Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
E

efser

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ep 4 te dik partisinde oyun kaldı, her şeyi yaptım ancak ilerlemiyor.

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
ep 4 te dik partisinde oyun kaldı, her şeyi yaptım ancak ilerlemiyor.
Herkesle konuştuktan sonra şu kapıdan gir, Quinn ve Tommy yan yana olması gerekiyor. Onlara tıkla ve serbest dünyayı sonlandır.

Ekli dosyalar

• IMG_20200825_173058.png
    IMG_20200825_173058.png
    143.9 KB · Görüntüleme: 11
Kadr26

Kadr26

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Uygulama yükelenmedi hatası alıyorum bütün oyunlarda sıkıntı yok sadece bu oyunda hata alıyorum yardım edermisiniz. Farklı tarayıcılardan da indirdim ama kuramadım

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
Uygulama yükelenmedi hatası alıyorum bütün oyunlarda sıkıntı yok sadece bu oyunda hata alıyorum yardım edermisiniz. Farklı tarayıcılardan da indirdim ama kuramadım
Cihazında yeterli alan olmayabilir, 7-8 GB boş alan olması gerekiyor yoksa oyunu kuramazsın.

Musa D

Musa D

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni bolum geldimi ona gore indirecem en son DIK olmustuk. Devami geldimi artik ? 3 ay oldu ?

A

apoabi22

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hotlar jill in malikanedeyken dronla izledikten sonra ne yapmamız gerek nereye tıklasam tepki vermiyor oyun android de

ozlemdikbas

ozlemdikbas

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Save dosyası nasıl oluşturuluyor bilgisi olan bana ayrıntılı anlatabilir mi

Ugur61

Ugur61

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 770

GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.2 (2. Sezon - 1. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 8.07 GB
Oyun Boyutu APK: 1.67 GB

Oyun Konuları
3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
Isırdı

Musa D

Musa D

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
En son DIK olmustuk devami gelmedimi halâ 2 ay 3 ay oldu nerdeyse

Üst Alt