Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
A

apoabi22

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun indirme linkleri çıkmıyor sadece yorumlar açılıyor neden böyle?

karainci77

karainci77

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun gerçekten harika episode 6 ne zaman gelecek acaba ?

Felax8

Felax8

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Oyun yine aynı yerde bitiyor nasıl güncelleme ?

legion35

legion35

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun bana hep kısa geldi (= ama grafik detayları adamlar Dron uçuttu bir renpy oyunun da düşünün artık (= geliştirmenler bu işi gerçekten iyi derecede yol kattettiler birde oyunu erken güncelleme verseler tadından yenmecek ben iki kere save yedeklemeden oynadım ki oyun sıkmıyor ve kısa geliyor zaten bildiğin şeyler evet ama hatırlıyorsunda hile menüsü yapmaları güzeldi en son oyun hikayesi çok güzel karakterler on numara zaten 3. sezon bizi bekletecek inşallah eylül ayında çıkış yapar beni 2. sezonda şasırtı diyebilirim bana grafikleri biraz daha kaliteli gelmişti adamlar AA oyunları gibi yapmaya çalışmışlar ve olmuşta inşallah jill tavuk yer gibi yeriz :D en çok bu hatunu beğeniyorum ilk sezonlarında pink cake mini video tarzı vardı ama oyunu 1. sezondan 2. sezona kadar oynadığımdan beri bana kısa geldi tadı damağımda kaldı sözü vardır ya bu oyuna aynen böyle oldu inşallah 3. sezon bomba gibi gelir merakla bekliyorum ...

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
Kullanıcı adını ve şifreyi doğru yazmama rağmen giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olurmusnuz
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.

Üst Alt