Sayfa 1 e gitmeniz gerekiyor.Oyunun indirme linkleri çıkmıyor sadece yorumlar açılıyor neden böyle?
Sayfa 1 e gitmeniz gerekiyor.
Yapımcı bu hızda geliştirmeye devam ederse Ekim - Kasım gibi gelebilir.oyun gerçekten harika episode 6 ne zaman gelecek acaba ?
Aynı yer dediğin ceketi giydiği yer ise ondan sonra güncelleme gelmediOyun yine aynı yerde bitiyor nasıl güncelleme ?
Aga ilk oynadığım da 4 bölümden oluşuyordu diye hatırlıyorum o ceketi 4 ün sonun da giyiyorduAynı yer dediğin ceketi giydiği yer ise ondan sonra güncelleme gelmedi
5'in sonunda giyiyorAga ilk oynadığım da 4 bölümden oluşuyordu diye hatırlıyorum o ceketi 4 ün sonun da giyiyordu
Oyuna 1. bölümden başlıyorsun ve 2. sezon 1. bölüme kadar sürüyor.Bu oyunun birinci sezonu varmı varsa nasıl oynarım
Tm teşekkürler ben oyunu oynadım çok güzel bir oyun insan sonun gelmesini istemiyor devamı acaba ne zman gelecekOyuna 1. bölümden başlıyorsun ve 2. sezon 1. bölüme kadar sürüyor.
Yapımcı bu hızda geliştirmeye devam ederse Ekim sonu - Kasım ortası gibi gelebilir.Tm teşekkürler ben oyunu oynadım çok güzel bir oyun insan sonun gelmesini istemiyor devamı acaba ne zman gelecek
TeşekkürlerYapımcı bu hızda geliştirmeye devam ederse Ekim sonu - Kasım ortası gibi gelebilir.
Rica ederimTeşekkürler
Tam olarak sorun nedir? oyundan mı atıyor yoksa bilgiler yanlış mı diyor?Ben oyuna giriş yapamıyorum
Kullanıcı adını ve şifreyi doğru yazmama rağmen giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olurmusnuzBen oyuna giriş yapamıyorum
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Kullanıcı adını ve şifreyi doğru yazmama rağmen giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olurmusnuz