S
serdarmert.
Timestamps Türkçe Erişimcisi
0.8 rehber indirme linki çalışmıyor zippysharede dosyayı bulama
Lütfen gören biri yardımcı olabilir mi0.8 rehber indirme linki çalışmıyor zippysharede dosyayı bulamadım
0.8 rehber indirme linki çalışmıyor zippysharede dosyayı bulama
Lütfen gören biri yardımcı olabilir mi0.8 rehber indirme linki çalışmıyor zippysharede dosyayı bulamadım
yoksay diyince ne oluyorEkli dosyayı görüntüle 12685
Hocam Kolay Gelsin Bütün Oyunlarda Böyle Hata Alıyorum Sorun Ne Olabilir ????
Hocam Yoksay Deyincede Anasayfaya Dönüyor Ve İnternet Bağlantınız Kontrol Ediniz Diyoryoksay diyince ne oluyor
Linki kontrol ettim, herhangi bir sıkıntı yok. Rehber indirilebiliyor. Reklamların üzerindeki 'Download Now' kısmına basıp indirebilirsin.0.8 rehber indirme linki çalışmıyor zippysharede dosyayı bulamadım
Tamam hallettim depolama ile ilgili bir sorunmus oyun için teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 12691arkadaslar ben ilk 6 bolumu de indirdim ana oyunu da ama ikisini de acamiyorum. Uygulama yuklenemedi diyor. Yuklenme ekrani geliyor yukle diyorum uygulama yuklenemedi diye hata aliyorum sebebi nedir sizce. Telefonum galaxy s8 plus
.exe olan dosyayı çalıştır hocamSelamlar. Ben ''aoc'' formatlı olan oyunu indirdim ama nasıl açıcağımı bulamadım bu dosyayı. Yardımcı olabilecek varmıdır?
Oyuna giriş anında internet olması gerek. Sonra olmasada olur
Karakterimizin eski sevgilisi ile olan anılarını oynuyoruz. En fazla 1 saat filan sürüyorSezon öncesi bölümde neler oluyor oynamak zorunda mıyız?
İnternet Sürekli Var Ama Gene Sonuç AynıOyuna giriş anında internet olması gerek. Sonra olmasada olur
'Güvenli İnternet' kullanıyorsundur. Türkiye sunucusu olan bir VPN indirip Türkiye'ye bağlanıp giriş yapmayı dene.İnternet Sürekli Var Ama Gene Sonuç Aynı
Teşekkür Ederim Sorunu Çözdüm'Güvenli İnternet' kullanıyorsundur. Türkiye sunucusu olan bir VPN indirip Türkiye'ye bağlanıp giriş yapmayı dene.
yok hocam bu adam fena kazanıo bırakmaz yarım diğer oyununuda tamamlamıştı zatenA.O.A gibi bu da yarım kalmaz umarım.
Merakla bekliyorum 3.sezonu bir çıksa buradan paket alıp oynayacağım pusudayım.yok hocam bu adam fena kazanıo bırakmaz yarım diğer oyununuda tamamlamıştı zaten