı zaman betayı oynamak için patreondan yapımcıya mı abone olucaz yoksa siteye mi abone olucaz yoksa her ikiside mi :)
Türkçe çevirisini oynamak istiyorsan, buradaki mağazaya eklenecek beta erişimini alman gerek.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Pinkcake çıkardığı gibi foruma 2-3 gün sonra gelir bence en çok oynanan ve beklenen oyun malum
Umarım gidip 0 kredi yapmazlar cidden üzülürüm. O parayı verirken ağlarım. Mecbur vereceğim çünkü köpek gibi bekliyorum.
Hamile kalan kim çok merak ediyorum.

G

GAARAZEUS

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Umarım gidip 0 kredi yapmazlar cidden üzülürüm. O parayı verirken ağlarım. Mecbur vereceğim çünkü köpek gibi bekliyorum.
bende bekliyorum.Yeni gelen güncelleme buna az da olsa değinir diye beklemiştim ama mavi saçlı kızı görünce üzüldüm. :(

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
10 kredi demek istedin sanırım ama o kadar olmayacak tabi. 1-3 kredi aralığında bir fiyatı olur yüksek ihtimalle.

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
bende bekliyorum.Yeni gelen güncelleme buna az da olsa değinir diye beklemiştim ama mavi saçlı kızı görünce üzüldüm. :(
Interlude yani sezon öncesi bölümden çıkarım yapmana gerek yok. Yalnızca ana karakterimizin geçmişine kısa bir yolculuk yaptık. 3. sezon, 2.sezonun bıraktığı yerden devam edecek.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
10 kredi demek istedin sanırım ama o kadar olmayacak tabi. 1-3 kredi aralığında bir fiyatı olur yüksek ihtimalle.
Evet 10 kredi demek istemiştim. 3 krediyse sorun yok çünkü rahat hak edeceğine inanıyorum. Umarım bu adam batırmaz. (İnşallah aldatma falan işlerine girmez.)

asesino.exe

asesino.exe

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu ilk defa oynicam sezon öncesinimi indirerek başlamalıyım

Üst Alt