Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
B

basedilmez54

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
çok güzel bir oyun devamı sabırsızlıkla bekleniyor tarafımdan;)

A

AndroidOyun

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Beni oyundan atmıştı bu oyun bir ara sizde de aynı hata varmı?

I

idamceza

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Buna benzer yuksek gb lo turkce apk lı bildiginiz oyun varmı

M

meola147

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Diklere katıldım orada final verdi oyunu silmiyorum devamı var mı? İndirebilirim.

kayotako

kayotako

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 770

GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.2 (2. Sezon - 1. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 8.07 GB
Oyun Boyutu APK: 1.67 GB

Oyun Konuları
3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
oyun mobilde 1.6 gb civarı iken pcde 8 gb olmasının nedeni ne acaba ekstra bir şey varsa pcden oynayayım

Prokuzu

Prokuzu

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunları nasıl indiriyoruz, reklamı geçmeyi bulamadım

Üst Alt