Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
Penetrator God

Penetrator God

Kayıtlı Üye
Web Sitesi
www.wattpad.com
Kredi
0$
Üçüncü sezon 2024'ten önce gelmez. Ve o zamana kadar bu oyunu unuturum gibime geliyor. Galiba tek başına yapıyor bu oyunu. Patreon'da oynamak istedim fiyatları görünce küçük dilimi yuttum. :D

15.000 yakın destekçisi var patreon'da dünyanın parasını kazanıyor. Bu kadar uzun sürmemesi lazım.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Üçüncü sezon 2024'ten önce gelmez. Ve o zamana kadar bu oyunu unuturum gibime geliyor. Galiba tek başına yapıyor bu oyunu. Patreon'da oynamak istedim fiyatları görünce küçük dilimi yuttum. :D
Üçüncü sezon için verdiğiniz tarih çok ileri olmuş. Bu yılın sonunda gelmese bile 2023'ün ilk aylarında gelecektir.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Üçüncü sezon için verdiğiniz tarih çok ileri olmuş. Bu yılın sonunda gelmese bile 2023'ün ilk aylarında gelecektir.
Steam'daki Tartışmalardan birinde görmüştüm. Bunu yazan arkadaşın isim rengi turuncuydu ve bende onu yetkili saydım ve aklımda öyle kalmış. 2024 ocak ayından önce Steam'a gelmez demişti.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
2024de çok fazla. Bölümler aşağı yukarı 5-6 ayda geliyor. Üçüncü sezonun ilk bölümü olduğu için 7-8 ay desek bu yılın sonlarına doğru gelir diye düşünüyorum 🙂
Her sezon 4 bölümden oluşuyor benim bildiğim değişmediyse. Toplu yayınlanmayacak mı bu DLC. Yarım yarım paylaşmasın çok can sıkar bence. Çok güzel bir yerde kalmıştı çünkü.

K

KeiraSoft

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ustalar, amacım gerçekten yorum kasmak değil, gerçektem merakımdan soruyorum. Biraz sinirliyim de, illa DİK evine mi katılmak zorundayız? Nasıl ilerlersem ilerliyim sürekli oraya katılıyor, oyundan dolayı mı öyle olmak zorunda yoksa farklı yollar da var mı?

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Ustalar, amacım gerçekten yorum kasmak değil, gerçektem merakımdan soruyorum. Biraz sinirliyim de, illa DİK evine mi katılmak zorundayız? Nasıl ilerlersem ilerliyim sürekli oraya katılıyor, oyundan dolayı mı öyle olmak zorunda yoksa farklı yollar da var mı?
Oyun adından da anlaşılacağı üzere evet katılmak zorundasınız. Hikaye öyle ilerliyor.

R

redback

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu indirdim 3. Bölümün yarısına kadar oynadım sonraki gün oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı almaya başladım. Nasıl çözebileceğimi bilen var mı??

Ekran Alıntısı.PNG

Üst Alt