Linkler de bir problem var Cloud ve Mega da indirmeye başlıyor ancak bir süre sonra indirme işlemi iptal oluyor dosya kendi kendine siliniyor diğer site de ise linkler hiç yok bozulmuş.
Linklerde hiç bir problem yok.Linkler de bir problem var Cloud ve Mega da indirmeye başlıyor ancak bir süre sonra indirme işlemi iptal oluyor dosya kendi kendine siliniyor diğer site de ise linkler hiç yok bozulmuş.
Hileli yukle ama kullanma hileyi en son bitirdiğin zman hile ile bütün herseyi ac.oyun yüklediğimde ve açtığımda tronjan algılıyor bu bir sorun teşkil eder mi ve beni oyunu hilesiz oynaya biri olarak tüm bölümleri oynadıktan sonra galeride açamadığım sahneleri de görme imkanım var mı yoksa hileli mi yüklemem gerekiyor galeride tüm sahnelerin açılması için
Oyunun tamamı bulunmaktadır. Ana Oyun (1-8) indirebilirsiniz.sezon 2'nin tamamı bulunmakta mıdır ?
Tahminen yıl sonuna doğru gelebilir.3 .sezon gelsin artık
Oyunlarımızın hiç birinde virüs yoktur. Kullandığımız sıkıştırma programı lisanssız olduğu için öyle algılıyor.oyun yüklediğimde ve açtığımda tronjan algılıyor bu bir sorun teşkil eder mi ve beni oyunu hilesiz oynaya biri olarak tüm bölümleri oynadıktan sonra galeride açamadığım sahneleri de görme imkanım var mı yoksa hileli mi yüklemem gerekiyor galeride tüm sahnelerin açılması için
RezBu sezon finali . Sage ailesiyle burs konuştu konuşmaya gittiğinde bitiyor değil mi ?
Oyunun bittiğine inanmak istemedim ama bitmiş, 3. sezonu bekleyeceğiz artık (cevapladığınız için teşekkürler)Oyunun tamamı bulunmaktadır. Ana Oyun (1-8) indirebilirsiniz.
EvetBu sezon finali . Sage ailesiyle burs konuştu konuşmaya gittiğinde bitiyor değil mi ?