RionaBenim
Kayıtlı Üye
kullanılması lazım hocam eski save mi yüklediniz acabahileler bende kulannılmıyor
kullanılması lazım hocam eski save mi yüklediniz acabahileler bende kulannılmıyor
Oyunun türkçe yaması ayrı paylaşılmıyor. İngilizce versiyonunu indirmiş olabilirsin. Buradan tekrar indirmeyi denebende oyun inikti ama türkçe yama yoktu buradan 18 gblık olan 1-8 bölümü indirdim açılmadı direk türkçe yama varmı oyunun içine atayım yoksa bunu nasıl kuracağım
Harici olarak türkçe yama paylaşmıyoruz.İlk sayfadan indirme yaparak türkçe oynabilirsin.Sadece çeviri yok mu?
Öyle bir şey yok. Yapımcı aralık ayı içerisinde yeni sürümü yayınlamayı planlıyor.Yeni sezona 4 Kasım denmişti sanki
Tekrar indirmen gerekecek.Yeni sezon için tekrar indirmem mi gerekecek ? Yoksa oyun güncelleniyor mu
Yapımcı ayrı olarak yayınlayacağı için biz de ayrı olarak çevirir ve paylaşırız büyük ihtimalle.Sezon ayrı mı paylaşılacak yoksa oyuna bütünleşip mi paylaşılacak?
Knk Mega İle indir bende 5Mbps hızla iniyorHızlı indirmenin bir yolu var mı ?
100MB net ile 800,900 KB indiriyor.
Yapımcı sadece 9. Bölümün 5gb civarı olacağını söylüyor ayrıca 300 animasyon yapmış o yüzden ayrıca paylaşıcak en heyecanlı kısmı 1dk 20 saniyelik animasyon kısmını çok merak ediyorum.Sezon ayrı mı paylaşılacak yoksa oyuna bütünleşip mi paylaşılacak?
Oyunu paketlemek için kullanılan dosya lisanssız olduğundan virüs olarak görüyor. Bu daha önce de defalarca söylenmişti ama görmemiş olabilirsin diye tekrar edeyim dedim. Anti virüsü ve Defender'ı kapatıp '.aoc' ve '.exe' dosyalarını aynı klasörün içine atıp çalıştır.böyle bir hata alıyorum nasıl düzeltirim
kaspersky ve windows defender exe dosyasını virus olarak görüyor
Oyunu paketlemek için kullanılan dosya lisanssız olduğundan virüs olarak görüyor. Bu daha önce de defalarca söylenmişti ama görmemiş olabilirsin diye
Bende paralı üyelik yok, ücretsiz olarak indirebiliyor muyuz mega dan ?Knk Mega İle indir bende 5Mbps hızla iniyor
Mega her gün sadece 2GB ücretsiz indirmeye izin veriyor. Bu kotayı vpn kullanmak, modemi kapatıp açmak gibi yöntemlerle kırabiliyorsun.Bende paralı üyelik yok, ücretsiz olarak indirebiliyor muyuz mega dan ?
Şunu yapma işte. Zaten sabırsızım bu detayı neden verdin ki? Daha çıkmasına 1 ay var ya! Oyunu hatimledim resmen daha dün 50.kez bitirdim şaka yapmıyorum abartı yok.Yapımcı sadece 9. Bölümün 5gb civarı olacağını söylüyor ayrıca 300 animasyon yapmış o yüzden ayrıca paylaşıcak en heyecanlı kısmı 1dk 20 saniyelik animasyon kısmını çok merak ediyorum.