Yapımcı bu hızda geliştirmeye devam ederse Ekim sonu - Kasım ortası gibi gelebilir.Oyunun yeni sürümü ne zaman gelecek bilgisi olan varmı
Peki teşekkür ederim bu oyuna benzer hikayesi güzel olan hangi oyunlar var onerdiginiz uzun sürsün ekime kadar oynayayımYapımcı bu hızda geliştirmeye devam ederse Ekim sonu - Kasım ortası gibi gelebilir.
Summertime Saga indirmek için tıklayın.Peki teşekkür ederim bu oyuna benzer hikayesi güzel olan hangi oyunlar var onerdiginiz uzun sürsün ekime kadar oynayayım
Peki teşekkür ederim bu oyuna benzer hikayesi güzel olan hangi oyunlar var onerdiginiz uzun sürsün ekime kadar oynayayım
2d değil ya GB ile alakalı bir sıkıntı yok Being gibi gerçekçi ve hikayesi sağlam bir oyun yok mu
Normalde yapımcı bölümleri 1500-2000 render yapıyordu, şuan yapılan bölüm 3000 render ile oyunun en büyük bölümü olacak.Normalde yapımcı yeni bölümleri 3-4 ayda bir çıkarıyordu.Senin dediğine göre 5 ayda çıkarıyor.
Hikayesi being gibi değil ama çok sağlam bir oyun, tavsiye ederim.2d değil ya GB ile alakalı bir sıkıntı yok Being gibi gerçekçi ve hikayesi sağlam bir oyun yok mu
"Render" ne demek bro ?Normalde yapımcı bölümleri 1500-2000 render yapıyordu, şuan yapılan bölüm 3000 render ile oyunun en büyük bölümü olacak.
Görseller, animasyonlar. Yeni gelecek sürümde 3000'den fazla görsel olacak."Render" ne demek bro ?
Sağa git, orada sol taraftaki kolondan yukarı çıkılıyor.Şu tri omegamı dır nedir onların malikaneye giremiyorum sadece sağ sol yön yapıyor içeri girmiyor ne yapmalıyım
jill adamdıroyun bana hep kısa geldi (= ama grafik detayları adamlar Dron uçuttu bir renpy oyunun da düşünün artık (= geliştirmenler bu işi gerçekten iyi derecede yol kattettiler birde oyunu erken güncelleme verseler tadından yenmecek ben iki kere save yedeklemeden oynadım ki oyun sıkmıyor ve kısa geliyor zaten bildiğin şeyler evet ama hatırlıyorsunda hile menüsü yapmaları güzeldi en son oyun hikayesi çok güzel karakterler on numara zaten 3. sezon bizi bekletecek inşallah eylül ayında çıkış yapar beni 2. sezonda şasırtı diyebilirim bana grafikleri biraz daha kaliteli gelmişti adamlar AA oyunları gibi yapmaya çalışmışlar ve olmuşta inşallah jill tavuk yer gibi yeriz en çok bu hatunu beğeniyorum ilk sezonlarında pink cake mini video tarzı vardı ama oyunu 1. sezondan 2. sezona kadar oynadığımdan beri bana kısa geldi tadı damağımda kaldı sözü vardır ya bu oyuna aynen böyle oldu inşallah 3. sezon bomba gibi gelir merakla bekliyorum ...
Senin dediğin diğer iki oyun hangisiilk 3 e rahatlıla girebilicek bir oyun kesinlikle tavisye edilir