Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
B

Bilmiyomneyapim

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bende oyun inikti ama türkçe yama yoktu buradan 18 gblık olan 1-8 bölümü indirdim açılmadı direk türkçe yama varmı oyunun içine atayım yoksa bunu nasıl kuracağım

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bende oyun inikti ama türkçe yama yoktu buradan 18 gblık olan 1-8 bölümü indirdim açılmadı direk türkçe yama varmı oyunun içine atayım yoksa bunu nasıl kuracağım
Oyunun türkçe yaması ayrı paylaşılmıyor. İngilizce versiyonunu indirmiş olabilirsin. Buradan tekrar indirmeyi dene

D

DIK BOY'S

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni sezon için tekrar indirmem mi gerekecek ? Yoksa oyun güncelleniyor mu

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Sezon ayrı mı paylaşılacak yoksa oyuna bütünleşip mi paylaşılacak?

S

slorfix

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hızlı indirmenin bir yolu var mı ?
100MB net ile 800,900 KB indiriyor.

B

Bora Duru

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Sezon ayrı mı paylaşılacak yoksa oyuna bütünleşip mi paylaşılacak?
Yapımcı sadece 9. Bölümün 5gb civarı olacağını söylüyor ayrıca 300 animasyon yapmış o yüzden ayrıca paylaşıcak en heyecanlı kısmı 1dk 20 saniyelik animasyon kısmını çok merak ediyorum.

P

Prige

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
böyle bir hata alıyorum nasıl düzeltirim
kaspersky ve windows defender exe dosyasını virus olarak görüyor

Ekli dosyalar

• resim_2022-11-06_111554599.png
    resim_2022-11-06_111554599.png
    431.9 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
böyle bir hata alıyorum nasıl düzeltirim
kaspersky ve windows defender exe dosyasını virus olarak görüyor
Oyunu paketlemek için kullanılan dosya lisanssız olduğundan virüs olarak görüyor. Bu daha önce de defalarca söylenmişti ama görmemiş olabilirsin diye tekrar edeyim dedim. Anti virüsü ve Defender'ı kapatıp '.aoc' ve '.exe' dosyalarını aynı klasörün içine atıp çalıştır.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Yapımcı sadece 9. Bölümün 5gb civarı olacağını söylüyor ayrıca 300 animasyon yapmış o yüzden ayrıca paylaşıcak en heyecanlı kısmı 1dk 20 saniyelik animasyon kısmını çok merak ediyorum.
Şunu yapma işte. Zaten sabırsızım bu detayı neden verdin ki? Daha çıkmasına 1 ay var ya! Oyunu hatimledim resmen daha dün 50.kez bitirdim şaka yapmıyorum abartı yok.

Üst Alt