RionaBenim
Kayıtlı Üye
gelebilir hocam mobile özel düşük boyutlu geliyor9. bölüm çıktığında düşük boyutlu bir sürüm gelir mi? Mesela son iki bölümü içeren bir sürüm
gelebilir hocam mobile özel düşük boyutlu geliyor9. bölüm çıktığında düşük boyutlu bir sürüm gelir mi? Mesela son iki bölümü içeren bir sürüm
hayır çeviriler korumalı olduğu için virüs programı trojen olarak algılıyorpc ye kurarken trojan uyarısı verdi bir sıkıntı olur mu
Evet ve bu oyunu baya sıkıcı hale getiriyor. Sage yolu çok güzelken Bella yolu o kadar güzel değil. özellikle ara sahneler baya vahşi buldum benim tarzım değil. Maya ve Josy ikilisi hikayeyi boşa kapladığı için beğenmedim keşke daha etkili olan Quinn ana karakter olsaydı.ozaman geriye bella sage kalıyor
oyun içinden savenin üstüne gelip delete tuşuna basıp evet dersen siliniyor.bu oyunun savelerini tamamen nasıl silerim? renpy klasöründen siliyorum hala aynı saveler duruyor ve save dosyaları o klasöre geri geliyor
Bilgisayardan oynuyorsun sanırım. Arama yerine %appdata% yapıp oradaki renpy klasörünüde silersen olur.bu oyunun savelerini tamamen nasıl silerim? renpy klasöründen siliyorum hala aynı saveler duruyor ve save dosyaları o klasöre geri geliyor
Onlara pek güvenmemek gerek. Öyle bir durum olsa siteden duyurulurdu. Buradan veya yapımcının patreon sayfasından takip etmeni öneririm.Bir web sitesinde 3. Sezona dair 700mb boyutunda upload mevcut. Eski sevgilisiyle olan görüntülere falan sahip. Acaba sezon çıktı ve çeviri aşamasında mı yoksa belirli bir kısmını mı yayınlamışlar? Adultoyun'nun çevirisi gerçekten kaliteli ve seve seve beklerim. Saçma sapan çeviri metnini açıp google çeviriye copy-paste yapmılmamış profesyonel bir çeviri. Konu hakkında bilgi sahibi olmayı çok isterim.
3. sezon daha çıkmadı muhtemelen kasım ayında çıkış yapacakBir web sitesinde 3. Sezona dair 700mb boyutunda upload mevcut. Eski sevgilisiyle olan görüntülere falan sahip. Acaba sezon çıktı ve çeviri aşamasında mı yoksa belirli bir kısmını mı yayınlamışlar? Adultoyun'nun çevirisi gerçekten kaliteli ve seve seve beklerim. Saçma sapan çeviri metnini açıp google çeviriye copy-paste yapmılmamış profesyonel bir çeviri. Konu hakkında bilgi sahibi olmayı çok isterim.
Onu bende gördüm.. o gördüğün başlıkta 3.sezon yanınada Ara bölüm yazmışlar ordan aldandın büyük ihtimalle bende öyle sanmıştım... orda paylaştıkları bu sitedede var sanırım sezon öncesi bölümü yeniymiş gibi yayınlamışlarBir web sitesinde 3. Sezona dair 700mb boyutunda upload mevcut. Eski sevgilisiyle olan görüntülere falan sahip. Acaba sezon çıktı ve çeviri aşamasında mı yoksa belirli bir kısmını mı yayınlamışlar? Adultoyun'nun çevirisi gerçekten kaliteli ve seve seve beklerim. Saçma sapan çeviri metnini açıp google çeviriye copy-paste yapmılmamış profesyonel bir çeviri. Konu hakkında bilgi sahibi olmayı çok isterim.
3. sezon ayrık olarak indirilecek. Yani 8. bölümün sonuna kadar gelip aktarma dosyası oluşturman, oluşturduğun aktarma dosyası ile de ara bölümü oynaman lazım. Son 2 bölüm gibi bir şey belli olmaz ama yapılabileceğini sanmıyorum.9. bölüm çıktığında düşük boyutlu bir sürüm gelir mi? Mesela son iki bölümü içeren bir sürüm
Ara Bölümü oynamak şart mı? Cidden şartsa acayip bayacağım galiba. 1 saatte bayıp çıkmıştım.3. sezon ayrık olarak indirilecek. Yani 8. bölümün sonuna kadar gelip aktarma dosyası oluşturman, oluşturduğun aktarma dosyası ile de ara bölümü oynaman lazım. Son 2 bölüm gibi bir şey belli olmaz ama yapılabileceğini sanmıyorum.
Ana oyunu oynamak istiyorsan yanlış linkten indirmişsinArkadaşlar bende yeni oyun açma yeri yok aktar ve devam et var nasıl çözebilirim sorunumu
İndirdiğin apk dosyasını hangi hatayı aldığın için kuramıyorsun? Direkt olarak karşılaştığın sorunu yazman gerekir ki yardımcı olalım.Telefona indirdim açılmıyor dosya
Sadece açılamıyor diyorİndirdiğin apk dosyasını hangi hatayı aldığın için kuramıyorsun? Direkt olarak karşılaştığın sorunu yazman gerekir ki yardımcı olalım.
Discord'daki yardım ve hatalara ekran görüntüsü atabilir misin? Yanlış dosya indirmişsindir büyük ihtimalle.Sadece açılamıyor diyor
Son 2 bölümü kapsayan özel sürüm, boyutunun çok yüksek olmasından ötürü oyun telefonlara kurulamadığından çıkartıldı. Yalnızca apk versiyonu var.Bilgisayarıma son iki bölümüm yazdığı yarden yandex linkinden indirdim oyunu fakat bende kuramadım apk diye sanırım deyil mi arkadaşlar ? pc versiyonunun son 2 bölümü varmıdır sitede acaba ?