Oyunu sitemizden yeniden indirmeniz gerekiyor, yeniden indirip kurun, oyuna giriş yapabileceksiniz.giriş yap diyorum ama hiç bir şey değişmiyor
Son düzenleme:
Oyunu sitemizden yeniden indirmeniz gerekiyor, yeniden indirip kurun, oyuna giriş yapabileceksiniz.giriş yap diyorum ama hiç bir şey değişmiyor
Teşekkür ederim ama neden boyle bir şey ile karşılaştımOyunu sitemizden yeniden indirmeniz gerekiyor, yeniden indirip kurun, oyuna giriş yapabileceksiniz.
Oyunu farklı bir siteden indirmişsin. Buradan tekrar indirdiğinde giriş yapabilirsin.Teşekkür ederim ama neden boyle bir şey ile karşılaştım
1 Haziranen son güncelleme ne zama. geldi oyuna
Oyunda herhangi bir atma sorunu yok, cihaz kaynaklı olabilir.Beni oyundan atmıştı bu oyun bir ara sizde de aynı hata varmı?
Anladım birşey soracaktimOyunda herhangi bir atma sorunu yok, cihaz kaynaklı olabilir.
En yakın sürede çıkacak oyunun adı ve süresi forum ana sayfasında yazıyor, diğer oyunlar hakkında bilgi veremiyoruz.Anladım birşey soracaktim
Rick and morty a way back home türkçe gelirmi?
(adult oyun)
Tam bilmem ama milf City denemediysen deneBuna benzer yuksek gb lo turkce apk lı bildiginiz oyun varmı
Lust Epicdemic indirmek için tıkla!Buna benzer yuksek gb lo turkce apk lı bildiginiz oyun varmı
İstersen oyunu sil, güncelleme geldiği zaman yeni sürümü indirip kaldığın yerden devam edebilirsin.Diklere katıldım orada final verdi oyunu silmiyorum devamı var mı? İndirebilirim.
Bütün seçimlerim gitmez mi? Oyunda seçimler önemli değil mi?İstersen oyunu sil, güncelleme geldiği zaman yeni sürümü indirip kaldığın yerden devam edebilirsin.
Oyunu sildiğin zaman kayıt dosyaların eski seçimlerinle beraber cihazında durmaya devam ediyor, böylelikle yeni sürümde kaldığın yerden devam edebiliyorsun.Bütün seçimlerim gitmez mi? Oyunda seçimler önemli değil mi?
oyun mobilde 1.6 gb civarı iken pcde 8 gb olmasının nedeni ne acaba ekstra bir şey varsa pcden oynayayımEkli dosyayı görüntüle 770
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.2 (2. Sezon - 1. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 8.07 GB
Oyun Boyutu APK: 1.67 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Mobil versiyonlarını kendimiz yaptığımız için, oyunu sıkıştırıyoruz. Fark yok aralarında sadece indirmesi 1.6 GB kurarken boyutu artacak.oyun mobilde 1.6 gb civarı iken pcde 8 gb olmasının nedeni ne acaba ekstra bir şey varsa pcden oynayayım